.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Kосъмчета? С пинсета или лентички?

Кой е по-добрият вариант според вас?
    Хората с личен опит да казват

Голям фен
    Зависи кои места по тялото си си решила да обезкосмяваш,ама според мен най-добре е да отидеш на кола-маска

мустачките

Град
    София
    Лентички. Ефектът е около 3 дни,после с пинсета,защото не поникват почти никакви и не боли толкова махането.Препоръчвам ти след баня да го правиш с пинсетата,защото койата е по-мека от топлината и не боли толкова Това с лентичките го правиш на около 2 седмици. Не е болезнено,а ефект има,определено
    Успех
    Smile!?

Град
    Sofia
    С лентички

Мерси много за съветите

Аз използвам лентички и съм си доволна :P Няколко пъти съм пробвала с пинсета обаче се побърквам,изисква се много търпение...

Повече от фен
    Аз използвам лентички, но си е най-хубаво да отидеш на козметик, ако ще ти е за пръв път
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

и аз искам да си махна мустачките но се чудя.рано ли ми е - на 15 съм? и на колко време ще трябва да ходя на козметик.бързо ли растат?мерси за отговорите

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ми и аз съм на 15 и си ги махам. Първият път отидох на козметик. Посе с лентички. Порастват след няколко дни (4-5) ама до 3-4 седмици може да не си ги махаш, защото не се виждат толкова.

Първо с лентички, после ако е останало някое косъмче- с пинсетка. Така е най-удачно според мен

Град
    София, центъра.
    Със Gilette Mach 3 става като бебешко дупе... Ама на следващия ден пак набожда

Мега фен Аватара на EarthShaker
    точно тфа щях да кажа зимате от ония ТУРБО със вибрациите, бийте си 1 контра на цялото лице и нямата грижи до утре сутринта

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Лентички.

Повече от фен Аватара на plamka
    Цитирай Първоначално написано от cveti01
    и аз искам да си махна мустачките но се чудя.рано ли ми е - на 15 съм? и на колко време ще трябва да ходя на козметик.бързо ли растат?мерси за отговорите
    Ами не, не си малка. То си е до лично усещане. Щом си решила, че ти пречат и искаш да ги махнеш няма такова "малка съм". Аз съм на 13 и от миналата година си ги махам, не мога да трая косъмчета там дори малки. Махам ги с лентички, попринцип държи около 5 дена. Но аз си скубя с пинсетка наболите косъмчета и така слагам лентички на около 1-2 седмици.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си