.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 128
    според мен е мн по - добре акто видиш едно момче без косъмчета...лелелеейй... страхотно е... а като видиш една огромна гора ти презлява и се отказваш от всичко.... аз лично се обезкосмявам .... а и т'ва зависи до личната хигиена на човека... Лично мнение...

според мен е мн по - добре акто видиш едно момче без косъмчета...лелелеейй... страхотно е... а като видиш една огромна гора ти презлява и се отказваш от всичко.... аз лично се обезкосмявам .... а и т'ва зависи до личната хигиена на човека... Лично мнение...

Цитирай Първоначално написано от kr0seR
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    Аз не съм обезкосмена долу имам мн косми те предпазват от замърсяване и не ми пука кой кфо мисли
    Ти си мн мн мн тъпа и гнусна !
    подкрепям те!!!! Ако някое др. момче разбере... на тази снимчица ако си ти де с тази поличка никой няма да иска да погледне отдоло си стоиш с затворена касичка

Аз не съм обезкосмена долу имам мн косми те предпазват от замърсяване и не ми пука кой кфо мисли
    ебии си майката!!!

_)_ лапай курво

ебии си майката!!!

_)_ лапай курво или и там имаш косми ?!

Цитирай Първоначално написано от nezavisim
    подкрепям те!!!! Ако някое др. момче разбере... на тази снимчица ако си ти де с тази поличка никой няма да иска да погледне отдоло си стоиш с затворена касичка
    Пълна съм с косми долу..и до сега не съм имала проблем с момчетата мн момчета не им пука а на някои даже им харесва.

и да..като си бръкна в полата ги пипам..излизат ми през бикините..и кво
    а с колко пъти най-много си правила секс с едно и също момче
    Си прааа кот си искам уе..еее?!?!

Пълна съм с косми долу..и до сега не съм имала проблем с момчетата мн момчета не им пука а на някои даже им харесва.

а колко пъти най-много си правила секс с едно и също момче

Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling_
    еми по-яко им е когато момичето е обезкосмено =)

+

Голям фен Аватара на beb4yy
    голичко си е най-добре фак представете си някой да е адски космат а и кат е в цикъл гнусна работа братче

Нямам претенции

Predpo4itam da e gol oxliyv \/

mi az bih nau4il priqtelkata si da se obezkozmqva. za men okosmenite sa mnogo tapi i zadrasteni. zatova momi4eta vnimavaite skubete garvanite i gi pravete na lqstovi4ki

Цитирай Първоначално написано от AbeLoshSam

Нали е страшно сексапилно да си вдигнеш полата и от бикините ти да стърчат 10 сантови косми ? А ако си с прашки не ми се мисли Ти в кой век живееш ? 15 ?

Човек който се насира в даскало на първия учебен ден и после го пожелава и на други няма право на глас тоест ти ,ако не си усетилна на къде бия . Но няма как с твоя интелект ...

Цитирай Първоначално написано от AbeLoshSam

Нали е страшно сексапилно да си вдигнеш полата и от бикините ти да стърчат 10 сантови косми ? А ако си с прашки не ми се мисли Ти в кой век живееш ? 15 ?

Човек който се насира в даскало на първия учебен ден и после го пожелава и на други няма право на глас тоест ти ,ако не си усетилна на къде бия . Но няма как с твоя интелект ...
    сигурно на плажа е единственото момиче с шорти

В човека няма нищо гнусно. Лошо е ако има кофти лична хигиена

изчетох цялата тема. сега ще кажа и аз моето мнение.
    аз лично се подстригвам с машинка, без предпазител, оставям към 1-2 мм.
    моята приятелка се бръсне, никога не съм я виждал с косми.
    почти всички мадами с които съм бил досега, са били или без косми или само с прическа отдолу.
    днес това е станало стандарт и 95% от жените в развитите държави са избръснати....
    в тези "голи" времена, е рядкост да видиш мадама, която е натурална и небръсната. поради този дефицит, започва да се появява обаче един друг моден тренд, към, който доста хора проявяват интерес.
    той връща дивото, първичното, природното и естественото.
    този тренд се нарича HAIRY P***Y и това е фетиш към окосмеността на жената отдолу. в днешно време на фона на всички гладко избръснати мадами, една жена с окосмена полова област изглежда бунтарско и диво и връща онзи отдавна забравен стил, който изчезна преди години.
    Аз лично толерирам и двата тренда. Ако става въпрос за красота и естетическа издържаност при мацките, гладкото е по-добре.
    Ако обаче говорим за дивата амазонка на джунглата - нека тя да бъде небръсната отдолу.
    Не ми пука.

PS....и никога не бих зарязал момиче, защото не се бръсне. Не мисля, че това е достатъчно сериозна причина.
    "Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше

Никога не съм ходила окосмена, не смятам и да го правя. Така съм свикнала от малка, по-удобно се чувствам и по-секси.
    Иначе имам приятелки, които нарочно не се бръснат. Те казват, че гаджетата им така ги харесват.
    Въпрос на вкус явно.

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    голичко си е най-добре фак представете си някой да е адски космат а и кат е в цикъл гнусна работа братче
    +1

Град
    В пространството
    Не ми е приятно да съм окосмена там долу, гледам да се подържам гладка

Живеем в такова време всъщтност, прието е хората да са обезкосмени, а пък за момичета по възможност навсякъде.
    По-възрастните, които не са живяли с такива разбирания, сега пък не могат да си представят да си направят например кола маска на интима.
    Например моята козметичка ми е споделяла за др неини клиентки на възраст, които след дълги овещавания по въпроса си правели, а на следващото посещение споделяли, че мъжете им помислили, че са си хванали по-млади приятели. Всичко зависи от времето, а ако не беше прието колко ли пари щяхме да сме спестили от кола маска момичета?!

Град
    В пространството
    Ми доста

Град
    София
    Aбе някои въобще целувал ли те е по усните(долните) и ако е така бълвал ли е топка косми кат котките аиде фондация подари бръсначка(оnly for christmas)
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.

Цитирай Първоначално написано от kurupta
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    И защо да са длъжни да се обезкосмяват?
    От чиста хигиенична гледна точка. Не знам, просто не мога да си представя кой би легнал с момиче, което не се поддържа отдолу примерно.

savoy що не си гледаш работата бе дърво?
    хмм интересно като не можеш да си представиш .. аз немога да си представя дядо ти как ли е ебал баба ти или сигурно тя се е бръснала
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Град
    на дясната страна
    Цитирай Първоначално написано от stereoman
    изчетох цялата тема. сега ще кажа и аз моето мнение.
    аз лично се подстригвам с машинка, без предпазител, оставям към 1-2 мм.
    моята приятелка се бръсне, никога не съм я виждал с косми.
    почти всички мадами с които съм бил досега, са били или без косми или само с прическа отдолу.
    днес това е станало стандарт и 95% от жените в развитите държави са избръснати....
    в тези "голи" времена, е рядкост да видиш мадама, която е натурална и небръсната. поради този дефицит, започва да се появява обаче един друг моден тренд, към, който доста хора проявяват интерес.
    той връща дивото, първичното, природното и естественото.
    този тренд се нарича HAIRY P***Y и това е фетиш към окосмеността на жената отдолу. в днешно време на фона на всички гладко избръснати мадами, една жена с окосмена полова област изглежда бунтарско и диво и връща онзи отдавна забравен стил, който изчезна преди години.
    Аз лично толерирам и двата тренда. Ако става въпрос за красота и естетическа издържаност при мацките, гладкото е по-добре.
    Ако обаче говорим за дивата амазонка на джунглата - нека тя да бъде небръсната отдолу.
    Не ми пука.

PS....и никога не бих зарязал момиче, защото не се бръсне. Не мисля, че това е достатъчно сериозна причина.
    Абе нали пак ебеш
    На всеки му идва момента и като дойде все не момента така че ,к'во прайш в момента

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Еми аз също се обезкосмявам.Мисля ,че е по-'красиво' естетически погледнато А ако момче му е причината да скъса момиче ,заради това - правете си сметка колко държи на нея
    к0гат0 видиш 4э и3насилванэт0 э нэизбэжн0 търси уд0в0лствиэто 0т нэго

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си