.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен
    Не разбирам защо САЩ е толкова обсъждана? Тъпи били , прости .. , обаче имам една новина за вас: Населението на САЩ знаете ли откъде е дошла.. опа Европа и то най - голямата измет е отишла там и е избила местното население. Какво следва => че народа на САЩ са европейци. Всяка една държава има черни овце , ако пусна тема "Харесвате ли Макдоналдс" мога да се обзаложа , че 90 % ще кажат "Да" просто отричате нещо и не сте съгласни с него , обаче правите точно обратното... и всеки 2ри в момента иска да отиде да работи в чужбина и т.н. Еми щом българите сме толкова интелигентни защо бягате? Мит е , че американците са тъпи .. мит е , че българите са умни. Вярно е , че САЩ имат изкуствен стандарт на живот , но вече и германците го имат и Германия ще стане точно както САЩ прекалено много е(и)мигранти (все ги бъркам тези думички ) и просто системата им в един момент ще откаже.. Във Франция негрите почнаха да вдигат бунтове и французите нищо не могат да направят. Спрете САЩ си е САЩ , Русия си е Русия и т.н.

Град
    Монтана
    Мразя абсолютно всички чужденци, не искам да обикалям света, а пък Америка най-вече. Изобщо не ме интересува как живеят, хубави ли са , тъпи ли са... и дори не мога да обясня, защо е така. Това ми е от как се помня, още от малка...Пък това, че са повод за някаква гордост у мен е най-свещенната глупост, което бях чувала... някой може да каже, че завиждам, но аз наистина не искам да бъда там и за нищо на света не отивам...

Супер фен
    Град
    България
    ANTIHUMAN написа:
    exploitedteen що невземеш да поучиш малко по История като те гледам не ти е любимия предмет в у-лище!

Еми това не го знам ,но знам ,че случайно А.Айнщайн е германец (евреин)
    Знам и така ,че ,,хубавата и великата'' Америка нападна Ирак щото не им стига цял континент ! Знам също ,че ако има някоя държава която може да спре тези малоумници и нещо което се наричат хора са Русия ! А супер са прости американците незнаят де е Австралия ... Ти знаеш ли Very Happy ? Незнаеш ли ........ ем жалко Американофилка ! Виж и ти си весела като тях!

exploitedteen написа:
    леле, каква интелигентност струи от теб...
    добре, че си ти да ни просветлиш колко са ужасни САЩ и колко е прекрасна Русия...
    и ми кажи какво да понауча от историята и откъде черпиш информация ти.. Smile

Еми ако ти кажа ,че се интересувам от нещатата дето се случват! И изобщо несъм казал ,че Русия е прекрасна казах просто ,че тя единствената където може да спре САЩ! Всичко си ограбват американците ,но няма смисъл да споря с тебе както и с още двама човека те знаят кой са!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Darkl1ng
    Мразя абсолютно всички чужденци, не искам да обикалям света, а пък Америка най-вече. Изобщо не ме интересува как живеят, хубави ли са , тъпи ли са... и дори не мога да обясня, защо е така. Това ми е от как се помня, още от малка...Пък това, че са повод за някаква гордост у мен е най-свещенната глупост, което бях чувала... някой може да каже, че завиждам, но аз наистина не искам да бъда там и за нищо на света не отивам...
    War is peace!
    Freedom is slavery!
    Ignorance is strength!
    1984
    Grumpy old madman

Супер фен
    Град
    България
    Canis_Dirus
    Америка - повод за национална гордост за всички българи!

Ти добре ли си ? Това ,че чужденци са измислели нещата на Америка и янките си го присвояват е друга работа! Незнам направо защо си мислите ,че американците са ,,най-умни'' те са най тъпи! Ох мале направо вече се чудя кво да прая? Неразбрахте ,че американците не са нищо освен едни ИДИОТИ немога да ва разбера вас - американофили такива!
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    може и тотално да бъркам, но все си мисля, че Америка и в литература, и в политика, и във всички неща просто е теглена от няколко гениални човека... (както е и в историята на човечеството)
    там просто няма такива, които да те дърпат за краката, за да влезнеш в казана...

поне така си мисля аз

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Canis_Dirus
    Америка - повод за национална гордост за всички българи!

Ти добре ли си ? Това ,че чужденци са измислели нещата на Америка и янките си го присвояват е друга работа! Незнам направо защо си мислите ,че американците са ,,най-умни'' те са най тъпи! Ох мале направо вече се чудя кво да прая? Неразбрахте ,че американците не са нищо освен едни ИДИОТИ немога да ва разбера вас - американофили такива!
    Че аз да съм казал нещо за Американците? Казах, че ние се прочуваме и гордеем с неща свързани с Америка по един,и ли друг начин. Вие пак извъртяхте темата.

А дали Американците са тъпи. Ми моеж и тъпи да са, ама имат достатъчно кадърни лидери. Ама понеже ние сме много умни - имаме тъпи лидери.
    Grumpy old madman

Супер фен
    Град
    България
    Мислиш ли ,че САЩ и Русия ще се обединят ако има 3-та световна война? НЕ мисля ,а знаеш ли ,че Русия има всяка Контра -атака която САЩ може да направи! Ще ти дам пример:
    Незнам кога се случва това но е факт! Учените на Русия и САЩ са се събрали и американците изтреляли ракета която се взревила и станали облаци и почнало да вали много силен дъжд. Руснаците изтреляли ракета взривила се и веднага пекнало слънце!
    Че мисълта ми беше ,че САЩ искат Русия и Германия да направят същата грешка която направиха през ВСВ ,но те няма да го направят ако стане война ти гарантирам ,че Русия ще подпише договор с Германия Япония и Китай а САЩ ще има ей такива идиоти като нас да ни гръмне държавата ! Не си ли се замисляла ,че САЩ не е пострадала през нито една война ! В тази САЩ ще пострада и никога повече няма да се меси в работите на другите държави!
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    има само вечни интереси

защо пък, дори и след 50 години, Америка и Русия да не се обединият?!

Супер фен
    Град
    България
    Според теб защо направиха бази в БГ? Еми да нападнат по -лесно Русия защото в момента братушките са единствени който могат да се противопоствят на САЩ! Със Риск да се повторя мога да кажа: Къде е САЩ-Русия къде е България-Русия ? Замислете се малко всичко е тактика на воените на САЩ! А колко пъти са се ебавали с Путин и Русия ! Ще им кипне чайника на руснаците ама кога?ДОтогова ти казвам не бъди нито в България нито в САЩ!
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си