- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хентай?
Гледала съм, но ми е адски смешно. Тъпо е общо взето.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
ААХЬХАХ, мда, това е едно от нещата които много ме дразнят - нереалистично големи цици - направо си е смешно.Първоначално написано от SINDEL
Второто е, че почти винаги сюжета ми е тъп - например бях гледала как едно момиче седи нагъзено в средата на няква стаичка и плаче, а някви й се изреждат да я чукат...А тя нищо не прави естествено, само реве и се оплаква, а няква друга я гледа и злобее срещу нея. Имаше много момчета, но не всички я минаха. "Бруталният" край беше как всички почват да си бият чикии (те са застанали в кръг, мацката е оградена) и й се изспермват по цялото тяло.
И тя още повече се сдухва и разплаква. ТЪПО ДО БОЛКА! И т'ва ти е изнасилване..
Хентаят по принцип има потенциал, действа (ми) възбудащо стига да е подходящ (а аз на такива доста рядко попадам)
Няма ли някъв реалистичен хентай, с много изнасилване и извращения? И с добре "изиграни" роли? Кхъъъ! I want яко abuse!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Знам 1 фр дето е голям фен специално за теб ще разпитам ?Първоначално написано от jghgh
отдавна не гледам аниме. хентай не съм гледала, но са ми пращали скрийн-шотове и не, мерси. много е гнусно с тези пипала и разни други такива.
то направо те отвращава от секса...
е секса в аниметата е якнежен и чувствен /зависи от анимето/
смешно ми е много при това
da i to mnogo gledam sym vednaj ama naprao se spukah ot smqh nqkav namira nqkva kaseta i q puska i nqkva sa ebe s 2 i po edno vreme i davat liceto i ko da vidi manqka maika mu ama si bii i 4ikiq i naprao mu stana qko typo posle maika mu umrq i go osinovi nqkva deto ima da6terq i dvete praqt seks razbira6 li i v posledsvie toq gi hva6ta ama te mu kazvat da sa vklu4i ebati prostotiq ama kato go gleda6 e ebasi sme6notoПървоначално написано от djuki
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Т'ва нещо за първи път го чувам.![]()
хмм не гледам, ужасно тъпо е .. кво да гледам как някви рисунки се шибат ли?![]()
![]()
The Spark
то т'ва си е комедия направо е![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ХААААААААХАХАХАПървоначално написано от b0Nb0n
![]()
![]()
![]()