.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

пред дилема съм,дайте съвети

Имам един проблем:
    Харесвам едно момче. Познаваме се от известно време. Говорили сме си по телефона и си пишем СМС-и, но той си има приятелка! в момента си пишем през един сайт, но той влиза мн рядко. Почти не се познаваме, но мисля, че има известен интерес към мен! И така молбата ми е - дайте ми съвет какво да правя щото вече не издържам!
    T.7.
    devil_girls_

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    ами ако не сте от един град не се занимавай само с смс-и не става и по сайтове,а ако сте от едно градче поискай да станете приятели сближете се,но не прави кой нзае какво все пак си има гадже то времето ще покаже дали ще стане нещо,но по-добре си намери друг обект за ухажване \/

Мега фен
    Град
    София
    Еми щом си има приятелка ,по-добре не му се натискай.

Аи да попитам нещо.Вие виждали ли сте се
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еми щом си има приятелка ,по-добре не му се натискай.

Аи да попитам нещо.Вие виждали ли сте се
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Sofia
    Mi purvo govori s nego i do kakva stepen sa seriozni neshtata s priatelkata mu puk ot otgovora mu sama si preceni!

не само, че сме се виждали, ами и се познаваме лично. Аз го харесвах мноого преди да се запознаем, но понеже знам, че си има приятелка бях решила да не го закачам. Докато един ден бях с енди приятелки и той започна да се опитва да ме сваля и те ми казаха : "Що не вземеш да се пробваш?!" и сега само за него си мисля. Пример: По едно време исках да отида да го гледам на някоя негова тренировка, а той каза, че м/у неговите трен няма време за тва да кажа моите кога са, да доиде да ме види

Град
    София
    Няма време между неговите ли
    Или просто не иска да те виждат негови познати ??за да не се разчуе нещо
    Smile!?

Ами помисли дали си заслужава и, ако да нападай какво като си има приятелка =D>
    http://punkd.info/vote.php?id=922 Влез и се забавлявай!!!!

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Няма време между неговите ли
    Или просто не иска да те виждат негови познати ??за да не се разчуе нещо
    ЗАМИСЛИ СЕ!!! А и той си има приятелка ..на теб ще ти стане ли приятно ако някой ти отмъкне гаджето?

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    София
    Точно защото си има приятелка не иска да се разчуе за Ad$ko07o*{aNgel4e}, което е съвсем нормално. А щом не иска да се разчува => не смята да къса с гаджето си => е г*з и се държи адски тъпо и с двете
    Smile!?

da, izpusnah da kaja , che vsichkite mu priqteli me poznavat
    i ne go e strah da se razchue ami, az sym hodila na negovi tr3n i toi naistina nqma vreme

Град
    Пловдив
    Не се занимавай с него ...ако се раздели с приятелката си по негово желание и иска да сте заедно тогава е по-приемливо (направо се чудя кфи са тея момчета писник вече от такива дето незнаят кфо искат )

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Щом си има приятелка не се меси в отношенията им.Може би изпитва съвсем малко привличане към теб! А ако той е от друг далечен град просто не се обвързвай с него-връзките от голямо разтояние се потдържат доста трудно а и това е заблуда за доста хора.Лек ден!

Moq savet e da se vidite po nqkakv na4in ako e vajmojno razbirase neznam za men tova e nai dobroto re6enie
    -Icko-

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ти препоръчвам да го "сваляш",защото си има приятелка.По-добре показвай само приятелско отношение към него и нищо повече.

sorry мацка,ама тия изпълнения от сорта "тои си има приятелка,ма аз искам да съм с него...съвети??" ги мразя наи-много..Щом си има приятелка момчето за к'во му се лепиш??Представи си някоя се гласи така на твоя приятел..дали няма да и наскубеш шамарите,а??
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

подкрепям мнението на _BoSSy_

offff vyprosa ne e zadaden : "тои си има приятелка,ма аз искам да съм с него...съвети??" , ami az prosto iskah da chuq razlichni mnenie, za tova dali da se zanimavam s nego ili da go ostavq na mira. pluis tva ne mu se lepq i vyobshte ne mu se natiskam , prosto si pishem nai - priqtelski

pyk i toi ako si obicha priqtelkata i naistina iska da e s neq shte si ostane s neq, plius tva az sym mu kazala, che ako nqma jelanie da si pishe s men nqma da go zanimavam!!!

mi praveshe nqkvi neuspeshni opiti da me svalq tva znachi

Повече от фен
    Ами предполага се че се лигави с теб ...
    Ти на колко си и от къде си ?

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, не знам...говори с него, виж какво ще ти каже.Може и той да има някакъв интерес към теб, но да не иска да си разваля връзката.Най-добре го питай.

Цитирай Първоначално написано от Ad$ko07o*{aNgel4e}
    offff vyprosa ne e zadaden : "тои си има приятелка,ма аз искам да съм с него...съвети??" , ami az prosto iskah da chuq razlichni mnenie, za tova dali da se zanimavam s nego ili da go ostavq na mira. pluis tva ne mu se lepq i vyobshte ne mu se natiskam , prosto si pishem nai - priqtelski
    Добре,според теб редно ли е да се занимаваш с него след като тои е ангажиран вече??ДА или НЕ?
    Още веднъж-постави се на мястото на момичето ако разбере за какво става въпрос.Вие може да си пишете уж "приятелски" ,ама тя едва ли ще го разтълкува по този начин.
    Той може да си обича момичето,това,че ти е обърнал внимание,не значи нищо-всяко момче(пък дори и момиче) има момент на слабост,а ти просто си го уловила този момент.Виж,вече ако играта загрубее и тои се раздели с приятелката си-ти си на ход,но на този етап не мисля,че трябва да се бъркаш.
    Успехи.
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Е добре, той като е ангажиран и никое момиче не трябва да говори с него, защото неговата приятелка може да ревнува! И се опитвам да обесня, че ще се намеся ако той по някаква причина скъса с приятелката си.
    `ТвОеТо`бОнБоНчЕ` на 17 съм и съм от Пловдив

Повече от фен
    Mersi mila mislq che ne trqbva koi zn kolko da ti puka za tva che horata "tyk" go smqtat za neredno ako imash shans da trugnesh s nego i toi da q zareje zaradi teb napravi go !!! =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си