- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмяването на интимните части
И аз не бих те чувствал много сексиПървоначално написано от ShokoladkaTa
![]()
КЪМ МОМИЧЕТАТА а вие какво мислите за момчетата с горичка отдолу ?
п.п не ми се праеше нова тема![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Аз не съм момче,но ще изразя моето мнение. Момичетата трябва да се обезкосмяват по чистоплътно и комфортно е...и по приятно![]()
Аз лично се обезкосмявам и предпочитам да няма косми, а ако е момче може да има леко наболи-то не пречи толкова.Но да не е гораЕ ако има и не ги маха не бих скъсала!Иначе аз ако например имам наболи косъмчета и не съм ги махнала не бих равила секс-много ще ми е некомфортно при мисълта, че имам малко косми.А ако са много/коеот не се случва/ НИКОГА не бих го правила
![]()
Разбира се че е гнусно бляк
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
е как няма да е гнусно ве - тръгва пича да я лиже долу и се забива в дън горите тилилейски и почва да се дави с няква вълна... - не е мноо офертно![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
К'во се обезкосмявате бе, със природата ли ще спорите? А? А? А?
Каква ти горичка ,при мен е цяла джунглаПървоначално написано от BlackRevenger
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еее бива ли такива въпроси да задавате зна4и!!! естествено 4е моми4енце с раста на путенцето е много по-привлекателно хаха луда ли си .. много ясно 4е е по-добре да се обезкосмява моми4енцетоооооо .. при това 1во! за моми4ето като хигиена .. и 4ак тогава за мом4ето .. какъв е следващия въпрос ? дали харесват моми4ета, които се къпят всеки ден или такива които го правят през ден ли![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Защо, когато едно момиче не е бръснато е грозно пък когато момчето не е е по-приемливо, вярно че всеки си има вкус ама...То малко като броиките ако момчето има повече бройки е пич, а пък ако момичето има доста е к**ва!! Малко дискриминация усещам!!! Като цяло според мен е добре и двата пола да се епилират! Аз се обезкосмявам
![]()
Харесвам прическа тип 'лястовица'' ,aко някой не знае как да си я оформи нека да ми се обади![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всяко едно момиче е длъжно да се обезкосмява.
Аз лично мразя да виждам девойки с косми по ръцете или мъхчета на мустака....
Друг въпрос е вече дали мъжете го практикуват
Лично аз се епилирам навсякъде
Не обичам подобно дискриминиране на момичета и момчета- така както момичетата така и момчетата трябва да се обезкосмяват и не бих казала че сме "длъжни", по-скоро го правим, защото не виждам как едно момиче би имало самочувствието да си легне с момче като е харст отдолу.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Аз обичам храстите само ,че с малини и капиниПървоначално написано от Lady_AMG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми,моя не се обезкосмява,ама на мен не ми пречи.Вижте,ако аз не се,просто ще полудея.
Много ми е неприятно иначе.
![]()
apa za mne ti ne si maj ama...ostavi nekoi drug kosam po sebesi da ne te arkam s jena ama kakto i da eПървоначално написано от kurupta
az se brasna sup 4esto sig daje prekaleno za6tot ina4e samo pri mislata zapo4va da me sarbi![]()
i maj mi se brasne ot dolu
(i bez okosmqvane za6to l ine si predstavq frnska i na dvata pola ? )
Първоначално написано от kurupta
Боже...
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Нехаресвам космати момичета...ужасно е .... нехигиенично е ...
Ми аз се обезкосмявам долу , тъпото е , че за 3 дни и пак растат . . . когато много ме мързи не ги махам 1 седмица максимум щото ме дразнят .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
+1Първоначално написано от die_die_my_darling_
100% съм за обезкосмяването отдолу.Със косъмчета отдолу нито се чувстваш секси,нито спазваш нужната хигиена!![]()
Аз съм за обезкосмяването отдолу. Просто е по приятно на външен вид и е по удобно. За момичетата е задължително! Те са нежни същества (както някой каза преди мен).А за момчетата...може и да се обезкосмяват може и да не се...лично на мен не ми пречат космите на момчето.Пък и ако държиш на него едва ли ще скъсате заради 1 косми....тъпо е...![]()