Аз лично вярвам в Бог ,вярвам че той жертва единствения си си верен син за нас и вярвам,че нашият създател някога ,в някое време ще разкрие цялата истина за нас и защо ни е създал,човек винаги е имал и ще има право на избор във какво да вярва и в какво не,аз съм направил своя и нямам намерение да убеждавам хората дали да вярват в нещо или не ,отговорноста е тяхана те имат правото сами да изковат съдбата си,което е най големия дар според мен.Според мен има една много точна фраза която описва всеки един човек,а именно
тази "АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК"всички сме хора и всички имаме право на избор,но отговорноста за избора си поемаме сами,не че плаша някой с приказки за ада и тем подобни,просто казвам че каквото си направиш никой друг не може.
Според един мой приятел,тои е бил в предишният си живот буда ама са му сикали будала,всъщност това му е било истинското име.Той се препънал пред всички азиатци и почнал да вика и те казали чее божество и той казал че се казва будала,но азиатците са мързеливи за тва запомнили само буда.Но все пак сигорно ще си проверя хороскопа да видя какво ми вещаят звездите,тъй като плутон и тази която искаш да чуках са тясно свързани.Искам да знам дали утре ще си купя дъвка.
Целях да бъда забавен и саркастичен към вашата тъпотия и необразованите ви личности.
ОООООО забравииихххх съжелявам сиа сме произлезли от камък (НАУНО ДОКАЗАНО)!!!
Няма да го проверявам за правописни грешки защото ме мързи!
Пък и да има за кво да ме критикувате,защото няма какво друго.
Баси изглеждате ми като чалгари дето защитават бииталс и слушат Iron maden,а през свободното си време се правят на умни.
Знам, че много ти лазя по лабилната психика, все пак това ми е хобито, но не смятам, че това, което си написал в предния си пост е особено свързано с темата Относно третото око - може и да има такова, сигурно е така. И все пак са го позлвали атлантите, ползвали са го езичниците много преди да има християнство, което доказва че ДРЕВНИТЕ са били духовно извисените, а не мърлявите ви средновековни християни, които не са можели да правят друго, освен да оронват властта на римския император.
Между другото Ванга била предсказала, че 22.. и някоя година ще започват да се случват разни чудеса по света и хората ще разкрият свръхестествените си способности, доколкото си спомням Жалкото е, че по същото време тя е предсказвала и за изчезването на пчелите и лука, както и че ще настъпи някаква световна епидемия, пренасяна чрез водата и като капак на всичко водните ресурси ще намалеят дотолкова, че много хора ще умрат от жажда.... Не си спомням точно, поправете ме ако греша
Не знам какво е казала Ванга ,но знам само че в повечето свещенни книги,независимо дали Библия,Коран или други апокрифи и писания се забелязва едно сходство по отношение края на света и признаците по които трябва да го познаем,не знам колко мъдри са били атлантите ,но е факт че вече ги няма ,точно този факт ме тревожи най-много ,мисля че ние повтаряме грешката на тези преди нас ,а именно искаме да знаем твърде много без да сме достатъчно готови за това което ни очаква очевидно мъдроста им се е оказала и тяхната гибел,ще повторя една много мъдра според мен мисъл, за да опознаеш бъдещето си трябава първо да знаеш историята си.Според мен не е толкова далеч времето когато ще разберем истината за съществуването ни!Например ,когато четох откровение на Йоан(последната книга от библията в която се казва за краят на дните)открих много сходства с нашето съвремие,направих много справки с други произведения на тази тематика и учудващото е че те си приличат в много отношения не че на са взаимствани едни от други,но все пак станното е че всички ми напомняха за времената в които живеем,точно това е факта който ме плаши,всички велики цивилизации са падали точно тогава когато са мислили че са на върха на развитието си.Възможно ли е ние да сме следващите които повтарят тази гршка? Според мен е доста вероятно
не че казвам че е края на света или нещо такова,но все пак мисля че трябва да погледнем назад и да се поучим от грешките си!
Стига се праи на идиот само щото някой мои да те нареди просто кажи кво мислиш и pls да не е свързано с педофилията в кУрана или някоя сатанинска книга