- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кви са тия кифленски истории ве !!
ааа напрау остаам без коментар каам ти ебати мизерията копеле ! Некви ходят от 2 дена БУКВАЛНо и вече некви подписи в скайп <-- бебе обичам ти си любофта на живота ми блялбялял бл ! КВИ СА ТИЯ МИЗЕРИИ бе .. тия знаят ли кво значи любов въобще ебати мизерията честно..Хуу бате и аз си иам гадже е така ама не съм тругнал на 3тия ден да и разпраам че е любовта на живота ми и че я обичам поече от всичко ДЕБА МИЗЕРИЯТА Деба ;[ ;[; [; [; [![]()
![]()
![]()
![]()
Mnogo e typo .... I na mene 7-8% ot abonatite mi se pi6at taka ... OOOObi4am te ne moga bez teb ... ti si lubofta na jivota mi ... abe ei hora, Q SE OSUZNAITE!!!!!!
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Хахахахха.......идиотщини.....з аедно от 2 дни за любов ще ми говорят...![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ейй, мноу говорите, ама сте същите... мноу сте отворени и се смеете и разпраате "много било смешно и не знам си к'во", ама половината го имате на скайпа си, нали?! Зле... Тука все едно пишат малоумници...![]()
![]()
![]()
![]()
мноо убаво го каза =D>![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хахаха дааа много е тъпо...ама кво да ги праиш.От втория ден се заобичали,тва направо е смешно...![]()
![]()
йо йо копелеееее ъъъъъ аааа уууууу ииииииии май речникът ни е къс?!
-> Да, и мен на мен са ми смешни тези.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Абе това вярно си е тъпо. Не може от три дни като си с някого да си пишеш постоянно някакви просттии по скайпа. Това е лигавщина. И да удоточним, че на първата или най-много втората седмица късат! И след това на ново с друг! Това е мизерия!![]()
Валериан?![]()
КЕФИШ МЪЪЪЪ! Трябва да си дръпна клипа, бтвПървоначално написано от Cannibal_C0rpse
УУУ, да, специално аз го имам. "Жорииии, ти си любовтъ на животъ миии, обичам тйеееее *влюбени емотиконки и линк към любовна презентация*"Първоначално написано от Pepinky
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Тъпо тъпо ама и автора или авторката го е правил или ще го направи същото !Какво се правите на отворени като всичките сме еднакви ..е понякога може би найстина се обичат ,а понякога найстина прекаляват с тъпи лигавщини ,ама това е при дечицата до 15 години :P
Аз имам само една - жената на брат ми, но на нея И е простено. А вие защо държите такива пикли за абонати?
![]()
![]()
![]()
![]()
Етика...ще ме побъркаш от смях. Аз лично си държа само приятелите в Скайп...към тях е етиката...
Имаш си форумчйе за тази работа.
A teb kvo ti pre4i![]()
хахахаха еми какво да се прави то само Азис като му видиш дупето и ти идва да се размечтаеш...ех сланинки ,ех сексапил малееее искам и аззззззззззПървоначално написано от Cannibal_C0rpse
![]()
хахаха що бе много съм сидобрея дайте skype да имате и една кифла с кифлеснки истории
![]()
![]()
На младежа говорех :P
А гъза на Азис е гъз на жена.
абе човек маписал си темата:
какви са тия кифленски....еди кво си
ама то се пише кифладжииски![]()
бе може и кифленскиПървоначално написано от 50cent
![]()
кво ти пука да става маитапПървоначално написано от kifla