- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Америка - повод за национална гордост за всички българи!
Не разбирам защо САЩ е толкова обсъждана? Тъпи били , прости .. , обаче имам една новина за вас: Населението на САЩ знаете ли откъде е дошла.. опа Европа и то най - голямата измет е отишла там и е избила местното население. Какво следва => че народа на САЩ са европейци. Всяка една държава има черни овце , ако пусна тема "Харесвате ли Макдоналдс" мога да се обзаложа , че 90 % ще кажат "Да" просто отричате нещо и не сте съгласни с него , обаче правите точно обратното... и всеки 2ри в момента иска да отиде да работи в чужбина и т.н. Еми щом българите сме толкова интелигентни защо бягате? Мит е , че американците са тъпи .. мит е , че българите са умни. Вярно е , че САЩ имат изкуствен стандарт на живот , но вече и германците го имат и Германия ще стане точно както САЩ прекалено много е(и)мигранти (все ги бъркам тези думички) и просто системата им в един момент ще откаже.. Във Франция негрите почнаха да вдигат бунтове и французите нищо не могат да направят. Спрете САЩ си е САЩ , Русия си е Русия и т.н.
Мразя абсолютно всички чужденци, не искам да обикалям света, а пък Америка най-вече. Изобщо не ме интересува как живеят, хубави ли са , тъпи ли са... и дори не мога да обясня, защо е така. Това ми е от как се помня, още от малка...Пък това, че са повод за някаква гордост у мен е най-свещенната глупост, което бях чувала... някой може да каже, че завиждам, но аз наистина не искам да бъда там и за нищо на света не отивам...
ANTIHUMAN написа:
exploitedteen що невземеш да поучиш малко по История като те гледам не ти е любимия предмет в у-лище!
Еми това не го знам ,но знам ,че случайно А.Айнщайн е германец (евреин)
Знам и така ,че ,,хубавата и великата'' Америка нападна Ирак щото не им стига цял континент ! Знам също ,че ако има някоя държава която може да спре тези малоумници и нещо което се наричат хора са Русия ! А супер са прости американците незнаят де е Австралия ... Ти знаеш ли Very Happy ? Незнаеш ли ........ ем жалко Американофилка ! Виж и ти си весела като тях!
exploitedteen написа:
леле, каква интелигентност струи от теб...
добре, че си ти да ни просветлиш колко са ужасни САЩ и колко е прекрасна Русия...
и ми кажи какво да понауча от историята и откъде черпиш информация ти.. Smile
Еми ако ти кажа ,че се интересувам от нещатата дето се случват! И изобщо несъм казал ,че Русия е прекрасна казах просто ,че тя единствената където може да спре САЩ! Всичко си ограбват американците ,но няма смисъл да споря с тебе както и с още двама човека те знаят кой са!
Първоначално написано от ScionOfStorm
War is peace!Първоначално написано от Darkl1ng
Freedom is slavery!
Ignorance is strength!
1984
Grumpy old madman
Canis_Dirus
Америка - повод за национална гордост за всички българи!
Ти добре ли си ?Това ,че чужденци са измислели нещата на Америка и янките си го присвояват е друга работа! Незнам направо защо си мислите ,че американците са ,,най-умни'' те са най тъпи! Ох мале направо вече се чудя кво да прая? Неразбрахте ,че американците не са нищо освен едни ИДИОТИ
немога да ва разбера вас - американофили такива!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
може и тотално да бъркам, но все си мисля, че Америка и в литература, и в политика, и във всички неща просто е теглена от няколко гениални човека... (както е и в историята на човечеството)
там просто няма такива, които да те дърпат за краката, за да влезнеш в казана...
поне така си мисля аз
Че аз да съм казал нещо за Американците? Казах, че ние се прочуваме и гордеем с неща свързани с Америка по един,и ли друг начин. Вие пак извъртяхте темата.Първоначално написано от ANTIHUMAN
А дали Американците са тъпи. Ми моеж и тъпи да са, ама имат достатъчно кадърни лидери. Ама понеже ние сме много умни - имаме тъпи лидери.
Grumpy old madman
Мислиш ли ,че САЩ и Русия ще се обединят ако има 3-та световна война? НЕ мисля ,а знаеш ли ,че Русия има всяка Контра -атака която САЩ може да направи! Ще ти дам пример:
Незнам кога се случва това но е факт! Учените на Русия и САЩ са се събрали и американците изтреляли ракета която се взревила и станали облаци и почнало да вали много силен дъжд. Руснаците изтреляли ракета взривила се и веднага пекнало слънце!
Че мисълта ми беше ,че САЩ искат Русия и Германия да направят същата грешка която направиха през ВСВ ,но те няма да го направят ако стане война ти гарантирам ,че Русия ще подпише договор с Германия Япония и Китай а САЩ ще има ей такива идиоти като нас да ни гръмне държавата ! Не си ли се замисляла ,че САЩ не е пострадала през нито една война ! В тази САЩ ще пострада и никога повече няма да се меси в работите на другите държави!
има само вечни интереси
защо пък, дори и след 50 години, Америка и Русия да не се обединият?!
Според теб защо направиха бази в БГ? Еми да нападнат по -лесно Русия защото в момента братушките са единствени който могат да се противопоствят на САЩ! Със Риск да се повторя мога да кажа: Къде е САЩ-Русия къде е България-Русия ?Замислете се малко всичко е тактика на воените на САЩ! А колко пъти са се ебавали с Путин и Русия ! Ще им кипне чайника на руснаците ама кога?ДОтогова ти казвам не бъди нито в България нито в САЩ!
![]()