.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 128
    Не ме кефи да има косми ... след като аз се обезкосмявам и момичето е длъжно
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Ауу ама това с космите отдолу е гнусноооо Момчето не е длъжно да се чувства като Тарзан в джунглата докато рови из дебрите на непрогледните косми Остави това ами както вече казаха е адски нехигиенично .. Ами ако и се заплете част от тоалетна хартия в космите ?!
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Цитирай Първоначално написано от lonelyboy
    намирам го за гнусно ... по добре да е голи4ко отдолу

Град
    Чикиляндия
    Нз за кво става дума ама аз да си кажа че съм се скубал доло 5-6 пъти и боли адски много , как предотвратявате болката
    .: machoka :.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: Обезкосмяването на интимните части

Цитирай Първоначално написано от stefity
    Такааа,здравейте на всички.Хрумна ми едно въпросче за момчетата,а именно как възприемате момичетата които не си обезкосмяват интимните части,в смисъл струва ли ви се гнусно или пък бихте ли зарязали едно момиче за такова нещо или пък примерно ходили ли сте с момиче което не е било обезкосмено отдолу? П.С. Лично аз се обезкосмявам но просто исках да питам момчетата как възприемат не обезкосмените момичета,миси предварително за отговорите и чакам да пишете
    abe za men ne e problem stiga da e v ramkite na dopustimoto a ne da ne moga da vlqza v neq edva li ne

Град
    Чикиляндия

... като говорим за обезкосмяване ...

.: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от AnoNim4e
    Az su6to se obezkosmqvam i e gosta po-hubavo,kakto i dosta po-higieni4no!I ne mislq,4e e hubavo 1 momi4e da trugne da pravi sex primerno i da e cqlata kosmata! To mom4eto nqma da moje da i nameri dupkata!
    абсолютно същото щях да напиша. и аз се обескосмявам и е по-приятно

Еми гадно е мазно е отвратително е

И не бих я зарязал но не бих допрял нищо до някой от космарлаците й !

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    .. Ами ако и се заплете част от тоалетна хартия в космите ?!
    ГАДНО ! (puke)

spirtt МНОГО ГАДНО ! (2xpuke)

Hard work pays off in the future...

Laziness pays off now !

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Ауу ама това с космите отдолу е гнусноооо Момчето не е длъжно да се чувства като Тарзан в джунглата докато рови из дебрите на непрогледните косми Остави това ами както вече казаха е адски нехигиенично .. Ами ако и се заплете част от тоалетна хартия в космите ?!
    ami 6te ima mezence za mom4eto-bonus!

обезкосмено момиче определено е по-секси :P или пък с някаква оформена причесчица примерно
    Си прааа кот си искам уе..еее?!?!

Естетика и хигиена!
    Не знам кое момче ще се зарадва на гора...

Град
    тhe middLe of nowhere
    мноо ми е гадно като гледам мой връстнички и като се надигнат отдолу да стърчат косми
    мake cookиes,noт war ^.^

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    Аз не съм обезкосмена долу имам мн косми те предпазват от замърсяване и не ми пука кой кфо мисли
    1vo-NE predpazvat ot zamursqvane,a sa perfektna sreda za razvitie i zadurjane na bakterii
    2ro-DORI i da e taka,a to NE E,ti kato se kupe6 2puti v sedmicata pak otpada varianta da te predpazaqt ot zamursqvane!
    P.S.-i v dvata slu4aq si gnusna i mirizliva otdolu,bih kazala,4e vuv foruma si edinstvena i unikalna!Pozdravleniq!

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    И защо да са длъжни да се обезкосмяват?
    От чиста хигиенична гледна точка. Не знам, просто не мога да си представя кой би легнал с момиче, което не се поддържа отдолу примерно.

savoy що не си гледаш работата бе дърво?

Предпочитам да е бръсната долу .. макар че не бих зарязал гаджето си ако има косми щях да я накарам да ги махне

BULGARIAN ---- ANIMALS

Абе зех си някфи лентички за бикини зоната и подмишниците.С тях стаа ли цялостно обезкосмяване отдолу?

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Аз съм почитателка на бразилската лентичка и мисля,че ако е добре поддържана и спретнатичка стои много красиво и секси \/ Необходимо е само повечко нерви и занимание в банята,ама пък си е много женствено и на мен ми е яко.И определено космите нямат НИщО общо с хигиената.Две различни неща са.Една мацка може да е епилирана до съвършенство,ама да вони на пор и на мръсно ,както и може да баде с някое друго пропуснато косъмче,което все пак се случва,и да си се чипка всеки ден,както е редно и да е чистоплътна.Така че космата не е равно на нечистоплътна
    подкрепям

Цитирай Първоначално написано от time2rock
    Абе зех си някфи лентички за бикини зоната и подмишниците.С тях стаа ли цялостно обезкосмяване отдолу?
    аз се обезкосмявам с ленти.Мн са добри! Само дето малко(много)боли

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Neprikosnovena
    Цитирай Първоначално написано от time2rock
    аз се обезкосмявам с ленти.Мн са добри! Само дето малко(много)боли
    krasotata iziskva jertvi

Ходете на козметик ве хора!

Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    Аз не съм обезкосмена долу имам мн косми те предпазват от замърсяване и не ми пука кой кфо мисли
    Ти си мн мн мн тъпа и гнусна !

Aз лично съм момиче, но мисля, че всяко момче би се чувствало по-добре ако момичето е обезкосмено!И все пак тези косми са гадни според мен и не е хубаво да си ги оставяме да си растат!Дори без тях хигиенаа е по на ниво!Аз си ги махам и ако например само са ми наболи не бих правила секс, тъй като много ще ми е неудобно!Поне аз се чувствам по-добре без косми там долу!Но разбира се има и момичета/ма кар много рядко/ които не се обезкосмяват, но според мен това е гадно... И все пак ако например аз си оставя космите да ми пораснат повечето момчета биха се почувствали гадно ако правят секс с необезкосмено момиче, но не мисля, че биха и казали нещо!

Цитирай Първоначално написано от traka
    Естетика и хигиена!
    Не знам кое момче ще се зарадва на гора...
    Некой дивак или от най затънтените савани на африка.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    ем попринцип е по хубавко и в милиони пъти по приятно отдолу да е гладко като бебешко дупенце

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си