Polojenieto e slednoto na 14 godini sum i nikoga sum si nqmal gadje.Edno momi4e me haresva no az ne q haresvam po malka e ot mene s 1 godina i kakvo da pravq da i kaja 4e ne q haresvam i po kakuv na4i ili da ne i kaja ni6to prosto da ostavq vsi4ko taka ili da si q svalq ?????![]()
![]()
Ами ако изпитваш чувства ще я свалиш ама ако е ей така колкото за бройка няма смисъл просто да тръгвате
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
nqmam nikakvi 4uvstva kum neqi dali da i kaja 4e nqmam 4uvstva kum neq
ili prostq da ostavq ne6tata taka ni6to da ne i kazvam vse edno ne i razbiram namecite
![]()
RUGBY is my life.Гатанки в мрака.
ако ти каже че те харесва и кажи че не испитваш нищо към нея (кажи лекцията за приятелството помага),но ако нища не ти каже остави нещата така
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Защо ще я сваляш след като не я харесвашАко не ти се занимава просто не я провокирай и не й давай надежди за нещо повече.
Smile!?
Ми кажи и бе!
Леле глупави деца..![]()
[size=7][b][u]fosse cos
\Първоначално написано от Presley`n`Sum
/
Just keep your mind on the shit you want and off that fuckin' shit you don't...
ако покажеш,че не разбираш намеците и да не мислиш,че тя ще остави нещата така?Нищо не й пречи да ти каже...не мога да разбера какво толкова се чудиш кво да кажеш,чак и тема си направил,да ти имам проблемите...Първоначално написано от PK*ЛК
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Кажи и каквото мислиш-да/не и толкова...бройки безброй оттук нататък...
Stultum est timere quod vitare non potes...