- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- спали ли сте чисто голи?
примерно когато е горещо или през лятото![]()
През лятото редовно си спя по прашки без нищо отгорепросто е такава жега чее.....
![]()
Хиах.. и аЗз.. :PПървоначално написано от MrS.bEpS
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
Лятото спя само по прашки![]()
Ami 4isto gola-ne,no lqtoto po pra6ki
Като сте по прашки само.. предполагам и без одеало.. тая жегазаключвате ли се докато спите? Все пак тати влиза и ва гледа по прашки сте се изпънали на леглото без сутиен :P
dance
Аз не съм
с брат ми сме в една стая
ама искам лятото на жегата би ми се отразило добре
И аз бях с брат ми в една стая, но си спя по прашки само, к'во ми е зор.Първоначално написано от macka123
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
PaChanGa_GiRl искам да съм ти братче
Ами не съм спал чисто гол ... но са ми казвали, че е готино![]()
Ми аз попринцип през лятото си спя редовно по прашки и нагоре нишо! се пак к`во ми пука!Иииии...вратата винаги е заключена ВИНАГИ,защотооооооо....кой знае кой ще влезне и какво ще види!Ако ме видат татко и баткооооооооо........
![]()
![]()
Не ми се е случвало.
Еми страхотно е![]()
![]()
:P
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Много обичам да спя гола![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Приятеля ми винаги след секс иска да спим голи....яко е да![]()
Темата беше за чисто голи.
Чисто гола спя, ако нощта прекарвам само с приятеля си. Но по принцип и тогава ми е по-удобно с прашки, ама ...![]()
Чистак-бърсак гола си лягам лятото ако е много жега...само отгоре мятам някъф чаршаф..че да не влезе брат ми и да остане изненадан![]()
хе съм..но трябва да пробвам![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Целогодишно спа само по тениска ... ( Без боксерки )
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Аз през лятото не само спя ами у нас си маам само по боксерки.И без тва у нас няма никой през деня пък и да има кво от тва...Жегааааа!
![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Zimata spq s nai debelata pijama,a pres lqtoto spq po potnik i gashti(Po prashki ne spa shtoto ne mi e udobno).Ina4e ssi mqtam i edin 4arshaf otgore ama ne spq v edna staq s brat mi.