.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 128
    Моят нямаше проблем с това. Вагината си е вагина, жената си е жена. НИкой не отрича обаче, че е по-секси голичко там.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от DJ_MiLeN
    Ми деа знам аз не го барам щото зимата ми топли а лятото ми го пази от слънце а и мойте родители са демократични хора от 19 век и ако ме хванат да се разхождам по обезкосмена фантазия из дома ще ми лепнат етикета п*д*р*с
    ххахху0ха0ха00ххуха-ха-хааххуаха ша се побъркам хахаа ти гол ли си стоиш вкъщи ?
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Супер фен
    Да, така е.
    Но все пак мъжете са различни- някои не биха легнали с космато момиче, други пък биха. Въпреки че, ако обичаш момичето до себе си няма да е от значение дали е обезкосмена или не... но както казваш: голичко е най-добре

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    В кой век живеем все още ли има такива които не се обезкосмяват ... вече и мъжете го правят ... Но не бих зарязал момиче заради това не мисля че е най важното ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Guest
    Оф кво да ви кажа лично аз не го правя ама имам намерение скоро щот някво ма дразни. иначе ддз момиче сигурно бих зарязал щот са знам къв съм притенциозен сигурно и затва си нямам и гадже

Въпросът е отправен към мъжете, пък само жени се изказват...

Моето мнение е, че трябва да има малка, спретната прическа. И ако може от време на време да се разнообразява. Естествено - понякога (пак за разнообразие) може и голичко.

Но малка, късичка и подредена причесчица е най-яко.

Град
    Пловдив
    Мога ли да се издрайфам...Космите са Гнусни! Всичко тряа да се маха..иначе е ужас..
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Цитирай Първоначално написано от AnoNim4e
    Az su6to se obezkosmqvam i e gosta po-hubavo,kakto i dosta po-higieni4no!I ne mislq,4e e hubavo 1 momi4e da trugne da pravi sex primerno i da e cqlata kosmata! To mom4eto nqma da moje da i nameri dupkata!
    +1
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

според мен е по хигиенично

white sensation

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от xpici
    Научи се да пишеш и научи значението на думата "хигиена" пък след това пиши по темата

Аз лично се обезкосмявам просто защото го намирам за по-красиво. Иначе не виждам какъв е проблема ако момичето има къси косми по венериния хълм (ако срамните устни са напълно обезкосмени)...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Алооо хора какви ги дрънкате че космите са гнусни!Аз лично се обезкосмявам заради приятеля ми а и той също, а и е по удобно особенно през лятото и кога съм в цикъл, обаче не мога да ви разбера какво толкова ви е гнус от космите?Така сме създадени, това е все едно да кажете че вие е гнус от вас самите и сега ако някой каже че например ако не си обезкосмяваме подмишниците щяло да мирише на пот, е няма да е така ако се къпете /аз се обезкосмявам и там де, но просто отбелязвам/ като някои толкова ги е гнус от космите да вземат да си обръснат главата и да стана Бритни Спиърс !

Абе без косми е по-красиво .. незнам хигиенично ли е не е ли .. ноо примерно ако тръгна да я лижа и като си отвора очите пред мен некаф храсталак .. не не .. предпочитам избръснати .. Както момичето пред мен очаква да съм обръснат така и аз го очаквам от нея
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Аз лично не бих напуснал момиче заради такова нещо
    Но ако има косми отдолу, зависи в каква степен е окосмена там, но най-вероятно от мен орален секс няма да получи ---> :P <---
    А пък е в голяма степен окосмена, ще ми е интересно - кой знае, може и банкноти да намеря вътре

Град
    Sofia
    Коментари от рода, ако не е обескосмена късам с нея, са прекалено глупави!!!
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Град
    Улицата
    ми мога да кажа за мен че това е гнусно но не бих зарязал момиче зарад това по точно ще поговора с нея да се обезкосми според мене това е най вече по-хигиенично и отделно по красиво да го кажем и не мисля че вече има момичета които не се подаржат отдолу
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Чудно ми е какво гнусно намирате в космите и има ли значение къде се намират те? Например има ли нещо гнусно в космите на ръцете? Гнусно ли е когато видиш човек с дълга коса? Космите само по себе си не са гнусни, притежателите им само могат да бъдат...
    По темата, аз лично се обезкосмявам просто защото така се чуствам по-добре, по-уверена, че мога да правя всичко без да се притеснявам. според мен момичетата задължително трябва да се обезкосмяват най-малкото защото жената е нежно същество, чиста и без косми.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от xpici
    Научи се да пишеш и научи значението на думата "хигиена" пък след това пиши по темата

Аз лично се обезкосмявам просто защото го намирам за по-красиво. Иначе не виждам какъв е проблема ако момичето има къси косми по венериния хълм (ако срамните устни са напълно обезкосмени)...
    аз мн добре си знам не се притеснявай др е въпроса че явно не ме разбва... все1 )))

white sensation

est 4e e po qko da si obezkosmena ne 4e sum mom4e ama
    ''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''

predpo4itam da nqma...
    super kofti e za mom4eto ako q celuva..
    Продавам оригинални парфюми на ниски цени

И аз обичам да няма.. при мен друго не се приема.. даве мисля утре да ходя на кола маска..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Re: Обезкосмяването на интимните части

Цитирай Първоначално написано от stefity
    Лично аз се обезкосмявам |=
    Добра реклама

със сигорност няма да я скъсам ,но наистина не е приятно да попаднеш на необескосмена пут*а .Аз се бръсна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си