- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмяването на интимните части
Моят нямаше проблем с това. Вагината си е вагина, жената си е жена. НИкой не отрича обаче, че е по-секси голичко там.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ххахху0ха0ха00ххуха-ха-хааххуаха ша се побъркам хахааПървоначално написано от DJ_MiLeN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти гол ли си стоиш вкъщи ?
![]()
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
Да, така е.
Но все пак мъжете са различни- някои не биха легнали с космато момиче, други пък биха. Въпреки че, ако обичаш момичето до себе си няма да е от значение дали е обезкосмена или не... но както казваш: голичко е най-добре![]()
Оф кво да ви кажа лично аз не го правя ама имам намерение скоро щот някво ма дразни.иначе ддз момиче сигурно бих зарязал щот са знам къв съм притенциозен сигурно и затва си нямам и гадже
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Въпросът е отправен към мъжете, пък само жени се изказват...
Моето мнение е, че трябва да има малка, спретната прическа. И ако може от време на време да се разнообразява. Естествено - понякога (пак за разнообразие) може и голичко.
Но малка, късичка и подредена причесчица е най-яко.
Мога ли да се издрайфам...Космите са Гнусни! Всичко тряа да се маха..иначе е ужас..![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
+1Първоначално написано от AnoNim4e
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Научи се да пишеш и научи значението на думата "хигиена" пък след това пиши по тематаПървоначално написано от xpici
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз лично се обезкосмявам просто защото го намирам за по-красиво. Иначе не виждам какъв е проблема ако момичето има къси косми по венериния хълм (ако срамните устни са напълно обезкосмени)...![]()
Алооо хора какви ги дрънкате че космите са гнусни!Аз лично се обезкосмявам заради приятеля ми а и той също, а и е по удобно особенно през лятото и кога съм в цикъл, обаче не мога да ви разбера какво толкова ви е гнус от космите?Така сме създадени, това е все едно да кажете че вие е гнус от вас самите и сега ако някой каже че например ако не си обезкосмяваме подмишниците щяло да мирише на пот, е няма да е така ако се къпете /аз се обезкосмявам и там де, но просто отбелязвам/ като някои толкова ги е гнус от космите да вземат да си обръснат главата и да стана Бритни Спиърс!
Абе без косми е по-красиво .. незнам хигиенично ли е не е ли .. ноо примерно ако тръгна да я лижа и като си отвора очите пред мен некаф храсталак .. не не .. предпочитам избръснати .. Както момичето пред мен очаква да съм обръснат така и аз го очаквам от нея![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Аз лично не бих напуснал момиче заради такова нещо
Но ако има косми отдолу, зависи в каква степен е окосмена там, но най-вероятно от мен орален секс няма да получи ---> :P <---
А пък е в голяма степен окосмена, ще ми е интересно - кой знае, може и банкноти да намеря вътре![]()
![]()
![]()
Коментари от рода, ако не е обескосмена късам с нея, са прекалено глупави!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
ми мога да кажа за мен че това е гнусно но не бих зарязал момиче зарад това по точно ще поговора с нея да се обезкосми според мене това е най вече по-хигиенично и отделно по красиво да го кажем![]()
и не мисля че вече има момичета които не се подаржат отдолу
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Чудно ми е какво гнусно намирате в космите и има ли значение къде се намират те? Например има ли нещо гнусно в космите на ръцете? Гнусно ли е когато видиш човек с дълга коса? Космите само по себе си не са гнусни, притежателите им само могат да бъдат...
По темата, аз лично се обезкосмявам просто защото така се чуствам по-добре, по-уверена, че мога да правя всичко без да се притеснявам. според мен момичетата задължително трябва да се обезкосмяват най-малкото защото жената е нежно същество, чиста и без косми.
аз мн добре си знам не се притеснявайПървоначално написано от slun4ice
др е въпроса че явно не ме разбва... все1
![]()
)))
white sensation![]()
est 4e e po qko da si obezkosmena ne 4e sum mom4e ama![]()
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
predpo4itam da nqma...
super kofti e za mom4eto ako q celuva..
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
Добра рекламаПървоначално написано от stefity
![]()
със сигорност няма да я скъсам ,но наистина не е приятно да попаднеш на необескосмена пут*а .Аз се бръсна![]()