.

Виж резултатите на анкетата: Гледате ли хентай?

Гласували
47. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

20 42,55%
  • Не

27 57,45%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Хентай?

Гледала съм, но ми е адски смешно. Тъпо е общо взето.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Цитирай Първоначално написано от SINDEL

Вси4ки мацки имат ненормално огромни цици. Депресират ме...
    Ина4е е забавно
    ААХЬХАХ, мда, това е едно от нещата които много ме дразнят - нереалистично големи цици - направо си е смешно.
    Второто е, че почти винаги сюжета ми е тъп - например бях гледала как едно момиче седи нагъзено в средата на няква стаичка и плаче, а някви й се изреждат да я чукат... А тя нищо не прави естествено, само реве и се оплаква, а няква друга я гледа и злобее срещу нея. Имаше много момчета, но не всички я минаха. "Бруталният" край беше как всички почват да си бият чикии (те са застанали в кръг, мацката е оградена) и й се изспермват по цялото тяло. И тя още повече се сдухва и разплаква. ТЪПО ДО БОЛКА! И т'ва ти е изнасилване..

Хентаят по принцип има потенциал, действа (ми) възбудащо стига да е подходящ (а аз на такива доста рядко попадам)
    Няма ли някъв реалистичен хентай, с много изнасилване и извращения? И с добре "изиграни" роли? Кхъъъ! I want яко abuse!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Хентаят по принцип има потенциал, действа (ми) възбудащо стига да е подходящ (а аз на такива доста рядко попадам)
    Няма ли някъв реалистичен хентай, с много изнасилване и извращения? И с добре "изиграни" роли? Кхъъъ! I want яко abuse!
    Знам 1 фр дето е голям фен специално за теб ще разпитам ?

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    отдавна не гледам аниме. хентай не съм гледала, но са ми пращали скрийн-шотове и не, мерси. много е гнусно с тези пипала и разни други такива.
    то направо те отвращава от секса...

е секса в аниметата е як нежен и чувствен /зависи от анимето/
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

смешно ми е много при това

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    da i to mnogo gledam sym vednaj ama naprao se spukah ot smqh nqkav namira nqkva kaseta i q puska i nqkva sa ebe s 2 i po edno vreme i davat liceto i ko da vidi manqka maika mu ama si bii i 4ikiq i naprao mu stana qko typo posle maika mu umrq i go osinovi nqkva deto ima da6terq i dvete praqt seks razbira6 li i v posledsvie toq gi hva6ta ama te mu kazvat da sa vklu4i ebati prostotiq ama kato go gleda6 e ebasi sme6noto
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Т'ва нещо за първи път го чувам.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    хмм не гледам, ужасно тъпо е .. кво да гледам как някви рисунки се шибат ли?
    The Spark

то т'ва си е комедия направо е
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Exothermic
    Хентай-това е една голяма смешка...

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    da i to mnogo gledam sym vednaj ama naprao se spukah ot smqh nqkav namira nqkva kaseta i q puska i nqkva sa ebe s 2 i po edno vreme i davat liceto i ko da vidi manqka maika mu ama si bii i 4ikiq i naprao mu stana qko typo posle maika mu umrq i go osinovi nqkva deto ima da6terq i dvete praqt seks razbira6 li i v posledsvie toq gi hva6ta ama te mu kazvat da sa vklu4i ebati prostotiq ama kato go gleda6 e ebasi sme6noto
    ХААААААААХАХАХА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си