.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Град
    София

Re: Романтика при момчета. Хаха

Цитирай Първоначално написано от Diggity
    Та така... Да давам по същество. Не се кефя на някакви лиглиовци, лигавщини и тем подобни от сорта на "Милууу, бебииии, бееебс, слънчоооо, бебенце", особенно от момчета Аз например не съм романтичен, не съм някаква преструвка за пред момичетата. Аз съм себе си! Ако някое момиче ще ме харесва - да ме харесва такъв какъвто съм! А аз съм олигофрен. Е може би за това нямам гадже в момента но....предпочитам така отколкото да се преправям.
    Е ся,от романтика до лигавщини има голяма разлика.И защо си решил,че ако някое момче е романтик,то той се "преправя" за пред приятелката си?По-добре си изясни какво наистина имаш предвид.А до това,че си олигофрен и да не беше си го казал,ние пак щяхме да го разберем.

x

abe to i az ne me zaribqva da mi vikat milo,kotence,slunce o6te pove4e da izpolzvam takiva.Samo i vikam mi6ka ne za drugo ama e 160cm visoka i vsi4ko i e muni4ko i mi prili4a na mi64ica kato spi na gurdite mi.I samo kato q navivam za ne6to samo togava q kotkam s tva i ponqkoga milo.Kvo da q pravq lubveovilna e i me moli da i kazvam ot vreme na vreme ne6to milo
    normal boy with strange face

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си