- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Възможно ли е подобно приятелство?
Hiii.Ami az i oshte dve momicheta sme best friends.Ne se karame (e sluchva se,no rqdko),no imam poznati ,koito mi kazvat,che tri momicheta ne moje da badat bfr i ,che sled maksimum 2-3 meseca nai-mnogo shte se razdelim
.Spored vas vazmojno li e tri momicheta da badat best friends bez da se razdelqt, ili ne? Blagodarq za mneniqta predvaritelno
Загллавието трябва да бъде написано на кирица.
![]()
Ако се разбирате да, но помни че наистна не са те излъгали. След време всяка ще поеме по своя път и ще бъде различно. На днешно време е трудно да намериш "най-добър" приятел, но щом ги имаш за такива само за това че не се карате... добре, но помагат ли ти в трудни ситуации? Изслушват ли те когато ти е тъжно?Подкрепят ли те? Ако е така евалаДано не се разделите
![]()
според мен- ти си идиотка![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
6to da e idiotka be???6ti kaja samo,4e priqtelstvo m/u 3 momi4eta nemoje da ima.Vinagi ednata 6te ostane izli6nata.Ot li4en opit go znam!!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
От една страна не може и аз бях приятелка с две момичета ма те ме заебаха най-точно да го кажа и на мен ми беше много гадно,защото наистина държах на тях,а те........Донякъде приятелството е преходно от собствен опит го знам......Аз предпочитам да сам приятелка с един човек дълги години,но в живота не винаги става така както искаш '![]()
na 100% si prava... kakto kazva edin moi priqtel kakto v legloto taka i v priqtelstvoto dvama sa malko trima sa mnogo...Първоначално написано от Cool_Bitch
![]()
Аз имам две приятелки от класа,вече 4-та година сме заедно,неразделни,викат ни даже "Светата троица"![]()
карали сме се естествено,но не и така че да сложим край на приятелството ни....ето че е възможно
![]()
Здравей.Реално погледната на въпроса ти има повече от един възможни отговора.Принципно,всичко е строго индивидуално и зависи от характера на -3 те ви.Понкяга с времето се натрупва една много глупава приятелска ревност,която е доста пагубна и излишна.
Не може да сте 3 на брой и да си бъдете същеврменно най-добри приятелки.Защото едната от 2-те останали винаги ще превъзхожда другата в различни аспекти.Доста трудно се изгражда подобно приятелство,дано да успеете да го съхпаните.![]()
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аз съм тъй и лошото е ,че АЗ съм излипната....никак не е яко.ето преди седмица се карахме жестоко.....много жестоко,от понеделник сме сдобрени и днеска вече пак ми се въртят кофти мисли из главата...направо не издържам.по мое мнение е невъзможно и поне едната от 3те ще бъде само за " да си се хилим и да си изкраваме приятено,нормално време заедно" така,че ако сте прясна 3ка бягай,че ако се окажеш 3тата няма да ти хареса![]()
![]()
ми точно затова викам , че е идиотка - щото задава мн глупави и безсмислени въпросиПървоначално написано от jim_beam
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Аууу, каква е тая простотия?Аз и моите две приятелки сме си приятелки от 3 години вече! Прави каквото искаш, никой не може да определи колко време ще издържи приятелството ви!
![]()
На същото мнение съм !Първоначално написано от Cool_Bitch
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
И в моя клас има 3 такиваПървоначално написано от kPuCkA
![]()
we give it all.
Кой клас си?Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
x
възможно е такова приятелство , но на дали ще издържите много дълго. И аз в стария си клас бях с още 2 момичета най-добри приятелки....и познай сега, дали пак са ни същите взаимоотношенията.....да, ама друг път. В сегашното ми даскало миналата година се сформира пак една тройка от най-добри приятелки и на края се изпокараха и от трите останаха само 2.....е сама си вземи поука.
пп:това не означава, че задължително и при вас ще се случи същото.....виж ти, може да сте уцелили на късмет
Рядко съществува истинско приятелство между 2 момичета.........а между 3 е направо абсурдно![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Аз упорито протестирам срещу това, че е невъзможно три момичета да са приятелки.Моите приятелки са в друг клас, в друго училище, общуваме предимно по скайп, само в събота и неделя се виждаме, заради училището, нямаме време просто. И въпреки това сме си най-добри приятелки!
Винаги намираме време една за друга! И никога не съм се чувствала излишна!
![]()
Еми и аз съм така- в класа имам 2 най-добри приятелки. Едната я познавам вече 10 години, а с другата се запознахме в новия клас-тоест преди 3 години. Не се караме толкова често, но има моменти, в които се чувствам така, сякаш ме изолират в разговор примерно. Последния път като се скарахме им го казах и се оказа, че и 3те се чувстваме понякога така..и въпреки всичко знам, че тези момичета са правили, правят и сега много за мен...дано не се разделим...
moje da ima edno takova priqtelstvo ama to shte e za kratko dokato ne se poopoznaete dobre i chak togava shte se razbere koq s koq si pasva poveche i hooooop ednata veche e izlishna.puk ni nikoga ne moje da si sigurna kakvo govorqt za teb dokato te nqma..to zashto si mislite che kogato 3 priqtelki sa nqkade nikoq ne burza da si trugne purva.az imam 1 nai-dobra priqtelka drugite sa mi dobri poznati..ama vij sas momcheta e savseeem razlichno.tqh naistina gi priznavam za po-dobri priqteli.
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Винаги едната ще остава поне малко отделена. Поне по мои наблюдения е така...
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
от личен опит-възможно е стига Наистина да сте добри приятелки :P
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
хАхах сега като спомена несъм виждал виждал съм две по три се се карат и разделят...незнам какво точно може да стане но ти ще разбереш след 3 месеца![]()
![]()