- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмяването на интимните части
според мен е мн по - добре акто видиш едно момче без косъмчета...лелелеейй...страхотно е... а като видиш една огромна гора ти презлява и се отказваш от всичко.... аз лично се обезкосмявам .... а и т'ва зависи до личната хигиена на човека... Лично мнение...
![]()
![]()
според мен е мн по - добре акто видиш едно момче без косъмчета...лелелеейй...страхотно е... а като видиш една огромна гора ти презлява и се отказваш от всичко.... аз лично се обезкосмявам .... а и т'ва зависи до личната хигиена на човека... Лично мнение...
![]()
![]()
подкрепям те!!!! Ако някое др. момче разбере... на тази снимчица ако си ти де с тази поличка никой няма да иска да погледне отдоло си стоиш с затворена касичкаПървоначално написано от kr0seR
![]()
Първоначално написано от sladky2008
_)_ лапай курво
Първоначално написано от sladky2008
_)_ лапай курво или и там имаш косми ?!![]()
а с колко пъти най-много си правила секс с едно и също момчеПървоначално написано от sladky2008
![]()
Си прааа кот си искам уе..еее?!?!
а колко пъти най-много си правила секс с едно и също момчеПървоначално написано от sladky2008
![]()
голичко си е най-добре фак представете си някой да е адски космат а и кат е в цикъл гнусна работа братче![]()
Нямам претенции
Predpo4itam da e gol oxliyv\
/
mi az bih nau4il priqtelkata si da se obezkozmqva. za men okosmenite sa mnogo tapi i zadrasteni. zatova momi4eta vnimavaite skubete garvanite i gi pravete na lqstovi4ki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от AbeLoshSam
Нали е страшно сексапилно да си вдигнеш полата и от бикините ти да стърчат 10 сантови косми ? А ако си с прашки не ми се мислиТи в кой век живееш ? 15 ?
Човек който се насира в даскало на първия учебен ден и после го пожелава и на други няма право на глас тоест ти ,ако не си усетилна на къде бия . Но няма как с твоя интелект ...
сигурно на плажа е единственото момиче с шортиПървоначално написано от kr0seR
![]()
![]()
![]()
![]()
В човека няма нищо гнусно. Лошо е ако има кофти лична хигиена
изчетох цялата тема. сега ще кажа и аз моето мнение.
аз лично се подстригвам с машинка, без предпазител, оставям към 1-2 мм.
моята приятелка се бръсне, никога не съм я виждал с косми.
почти всички мадами с които съм бил досега, са били или без косми или само с прическа отдолу.
днес това е станало стандарт и 95% от жените в развитите държави са избръснати....
в тези "голи" времена, е рядкост да видиш мадама, която е натурална и небръсната. поради този дефицит, започва да се появява обаче един друг моден тренд, към, който доста хора проявяват интерес.
той връща дивото, първичното, природното и естественото.
този тренд се нарича HAIRY P***Y и това е фетиш към окосмеността на жената отдолу. в днешно време на фона на всички гладко избръснати мадами, една жена с окосмена полова област изглежда бунтарско и диво и връща онзи отдавна забравен стил, който изчезна преди години.
Аз лично толерирам и двата тренда. Ако става въпрос за красота и естетическа издържаност при мацките, гладкото е по-добре.
Ако обаче говорим за дивата амазонка на джунглата - нека тя да бъде небръсната отдолу.
Не ми пука.
PS....и никога не бих зарязал момиче, защото не се бръсне. Не мисля, че това е достатъчно сериозна причина.
"Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше
Никога не съм ходила окосмена, не смятам и да го правя. Така съм свикнала от малка, по-удобно се чувствам и по-секси.
Иначе имам приятелки, които нарочно не се бръснат. Те казват, че гаджетата им така ги харесват.
Въпрос на вкус явно.
Не ми е приятно да съм окосмена там долу, гледам да се подържам гладка![]()
![]()
Живеем в такова време всъщтност, прието е хората да са обезкосмени, а пък за момичета по възможност навсякъде.
По-възрастните, които не са живяли с такива разбирания, сега пък не могат да си представят да си направят например кола маска на интима.
Например моята козметичка ми е споделяла за др неини клиентки на възраст, които след дълги овещавания по въпроса си правели, а на следващото посещение споделяли, че мъжете им помислили, че са си хванали по-млади приятели. Всичко зависи от времето, а ако не беше прието колко ли пари щяхме да сме спестили от кола маска момичета?!
Aбе някои въобще целувал ли те е по усните(долните) и ако е така бълвал ли е топка косми кат котките![]()
аиде фондация подари бръсначка(оnly for christmas)
![]()
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
хмм интересно като не можеш да си представиш .. аз немога да си представя дядо ти как ли е ебал баба ти или сигурно тя се е бръсналаПървоначално написано от kurupta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Абе нали пак ебешПървоначално написано от stereoman
![]()
![]()
На всеки му идва момента и като дойде все не момента така че ,к'во прайш в момента
Първоначално написано от DevilWish
к0гат0 видиш 4э и3насилванэт0 э нэизбэжн0 търси уд0в0лствиэто 0т нэго