.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Винаги курвите ли побеждават?

За пореден път ви пиша ,но просто искам да попитам всичко вас : Случвало ли се едокато гаджето ви е с вас едновременно да казва ,че обичта е нещо което идва след време и едновреммо с това ,след като скъсате да каже още на първата седмица на новата си приятелка ,че е с нея не само за секса ,но и защото я обича? На мен ли това ми се струва супер тъпо и ограничено или наистина има хора ,които абсолютно незнаят какво искат ? Незнам дали ме разбрахте.Надявам се да е така

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

не ми се случвало но те разбрах
    по принцип така казват - когато не са се влюбвали преди, а после кат им дойде любовта за първи път - няма какво да направят освен да и се отдадат
    така , че и ти ги разбери
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Град
    София
    Случвало ми се е
    На 2рия месец ми каза,че всъщност ОЩЕ не ме обича. Имал чувства някакви,но обич още не. Трябвало време. Бях като попарена,защото почти вс ден му казвах Обичам те. И спрях. Реших изобщо да не говоря на тази тема. След около още месец-два ми каза,че ме обича и чувствата ни като че ли стават по-силни и силни с времето,а не обратното,както в др връзки-отначало голяма любов,голямо чудо,а после.. Това е историята с хеппи енд.

Това,че го казва на новата си приятелка толкова рано нишо не означава,мила. Изобщо да не те е яд. Има възможност да й го казва само,за да я залъже и да я използва. Типичен мъжки номер.

За да кажеш тези 2 думички трябва време,наистина \/
    Smile!?

taka...v dneshno vreme kurvolqka sqkash se e prevarnal v moda i tova koeto kazvash nikak ne e ochudvashto...vseki kazva tova,koeto mu e izgodno,s cel da postigne tova koeto iska...takache tova momiche ako e napravilo taka znachi tuka za obich ne moje da se govori...prosto prishtqvki

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    К*урвите живеят като Богини,хубавите момичета като Робини!

....факт
    Next Time I`ll be True...

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от kameliqbaby
    К*урвите живеят като Богини,хубавите момичета като Робини!

....факт
    Уникално тъпа си - факт.

То не става дума за мен ,а за приятелка и двете неможем да разберем какво ги прехваща тия момчета...то не че пък вече си даваме и зор де...

Град
    София
    Ако момчето си пада по к*рва и я търпи..
    Сами си правете изводите за това момче, с какъв умствен потенциал е :P
    СЛедователно не си струва да се занимавате с подобни създания,които се впечатляват от такива момичета.
    Smile!?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Хм..............аз чаках тези думи повече от 2 години
    Ама ги дочаках

Град
    Sofia
    наистина има хора ,които абсолютно незнаят какво искат

qvno naistina momcheto neznae kakvo iska ili izobshto vse oshte si e detski guz

Цитирай Първоначално написано от Pavlito
    qvno naistina momcheto neznae kakvo iska ili izobshto vse oshte si e detski guz
    хахахаха май си прав/а

Град
    Пловдив
    Мойта приятелка е на същото дередже имаше си приятел , с който беше 5 месеца и нещоо..но стана така че някфа К**** постоянно му пишеше в скайп ..търсеше го по тела и такива работи а тя си имаше приятел самата тя е казвала че живее зареди Е****то !!! кфо стана завъртя му ума камоли че са излизали само веднъж на кафе,за което моята приятелка му прости че е било тайна и е разбрала от друг...но не спря до там тои спря да я търси зареди тая с която само си пише в скайп! сега са разделени и той веднага каза че я обичал много бахти глупостите той не я познава ще я обича само от писаното по скайпа той още се интересува от приятелката ми..но явно е жестоко заблуден и избра другата НАИСТИНА НЯКОИ МОМчЕТА НЕЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ !!!

MrS.bEpS аз на мойта приятелка и казах да му обърне гръб и да се оправя сам ..сигурно след време ще започне да и тича по гъза,защото ще разбере че тя е по-истинска от ***** ,но какво да се прави ..Гаден Живот!И на мен се случи почти същото(е не точно де ) ама си казах ,че не ме интересува вече нищо то каквото ще става ще стане!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    MrS.bEpS аз на мойта приятелка и казах да му обърне гръб и да се оправя сам ..сигурно след време ще започне да и тича по гъза,защото ще разбере че тя е по-истинска от ***** ,но какво да се прави ..Гаден Живот!И на мен се случи почти същото(е не точно де ) ама си казах ,че не ме интересува вече нищо то каквото ще става ще стане!
    Да напълно права си ... след недълго време ще се осъзнае кфа грешка е направил и ще съжалява много за решението му. тфа и го повтарям постоянно ...но тя го обича много и все още е отчаяна надявам се тфойта приятелка да го понесе по лесно отколкото мойта .Успех {}

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ми се е случвало и дано не ми се случва такова нещо.

Мега фен Аватара на koalka
    Абе, тоя е пълен лъжец!Как ще те обича, а на другия де ще е с друга?Тя не е виновна, той е виновния!

Повече от фен
    Ами да ако иска да те дразни Мъжете понякога са такива деца

Повече от фен
    Случвало ми се е.Всеки когато е гадже с някой казва, че го обича, но това не значи, че е така.А и защо мислиш, че е само за секса с нея, може да я е обикнал.Всеки икса да чуе тези думички и го правят щастлив, затов аи повечето ги изричат без да се замислят.Така че няма лошо за една седмица да започнеш да обичаш друг.Подчертавам, че днешните тийнове не могат да употребят правилно тези думи, сега казват обичам те на всичко и на всички.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    такъв е живота вече,че човек трудно разбира какво иска,а камо ли да го постигне...Не, не винаги к.....е побеждават,а и не е точно така до самия човек си е има ли я любовта нито думите нито обясненията променят нещо това са моментни отклонения...а в този случай или момчето е играло или просто си е въобразявало,че обича много случаи такива под път и наад път все пак тийн работа

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Абе, тоя е пълен лъжец!Как ще те обича, а на другия де ще е с друга?Тя не е виновна, той е виновния!
    А така, само бой за такива

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Случвало ми се е.Всеки когато е гадже с някой казва, че го обича, но това не значи, че е така.А и защо мислиш, че е само за секса с нея, може да я е обикнал.Всеки икса да чуе тези думички и го правят щастлив, затов аи повечето ги изричат без да се замислят.Така че няма лошо за една седмица да започнеш да обичаш друг.Подчертавам, че днешните тийнове не могат да употребят правилно тези думи, сега казват обичам те на всичко и на всички.
    Аз НИКОГА не съм казвала ОБИчАМ ТЕ на някой който наистина НЕ обичам .... тези думи за мен са начин за изразяване на огромни чувства ... казвам ги единствено на приятеля ми , на приятелката ми , на сестра ми и на майка ми.. обичам баща си но просто немога да му кажа тези думи а му показвам че го обичам

koalk работата е там ,че то момчето незнае май наистина какво иска ,зашото преди обясняваше че не можел да обича толкова бързо и още куп глупости ,а сега и извъртя номер...Наистина е мн тъп

Голям фен Аватара на sapphirr
    да ,разбрах те,ще ти кажа и защо така се полу4ава- с това "аз не съм с тебе само за секса,просто мн те оби4ам" и казва едва ли не "мн оби4ам секса само с теб"-забелязваш ли играта на думи,въпрос на подредба е!-така 4е теглиш една майна и запо4ваш да допускаш до себе си само добре проу4ени хора,които са доказали ,4е си заслужават

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    да ,разбрах те,ще ти кажа и защо така се полу4ава- с това "аз не съм с тебе само за секса,просто мн те оби4ам" и казва едва ли не "мн оби4ам секса само с теб"-забелязваш ли играта на думи,въпрос на подредба е!-така 4е теглиш една майна и запо4ваш да допускаш до себе си само добре проу4ени хора,които са доказали ,4е си заслужават
    много умно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си