- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- спали ли сте чисто голи?
ако с брат ми не бяхме в една стая бих си спал гол![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
ne sam spala gola ama po pra6ki
(sun)~{}*
може да ви се види малко странно, но аз не обичам да спя...
![]()
спя около 4 пъти в седмицата колкото да задоволя малката нужда от сън на организма си.
иначе лятото спя гол (много по удобно е, вместо да се шматкам по половин час в леглото с пижама) My room`s door is locked and the key is in my hand!
чак пък гола не съм..![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
da
абе както всички женки спите само по прашки що не ме викнете бе![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Чисто гола не... Пък и не мога да спя така, щото не се заключвам понеже после ми прават проблеми смисъл нямала съм кво да крия и т.н.... И в най-големите горещини обличам нещо![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
рядко спя гол....обикновенно по къси гащета без белио отдолу
но да ти кажа не е зле..![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
tvardo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dori da umiram ot jega po prashki i potnik pfff
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мне..щот спя в една стая с големия ми брат
Лятото когато сестрата я няма и гола спа![]()
![]()
![]()
Но иначе по бельо
![]()
![]()
![]()
Да много е гот
Силен ли съм или глупак след като винаги избирам трудния път?
Аууу, като те видят и какво ще стане – ще им станат пишките. УЖАС!!! Те цици не са виждали все едно... а и ако „татко“ е решил да ти насили системите, няма да го спре заключената врата и далеч няма да го направи, когато всички са в къщата.Първоначално написано от ***Sexapilnata***
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
всеки ден![]()
Да,всеки път когато ми е топло.Тогава непонасям дори прашки.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
лятото по принцип така спя, ама според зависи![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Аз спя гол винаги,ако някой дойде да ме види,не ми пука (няма да казвам не цензурираната версия,щото ще ме помислите за извратен,въпреки че е така,а и може да ме баннат).
Пука ли ти ?
Да ама ми е много неудобно... Но в летните жеги кой би издържалПървоначално написано от rrrtttpppddd
![]()
С брат ми съм в една стая и никога не съм спала чисто гола!Лятото по тениска и така....
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P