- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си върна най-бързо и лесно истинския цвят?
Преди няма и месец реших за да си боядисам косата от тъмно руса доста по светло руса...![]()
И сега искам да си върна предишният цвят, но нз как?!![]()
ПО бърз и ефикасен начин!?Като имате на представа, че не съм ползвала изрусител ами само боя за коса!
![]()
Моля за помощ?!Чакам отговори
![]()
Еми има в по-скъпите салони за красота едни прахчета за коса който се разтварят в специален разтвор и косата се търка с негоВиждала съм как на една мацка от някакво черно и върнаха естествения и свят -тъмно кестеняво
![]()
Моля те погледни и разучи и ми дай линк да прочета![]()
Дайте съвет!
еми мила аз бях преди 1-2 години в един фризьорски салон в София за 2 седмици и там го видях това, но сега салона е преместен на др място и не съм се чувала с никой и не знам къде е,но е някъде в центъра ... ама то един ли е тама...
Та за прахчетата ако не се лъжа да на лореал .. попитаи някъде може би ще ти дадат някаква информация по подробна![]()
мерсиПървоначално написано от SlaDulChence
а всъщност тъмно русото ли ти е естествения цвят на косата-аз се боядисах преди година и после се подстригах за мен това бе единствения начин да си върна стария цвят на косата-иначе ако искаш да ти расте по бързо може да си купиш на икаров стимулант за коса-много добро действие има![]()
there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you
Как точно действа???Ти колко късо се подстрига, за да го махнеш?
косата ми беше дълга и все пак се бяха показали корените около 5-6 см,след което се подстригах доста късо-и се получи як ефект-всеки ме питаше как съм си направила толкова яки кичури, но никой няма да те кара теб да се подстрижеш,ако ползваш стимуланта за коса редовно-косата ти ще порасне много бързо и все пак по някое време ще ти се наложи да подстрижеш старото русо боядисано
there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you
Косата расте бързо и от хининовата вода като се пръскаш през ден..има я в всяка аптека и не е на някаква космическа цена.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
dnes si kupih stimulanta i se namazah shte vidim kak deistvamersi za qkite syveti :P
![]()
dnes si kupih stimulanta i se namazah shte vidim kak deistvamersi za qkite syveti :P
![]()
![]()
![]()
![]()
Мм колкоо струва тоя стимулант ии откъде мога да го намеря? Аз скоро се направих черна, а истинския ми цвят на косата е тъмно русо.. ии стана гадно.. Ноо лошото е чее не се боядисах аа се каносах.. с кана се направих ии искам по-бързо да ми порастне косата чее тка е ужасно..ПЛС колко струва тоя стимулант ии откъде мога да го намеря??? Иии за колко време тии расте косата горе долу?
ПЛС за отговори !! :P![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
emi v aptekite 5leva nqkade
a kolko vreme nz
zashtoto i az si go kupih onzi den i ve4e 1 put si slagah![]()