- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Инсталация
Изтеглих си "Rise of nations" като торент и в него имаше 3 файла - .bin, .jpeg и MSInfo. И сега незная какво да правя. По принцип се оправям със Алкохол 120%, но сега... Някакви идеи?
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
просто като отвориш алкохола и тръгнеш да търсиш имидж му казваш да покаже всички файлове... и избираш бин-а... не ползвам алкохол и не съм сигурен че ще стане така че що направо не си изтеглиш DaemonTools?![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
една от любимите ми игри ами аз гоо карам с даемон тоолс но принципно отжаряш с него бин фаила после ако не тръгне отвори го като диск и търси инсталациония фаил вътре -просто е
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Теглиш си програмата Daemon tools(линка е към версия 3.47 която умишлено съм ти дал за да нямаш проблеми) и я инсталираш след което във трея ти се появява иконката на програмата.Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
Сега десен клик в/у нея.
Преповъчвам ти да включиш всичките и опции като отнова дадеш десен клик в/у иконката Emulation >>> All options on
*Иконката става зелена
След това как се маунтва .
Следва да потърсиш файла които искаш да маунтнеш :
...и това е . Имаш създадено виртуално устройство .
За да ънмоунтнеш файла.
* Скрийнштовете са брутално изплагиатствани от моя страна .
Благодаря ви на всички, особено на последния пост, който така подробно обясни всичко, като за мен.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...