.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

как да ровя из чуждите скайпове?...:)

am ne moa da razbera iam parolata na edin skype obache kato flezna ne moa cheta nishto i chueka na koito e skype-a sys sigurnost ne trie nishto zashtoto kato otida u tqh sichko si sedi tam! moje da e tril otdelni momenti no az kato flezna hronologiqta e prazna i na syshtiq den kato otida ot tqh i pishe neshta ot predi 1 mesec...bahti shto stava tai..iskam da chita ...b*h maa mu

Re: как да ровя из чуждите скайпове?...:)

Цитирай Първоначално написано от {P}ycokocka
    am ne moa da razbera iam parolata na edin skype obache kato flezna ne moa cheta nishto i chueka na koito e skype-a sys sigurnost ne trie nishto zashtoto kato otida u tqh sichko si sedi tam! moje da e tril otdelni momenti no az kato flezna hronologiqta e prazna i na syshtiq den kato otida ot tqh i pishe neshta ot predi 1 mesec...bahti shto stava tai..iskam da chita ...b*h maa mu
    Ха!Има начин,но няма да ти го кажа,защото не подкрепям надничането в нечий живот без неговото съгласие И + това не заслужаваш да ти се даде тази информация

Така става,защото това което въпросния човек пише и получава(цялата хронология) остава в неговия компютър,а ти нямаш достъп до него..
    Така ако аз доида във вас(примерно) и си пиша, хронологията ми ще остане в твоя комп,а на моя няма да има нищо..
    [/b]
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Кажи на мен, кажи на мен, мооооля те!

Искам да съм хакер.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Ха!Има начин,но няма да ти го кажа,защото не подкрепям надничането в нечий живот без неговото съгласие И + това не заслужаваш да ти се даде тази информация
    shto pyk dA NE zaslujavam??....tfa si mi e lichnoto gadje i kfoto si iskam she cheta ....i osfen tfa nikoi ne ta pita za mnenieto ti otnosno cheteneto v chujdi skype-ove .kato si protiv i nqqsh namerenie da mi kajesh izobshto ne pishi po temata ...nqmam nujda ot mneniq na hora kato tebe!!!

Forslor
    Guest

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    shto pyk dA NE zaslujavam??....tfa si mi e lichnoto gadje i kfoto si iskam she cheta ....i osfen tfa nikoi ne ta pita za mnenieto ti otnosno cheteneto v chujdi skype-ove .kato si protiv i nqqsh namerenie da mi kajesh izobshto ne pishi po temata ...nqmam nujda ot mneniq na hora kato tebe!!!
    Брей от кога един човек може да притежава друг и дори да го обявява като лична собственост пред обществото?!?!

Подминавайки изФъфлените ти фъфлежи и непознаването на третата буква от азбуката "В".........
    ....отговора на въпроса как да се "ровиш" из други скайпчета няма да получиш, защото дори да ти бъде разясненo във най-малки подробности и детайли как да действаш, пак няма да се справиш => няма смисъл [x]

*Ще те помоля да пишеш на кирилица .

Град
    Русе
    И аз искам да разбера кажи ми ако искаш на личен моляяя те,защото гаджето ми може да ми чете скайпа и го прави,а на мен не ми излиза никаква хронология и съм прецаканата в случая!Моля те

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]И аз искам да разбера кажи ми ако искаш на личен моляяя те,защото гаджето ми може да ми чете скайпа и го прави,а на мен не ми излиза никаква хронология и съм прецаканата в случая!Моля те
    emi i az tova iskam da kaja ..ama koi da me razbere i chakai malko ..kfo vi interesua neizpoilzvaneto mi na 3tata bukva ot azbukata..nikade ne pishe v pravilata che trqq da pisha pravilno prosto taka mi haresva!

Невъзможно е ако нямаш самата хронология (файловете на юзъра) на твойта щайга ;}

Град
    Русе
    Кажиии нии дее .Молим те

Млъквайте, бе! Ако не правите нищо зад гърба на гаджето ви какво толкова имате да криете?!

току що ми казаха, че и мен ме следят? някой знае ли как да предотвратя това? (ако пък искате кажете как и аз да следя човека, за да сме квит ) как ще ме следи?!?

Цитирай Първоначално написано от puppy
    току що ми казаха, че и мен ме следят? някой знае ли как да предотвратя това? (ако пък искате кажете как и аз да следя човека, за да сме квит ) как ще ме следи?!?
    Смени си паролата на скайп!Или ако firewall-a ти е изключен включи го..друго какво да те посъветвам ако знаеш кой те следи му метни един голям бой нищо ,че си момиче!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си