.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Хининовата вода е страхотна сама се убедих в нейното действие.

Да ви "подшушна" нещо - вземете си и хининов шампоан.

Това е сигурно 10 такава тема.
    Хининова вода,бадемово масло,Тривитаномол,бях чувала и за разстваряне на аспирин във шампоана.

Супер фен
    az ne razbiram kakav e smisala da si pi6e 1 tema 134567890987654321pati 6te vi e po-lesno da izpolzvate tarsa4kata MALOUMNI LI STE????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

искам да попитам след измиване на косата ли се нанася бадемовото масло и измива ли се или преди къпане

Още утре отивам да си купя хининова вода !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от puakenikeni
    ХИНИНОВА ВОДА
    аз се гледам всеки ден и не мога да хвана разликата но моята приятелка ми каза онзи ден че косата ми е станала доста по-дълга
    п.с. ползвам хининова вода от месец
    deistva naistina pri redovno polzvane
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Моята е на "Мишел",доволна съм Преди 5 месеца се подстригах мнооого късо и оттогава я използвам,сега косата ми е 3-4 пръста под ушите (отпред) и около 6 см отзад (отначало беше .. хъм,1).Може да не ускорява много растежа,но косата става страхотна
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Хининовата вода не е и скъпа-левче най-много...Аз от днес ползвам,не че ми е рядка косата,просто да пробвам дали ще стане ..

Цитирай Първоначално написано от bebiity
    бадемово масло, хининова вода абе най добре иди в дрогерията или аптеката и питай
    +1
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

А ако се използват няколко неща дали има проблем.
    Аз лично използвам стимулант за коса, тривитаминол и хининова вода. Дали може това по някакъв начин да навреди на косата ми?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

abe samo az li s1m se precakala s hininova voda za 1,23!!!!!!

ina4e,mai raboti ,ama ne moga da pretcenq po moqta kosa za6toto tq poprincip si raste b1rzo ...

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Google и питай някой твой фризиор
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си