.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Секс с или без музика

Kakvo bihte predpo4eli sex s ili bez muzika.az li4no ne sam probvala s muzika
    a ako bihte iskalis muziika nqkakfi predlojeniq za pesni4ki?

Няма значение.Поне за мен.
    "Freedom is the right of all sentient beings."
    "Experience is the benchmark of maturity."
    "If you look first, you may not leap."
    "Among the winners, there is no room for the weak."
    "Consistency is victory."

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Misli6 li 4e 4ovek obry6ta osobeno mnogo vnimanie na muzikata dokato pravi sex.Ako si misli6 taka,zna4i prosto dosega ne si go pravila :P Muzikata stava prosto za na4aloto,za da vkara malko nastroenie ili romantika,a izboryt na pesni4ki si e izcqlo vypros na vkus
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

predpo4itam da ima muzikata v na4alo samo,a posle ne,za6toto mozhe da pre4i na ritama.
    стига приказки!

Повече от фен
    Град
    Варна
    predpo4itam da nqma muzika!

vinagi puskam romanti4na muzika
    no posle koi ti sla6a

LOVE IS NOT THE EASY THING...IS ALL THAT YOU CAN'T LEAVE BEHIND YOU....

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    По принцип ми харесва като има музика, разбира се подходяща за секс , но в последствие и без музика, и с музика е все едно, щото аз доста озвучавам
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Guest
    trebe da ima muzika!!!
    brutalna muzika! trqbva da te nadahva

Guest
    Zadaljitelno 6te si pysna LP NUMB ))
    MNOO QKO DEISTVA

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Na men mnogo mi haresva kogato v na4aloto sviri nqkakva gotina, romanti4na i predrazpolaga6ta muzika, no posle kakto ve4e kazaha, nikoi ne slu6a muzikata!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен
    Град
    sofia
    o absolutno mi e vse edno

emi i na men mi e vse edno,prosto naistina otna4aloto e po got kato ima nqkva romani4na muzi4ka,no posle...za k`vo ti e !!! are

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз не мога да си стоя в стаята без да слушам музика, пък какво остава за секс. Предпочитам да правя секс, както на нежна , така и на по-бурна музика
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

ami da na muzika bi bilo hubavo ,no za men vajnoto e seksa da e hubav i zadovolitelen pak muzikata 6e q oprai me

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    mi az i sus i bez sum go pravila bez muzika se chuvat qsno pushkaniqta i kefa koito se dostavq na partniora a s muzikata ne e taka no zavisi ot pesenta i nastroenieto az primerno na mnoo sexy pesni sum go praila i na nqkoi koito ne sa sexy abe shtom e sex vinagi e gotino ! muzikata ne mi prechi da svurshvam s kef ! hahahahaha
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

J-ko 1 foreVeR & ever
    Guest
    az vinagi go prava s muzika - sa heavy metul i gotic , no za purvi put praih sex s momi4eto koeto i do dnes obi4am na radka piratka , vajnoto e da se po4ne s muzika ma iskam da se izgavra nekoi put i da praa sex s detstvenica na tix bql dunav . tva she e brutalno.

Фен
    Град
    Sofia
    Хмм добър въпрос не съм обръщал внимание на това просто защото слушам музика постоянно без спиране доста пъти и докато спя .

Неграмотните също са хора!

Повече от фен
    Град
    Burgas

Re: Sex s ili bez muzika

muzikata pone pri men dopulva udovolstvieto.osobeno ne6to bavno i romanti4no ,moje da vi zvu4i tupo na klasi4eskata muzika e mnogo podhodq6ta . uspokoqva nervite i te kara da se otpusne6 i da se naslajdava6 na udovolstvieto

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Ami az sum go pravila i sus i bez muzika , no predpo4itam bez neq , kakto kaza GeRyTo az dostatu4no ozvu4avam

Супер фен

:)

za mene li4no po dobre ne poneje muzikata mi deistva po razli4ni na4ini i moje si4ko da sasipe ili da zema da stane obratnoto .... abe nikoga ne bih go pravil na muzika

Град
    grad dobri4
    spored men nqma zna4enie
    Lije6 me,a az se raztapqm!Darji6 me,a az te capam!Lapa6 me,a az svar6vam v ustata ti!Delta vrah na sladoleda!

Obi4am te ne kriq,ustnite ti 6te izpiq kato grozdova rakiq!

I'm crazy!
    I'm the best!

na men pak mi e mn gotino sas muzika.i niakoi beshe kazal nesto za ritama-to4no obratnoto mn po-gotino stava zastoto sledvash ritaama na pesenta i moje da stane spr explozia.S MUZIKA E SPR

Guest
    Zdravo 2PAC ili nqkav TRIBAL HOUSE. Ei tva e muzika... i ne sam nqkoi tineijar am minah teq godini otdavna.

Niakoi_m
    Guest
    nai e gotino na Himna, samo e che triabva da sme pravi i rabotata se zatrudniava

da e ! az ne obru6tam vnimanie na muzikata dokat go pravq
    I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си