- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрава коса?! Ужас.. Лесно изправяне..
Правиш си трайно изправяне,после
всеи ден маски да се съвземе малко..Вземаш си една хубава керамична преса и кристали и ...да видим дали няма да е права и свежа![]()
Haha hora izumqvate meaz sum s kudrava kosa i q obojavam
Kato se izpravqm otvreme navreme gadjeto mi mn se drazni xaxa, 4estno kazano ot dosta mom4eta sum 4uvala,che haresvat kudravi kosi,ne 4e imam neshto protiv pravite,no se radvaite na tova,koeto imate i ne go susipvaite
![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Ем освен преса незнам какво друго, може да пробваш с кръгла четка и сешоар обаче щом ти е супер къдрава косата незнам дали ще помогнеЧНай-добре с преса, но ползвай кристали.Освен че предпазва един вид от изгаряне на косата и така по-лесно се изправя, поне така е с мен...
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
А някой ще ми обясни ли какво
по-точно представляват тези кристали?
По колко се слага![]()
и колко струват г/д
виж са аз имах съ6тия проблем..косата ми е мноро 4уплива и секи ден я изправях с преса..тя изгоря много и цъфна...преди 1 седмица ходих на фризиор да ми подрежат връх4етата...та там фризиорката просто ми каза да забрава за преси ,ютии и такива изгаря6ти косата уреди..и аз я попитах как тогава да я изправям и тя ми каза да си купя..на4и имало некви кремове за коса които като се намаже6 сресва6 я ии тя се изпрява..на4и като нанася6 крема косата трия да е влажна и ако иска6 да е с мокър ефект няма да я изсу6ава6 ако иска6 да си ти е суха и права си я су6и6...зна4и тези кремове въоб6те не изгарят косата и са с витамини които я подранват...съ6то за ипзравяне става и гела ама той малко изгаря...другото е както пове4ето те посуветфаха със се6оар и 4етка ама обема е голям там..и другото което исках да ти кажа е 4е се пак ако иска6 някой път пак да я изправи6 с преса или ютия преди тфа си нанеси пяна или лак за коса на косата за да не изгаряайде успех4ета :P
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Не съм чела мненията дотук,но ще ти кажа аз какво съм чувала.Моята ксоа е права,но не съвсем,а аз исках да е много права и отидох при една фризьорка и тя ми каза,че има една процедура(трайно изправяне).Нанася се нещо като крем и се сресва и косата се изправя и стои изправена,докато не израсте от корените новата нетретирана коса(къдревата). И така чувала съм,че действа и е не изгаря косата.Аз мисля да пробвам и после ще ти пиша какво е станало.![]()
Btw и аз щях да кажа същото..Мойта коса примерно е чуплива,нито права,нито къдрава...но ако искам да я изправям пък не ми се занимава с преси и сешоари,даже и вчера тий направих..Правиш си няколко плитки докато ти е още мокра косата...или пък ако не ти ке пле можеш да хванеш един средно дебел кичур и да си навържеш ластичета през 2см наприме...Така също се изправя и е по-лесно.. Пробвай. \Първоначално написано от bebeto0o
/
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
em macka ako kosata ti e dostatu4no dulga za da se vurje sled katy se iskupe6 si q vruzvai sus edno lasti4e i q su6i taka se ispravq kosuma i posle sus pqna da da ostane taka![]()
PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!
мойта коса е къдрава обаче само от средата на косъма се къдри а отгоре в корените стои права и се сплесквапробвах докато е влажна с пяна и сешоар пак не става.... слагам и маски,балсами всякакви мазила и в най-добрия случай ако се получи малък обем то ще е за половин час и след това като се погледна в огледалото пак е същата и се разделя на път отгоре
![]()
А знаете ли нещо за перманентното изправяне? ясно, че е вредно, но изправянето с преса след всяко къдрене едва ли е по-малко вредно за косата ...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Според мен,ако ти е много обемна и много къдрава.. най-добре е с преса..или ютия..
щях да ти предложа да си връзваш опашка и на опашката да накичваш ластичета (това също е метод за изправяне) но се сетих,че ти е много къдрава,и няма да стане..![]()
.. но и не забравяй,че после ако си съсипеш косата..няма пак да ти се възвърне..а много хора биха искали жизнена коса като твоята! ..но както решиш![]()
Purvo ti trqbvat produkti za stilizirane, koito da ti pomognat pri izpravqneto. Izpolzvai nqkakuv mus za kosa ili kristali, ot tqh kosata ti shte stane po-malko buhnala. Sushto sresvai q kato pochvash ot vurha na kraishtata i postepenno se kachvash kum korena. Ako ti e trudno da q sresvash polzvai sprei za razresvane. Sushi q sus seshoar, zashtoto ako q ostavish na 'air-dry' shte stane po-buhnala. Polzvai termalna zashtita predi polzvane na presa ili utiqili kakvoto izmislish da polzvash.