- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС ТРАВМИ...
на всеки се случва след секс в екстремни услвия после да има сладки секс травмиразкажете за някоя своя,за която като си спомните и се пръскате от смях :P
ми влюбих се в момичето. по жестока травма не съм имал![]()
$uperman
Ммм интересна тема ми с приятелката ми лятото правихме секс на едни скали и леко нейното дупе беше протрито от скалата![]()
хах айде и аз да кажа..веднъж с моя приятел го направихме в парка на тревата...после той беше с охлузени колене..обаче беше доста забавно![]()
Тва лято с приятеля ми една вечер се бяхме разлигавили и стояхме до една изоставена сграда и там нямаше никой и както се целувахме се нахвърлихме един на друг и се опряхме до една стена аз бях на стената опряна и той ме ... ии след тва целия ми гръб и дупето ми бяха много надрани от грубата стена, ма си беше мн яко
Не съм надута,а просто съм разглезена
Късал съм гем 2 пъти![]()
Имала съм ужасна мусколна на краката ... но не и нещо по-сериозно![]()
![]()
Веднъж неставах от леглото няколко дни .. представете си кфа мускулна треска бешееее![]()
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Трябваше след това да си правя всички видове тестове за болест.
Слава богу всичко беше наред, но изживях голям стрес. Особено на теста за СПИН
az pyk bqh pravila sex v kola i glavata mi se udrq6e ili v tavana na kolata ili vyv vrata i posle mn me belo6e glavata
Първоначално написано от MrS.bEpS
и аз така =D>
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Първоначално написано от vesi90
![]()
$uperman
da be i az taka se edno 4e sym bila 1 4as vyv fitnesaПървоначално написано от ReFlEcTiOn
![]()
Нищо сериозно...по няколко дни ме болят краката но само това :P
Първоначално написано от rumka88
аз имам белег на крака :P правихме го в банята и....кра4ето ми се протри се6тате се от кфо![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Имам два белега на двете колена, които май няма да се махнат... причината беше разгорещен секс на земята и мокета се оказа доста простъргва, ма кой да ти мисли затова по време на кефа..![]()
![]()
После като видях имах две рани![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Сещам се веднъж, когато приятеля ми реши да ме напляска повечко, цялото ми дупе се покри със кръвоизливи и после във влака не можех да седна..3 часа се лашках права :Р
seld 3 dena zaedno mi se protrivat kitkite i kolenete i si sedqt okolo polovin sedmica lsed tova za4erveni4ki , hubu , 4e na nikoi ne mu pravi vpe4atlenie ... ina4ei si boli de , ama si traikam![]()
![]()
drugo drgu vednyj kaot me ka4va6e da sedna na plota v kuhnqta mi izgyrmq glavata v 6kaf4etata![]()
i 2 pyti ni se e slu4valo dokaot se natiskame i 6oto zornql slaga kraka mi medju svoite i kaot me zaka4a ili gydeli4ka ne6to (imam mn silen gydel) i .... sym go sritvala zdravi4ko pomejdju krakataama ne sym vinovna az
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ухапване с остатъчни спомени-после хората те питата кво ти е тва на ръката![]()
there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you
Kato go pravihme na plaja purvia put ne si svalih gorni6teto i mi se proturka gurba ot vuzela(be6e takuv deto se vruzva na vrata i na gurba),stana rana i dosta dulgo imah beleg sled tova..Ina4e sinki(ot hapane i ydriane v razli4ni ne6ta) i myskylna treska sa si nomalni.Toi ima vse o6et belezi po gurba ot minalata godina kato go biah odrala mn jestoko![]()
Ми мускулна треска съм имала доста пъти...дори и сега имам
А и веднъж в колата от ръчната спирачка имах доста голяма рана , но дори не бях усетила.За щастие не остана белег.![]()
Ами веднъж като го правихме на нашето тайно място, понеже доста се бяхме разгорещили, аз бях отдолу и на следващия ден имах цицина на главата и кръста ми беше схванат, ама така е то... на камъни боли![]()
Vednu6 go pravix na zemqta v nas ama mnogo divo go pravixme i to prez udqloto koeto bqxme postelili mi bqxa stanali sinini po kolenata.
![]()
Off krakata sa mi golqm zor seki pyt e boooolka brat4esy6tnost tva be6e samo s 1 moi pratnior de - nai-dobriq ,koito sym imala
![]()