.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    Pink Paradise

Инсталация

Изтеглих си "Rise of nations" като торент и в него имаше 3 файла - .bin, .jpeg и MSInfo. И сега незная какво да правя. По принцип се оправям със Алкохол 120%, но сега... Някакви идеи?
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    Middle of nowhere
    просто като отвориш алкохола и тръгнеш да търсиш имидж му казваш да покаже всички файлове... и избираш бин-а... не ползвам алкохол и не съм сигурен че ще стане така че що направо не си изтеглиш DaemonTools?
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Фен
    Град
    Burgassssss
    една от любимите ми игри ами аз гоо карам с даемон тоолс но принципно отжаряш с него бин фаила после ако не тръгне отвори го като диск и търси инсталациония фаил вътре -просто е
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Forslor
    Guest

Re: Инсталация

Цитирай Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
    Изтеглих си "Rise of nations" като торент и в него имаше 3 файла - .bin, .jpeg и MSInfo. И сега незная какво да правя. По принцип се оправям със Алкохол 120%, но сега... Някакви идеи?
    Теглиш си програмата Daemon tools(линка е към версия 3.47 която умишлено съм ти дал за да нямаш проблеми) и я инсталираш след което във трея ти се появява иконката на програмата.

Сега десен клик в/у нея.

Преповъчвам ти да включиш всичките и опции като отнова дадеш десен клик в/у иконката Emulation >>> All options on
    *Иконката става зелена

След това как се маунтва .

Следва да потърсиш файла които искаш да маунтнеш :

...и това е . Имаш създадено виртуално устройство .

За да ънмоунтнеш файла.

* Скрийнштовете са брутално изплагиатствани от моя страна .

Град
    Pink Paradise
    Благодаря ви на всички, особено на последния пост, който така подробно обясни всичко, като за мен .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си