.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 128
    Цитирай Първоначално написано от ShokoladkaTa
    + 1 ЗА голичкото отдолу ... просто не се чуствам секси ако имам косъмчета по мен
    И аз не бих те чувствал много секси

КЪМ МОМИЧЕТАТА а вие какво мислите за момчетата с горичка отдолу ?
    п.п не ми се праеше нова тема
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Аз не съм момче,но ще изразя моето мнение. Момичетата трябва да се обезкосмяват по чистоплътно и комфортно е...и по приятно

Аз лично се обезкосмявам и предпочитам да няма косми, а ако е момче може да има леко наболи-то не пречи толкова.Но да не е гора Е ако има и не ги маха не бих скъсала!Иначе аз ако например имам наболи косъмчета и не съм ги махнала не бих равила секс-много ще ми е некомфортно при мисълта, че имам малко косми.А ако са много/коеот не се случва/ НИКОГА не бих го правила

Разбира се че е гнусно бляк
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

е как няма да е гнусно ве - тръгва пича да я лиже долу и се забива в дън горите тилилейски и почва да се дави с няква вълна... - не е мноо офертно
    Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/

К'во се обезкосмявате бе, със природата ли ще спорите? А? А? А?

Цитирай Първоначално написано от BlackRevenger
    КЪМ МОМИЧЕТАТА а вие какво мислите за момчетата с горичка отдолу ?
    п.п не ми се праеше нова тема
    Каква ти горичка ,при мен е цяла джунгла

еее бива ли такива въпроси да задавате зна4и!!! естествено 4е моми4енце с раста на путенцето е много по-привлекателно хаха луда ли си .. много ясно 4е е по-добре да се обезкосмява моми4енцетоооооо .. при това 1во! за моми4ето като хигиена .. и 4ак тогава за мом4ето .. какъв е следващия въпрос ? дали харесват моми4ета, които се къпят всеки ден или такива които го правят през ден ли
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Град
    Пловдив
    Защо, когато едно момиче не е бръснато е грозно пък когато момчето не е е по-приемливо, вярно че всеки си има вкус ама... То малко като броиките ако момчето има повече бройки е пич, а пък ако момичето има доста е к**ва!! Малко дискриминация усещам!!! Като цяло според мен е добре и двата пола да се епилират! Аз се обезкосмявам

Харесвам прическа тип 'лястовица'' ,aко някой не знае как да си я оформи нека да ми се обади

Всяко едно момиче е длъжно да се обезкосмява.
    Аз лично мразя да виждам девойки с косми по ръцете или мъхчета на мустака....

Друг въпрос е вече дали мъжете го практикуват
    Лично аз се епилирам навсякъде

Не обичам подобно дискриминиране на момичета и момчета- така както момичетата така и момчетата трябва да се обезкосмяват и не бих казала че сме "длъжни", по-скоро го правим, защото не виждам как едно момиче би имало самочувствието да си легне с момче като е харст отдолу.
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Цитирай Първоначално написано от Lady_AMG
    самочувствието да си легне с момче като е харст отдолу.
    Аз обичам храстите само ,че с малини и капини

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Еми,моя не се обезкосмява,ама на мен не ми пречи. Вижте,ако аз не се,просто ще полудея. Много ми е неприятно иначе.

Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    Гнусно е, някво космато и черно .Ами бих скъсал с момичето ако не успея да го навиа да се обезкосми(щом повече държи на едни косми от колкото на мен).
    Хах.... ти какъв си хитрец..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от kurupta

И защо да са длъжни да се обезкосмяват?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

apa za mne ti ne si maj ama...ostavi nekoi drug kosam po sebesi da ne te arkam s jena ama kakto i da e
    az se brasna sup 4esto sig daje prekaleno za6tot ina4e samo pri mislata zapo4va da me sarbi
    i maj mi se brasne ot dolu
    (i bez okosmqvane za6to l ine si predstavq frnska i na dvata pola ? )

Голям фен
    Град
    Плевен дге!

Боже...
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Нехаресвам космати момичета...ужасно е .... нехигиенично е ...

Ми аз се обезкосмявам долу , тъпото е , че за 3 дни и пак растат . . . когато много ме мързи не ги махам 1 седмица максимум щото ме дразнят .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling_
    еми по-яко им е когато момичето е обезкосмено =)
    +1

100% съм за обезкосмяването отдолу.Със косъмчета отдолу нито се чувстваш секси,нито спазваш нужната хигиена!

Голям фен Аватара на GerYy
    Аз съм за обезкосмяването отдолу. Просто е по приятно на външен вид и е по удобно. За момичетата е задължително! Те са нежни същества (както някой каза преди мен).А за момчетата...може и да се обезкосмяват може и да не се...лично на мен не ми пречат космите на момчето.Пък и ако държиш на него едва ли ще скъсате заради 1 косми....тъпо е...

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от DJ_MiLeN
    Ми деа знам аз не го барам щото зимата ми топли а лятото ми го пази от слънце а и мойте родители са демократични хора от 19 век и ако ме хванат да се разхождам по обезкосмена фантазия из дома ще ми лепнат етикета п*д*р*с
    и треа ли ти пука от вашите бе човек а и ти да не би пред тях да се разкарваш как мама те е родила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си