- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бърз растеж
Хининовата вода е страхотнасама се убедих в нейното действие.
Това е сигурно 10 такава тема.![]()
Хининова вода,бадемово масло,Тривитаномол,бях чувала и за разстваряне на аспирин във шампоана.
az ne razbiram kakav e smisala da si pi6e 1 tema 134567890987654321pati 6te vi e po-lesno da izpolzvate tarsa4kata MALOUMNI LI STE????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
искам да попитам след измиване на косата ли се нанася бадемовото масло и измива ли се или преди къпане![]()
Още утре отивам да си купя хининова вода!
deistva naistina pri redovno polzvaneПървоначално написано от puakenikeni
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Моята е на "Мишел",доволна съмПреди 5 месеца се подстригах мнооого късо и оттогава я използвам,сега косата ми е 3-4 пръста под ушите (отпред) и около 6 см отзад (отначало беше .. хъм,1).Може да не ускорява много растежа,но косата става страхотна
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Хининовата вода не е и скъпа-левче най-много...Аз от днес ползвам,не че ми е рядка косата,просто да пробвам дали ще стане ..![]()
![]()
+1Първоначално написано от bebiity
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
abe samo az li s1m se precakala s hininova voda za 1,23!!!!!!![]()
ina4e,mai raboti ,ama ne moga da pretcenq po moqta kosa za6toto tq poprincip si raste b1rzo ...
Google и питай някой твой фризиор
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"