- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмяването на интимните части
Не ме кефи да има косми ... след като аз се обезкосмявам и момичето е длъжно
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Ауу ама това с космите отдолу е гнуснооооМомчето не е длъжно да се чувства като Тарзан в джунглата докато рови из дебрите на непрогледните косми
Остави това ами както вече казаха е адски нехигиенично .. Ами ако и се заплете част от тоалетна хартия в космите ?!
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Първоначално написано от lonelyboy
Нз за кво става дума ама аз да си кажа че съм се скубал доло 5-6 пъти и боли адски много , как предотвратявате болката![]()
.: machoka :.
abe za men ne e problem stiga da e v ramkite na dopustimoto a ne da ne moga da vlqza v neq edva li neПървоначално написано от stefity
![]()
![]()
![]()
![]()
... като говорим за обезкосмяване ...
![]()
![]()
.: machoka :.
абсолютно същото щях да напиша. и аз се обескосмявам и е по-приятноПървоначално написано от AnoNim4e
Еми гадно е мазно е отвратително е![]()
И не бих я зарязал но не бих допрял нищо до някой от космарлаците й !![]()
ГАДНО ! (puke)Първоначално написано от MakeMeFeel
spirtt МНОГО ГАДНО ! (2xpuke)
![]()
Hard work pays off in the future...
Laziness pays off now !
Първоначално написано от MakeMeFeel
ami 6te ima mezence za mom4eto-bonus!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
обезкосмено момиче определено е по-секси :P или пък с някаква оформена причесчица примерно![]()
Си прааа кот си искам уе..еее?!?!
Естетика и хигиена!
Не знам кое момче ще се зарадва на гора...
мноо ми е гадно като гледам мой връстнички и като се надигнат отдолу да стърчат косми![]()
мake cookиes,noт war ^.^
1vo-NE predpazvat ot zamursqvane,a sa perfektna sreda za razvitie i zadurjane na bakteriiПървоначално написано от sladky2008
2ro-DORI i da e taka,a to NE E,ti kato se kupe6 2puti v sedmicata pak otpada varianta da te predpazaqt ot zamursqvane!
P.S.-i v dvata slu4aq si gnusna i mirizliva otdolu,bih kazala,4e vuv foruma si edinstvena i unikalna!Pozdravleniq!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
От чиста хигиенична гледна точка. Не знам, просто не мога да си представя кой би легнал с момиче, което не се поддържа отдолу примерно.Първоначално написано от varnen4e
savoy що не си гледаш работата бе дърво?
Предпочитам да е бръсната долу .. макар че не бих зарязал гаджето си ако има космищях да я накарам да ги махне
![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
Абе зех си някфи лентички за бикини зоната и подмишниците.С тях стаа ли цялостно обезкосмяване отдолу?![]()
Първоначално написано от scanadal
подкрепям
![]()
аз се обезкосмявам с ленти.Мн са добри!Първоначално написано от time2rock
![]()
Само дето малко(много)боли
![]()
![]()
krasotata iziskva jertviПървоначално написано от Neprikosnovena
![]()
Ходете на козметик ве хора!![]()
Ти си мн мн мн тъпа и гнусна !Първоначално написано от sladky2008
Aз лично съм момиче, но мисля, че всяко момче би се чувствало по-добре ако момичето е обезкосмено!И все пак тези косми са гадни според мен и не е хубаво да си ги оставяме да си растат!Дори без тях хигиенаа е по на ниво!Аз си ги махам и ако например само са ми наболи не бих правила секс, тъй като много ще ми е неудобно!Поне аз се чувствам по-добре без косми там долу!Но разбира се има и момичета/ма кар много рядко/ които не се обезкосмяват, но според мен това е гадно... И все пак ако например аз си оставя космите да ми пораснат повечето момчета биха се почувствали гадно ако правят секс с необезкосмено момиче, но не мисля, че биха и казали нещо!
Некой дивак или от най затънтените савани на африка.Първоначално написано от traka
![]()
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team