ako stavashe taka :XAXAX ;[[[
kvo da vi kaja
v chasovete sam nai ludiq shoto prava nai nogo ludnici i sichki gospoji kogato vlizam v chas si mislat che sam porednata utrepka a problema e che nemogat da me sprat da im govora ebati neshtata - naprimer za gradovete krusteni na moe ime nekade is planinite na shveciq ili antarktida etc. axaxa ;]
i prava zabavi na celiq klas.izlziam na vunka a to celoto uchilishte izlzia da pushi 1 vid pred ochilishteto se sabirame 60-100 choveka
i seki koito mine pokrai mene mi raspraa "kvo stava lud"
a as seda i kreshta nekfi neshta ot sorta na "as sam pederast etc." i sichki navunka se chupat da se hilat. interesni ralti a
prosto uchilishteto mi e nogo dobro
nqma da vi kaja koe e
i kato cqlo iskam da vi kaja
che taq tema
q napravih
za da provera slednoto neshto -
"problemite zapochvat tochno togava kogato zapochnesh da govorish za uspehite si"
tui kato tfa che se oplakvam ot tova che tq ne me iska
tfa se prevrushta v "uspeh" i shte zapochne da ima rpoblem koito e da me iska
a ako ne e verno
she sam se dokazal
as
i to si zalsujava
nema znachenie

sledvashttoto
e
che tq jivee
na 1504385934734 kilometra demek trqq se kachime na 1vi reis za da mineme 10-15 spirki
na 2ri tramvai 5-6 spirki
i na 3ti za oshte 4-5 spirki
demek
e sa she hoa do teh
a
ofertata e
da otideme do uchilishteto
da se vidime tam
da hodime na kafe
da imam koz v mene
da mi kaje che ne iska da pushi
da
otideme
v
nas
i da sme na leglo cql den
i sled tfa vecherta
da se napushime
i da zaspime
pregurnati
happy end

qka istoriika se poluchi

gotinoto na pisaneto na temi i horata koito gi komentirat e tova che ot vseki 1 komentar ti si rpavish shibanoto vpechatlenie za choveka koito go pishe
i po toq nachin si lichi - koi e umen koi ne e koi razbira ot tova za kakvo sme se sabrali sichki tezi hora i vsqka sutrin se sabujdame za da dokajeme na ostanalite che nie sme nai shtastlivite , blagorodnite , dobrite priqtnite ili da dokajeme na horata che bihme mogli da im se haresame
a prichinata da iskame da go napravime tova neshto e ogranichenieto straha srama i mislite koito ni karat da chuwstvame che nie sashtestvuvame i che vse edno neshto zavisi ot nas
i vseki den.. se opitvame da pravime novi revolucii.. nqkoi dori ne go osuznavat. a drugi go pravqt ne go razbirat i propuskat shansa da stanat gordi.
i kakvo ot tova..
cqlata tazi rabota s chuwstva misli i sichkite teq neshta
se kontrolira ot mozaka
koito sushnost deistva izcqlo instinktivno na tova koeto vijda chuva i na himichnite veshtestva koito vlizat v jlezi ili tam kakovto e ne sam uchil biologiq nema i da ucha.. malko hora razbirat sushnost che primerno 2ma choveka koito sa spechelili nobelova nagrada za nai dobroto izmisleno neshto nqkoga mojesh da gi manipulirash do takava stepen s mnogo turpenie i kontrol che da zapochnat da se smeqt na nai tupite lafove ili da plachat za nai mlakoto neshto zashtoto vijdat,chuvat i useshtat che ti ili nqkoi drug iska da go pravqt.problema e che nqma hora sus 100 % obshti interesi i zatova ima muka i tuga po toq svqt makar che ne e sigorno

ta.. zaradi globalnoto zatoplqne ozonoviq sloi vulkanite asteroidiite i radiaciite ne davam na chovechestvoto oshte 2000 godini..
.. i kfo ?
hora pishat tuka za problemi za tova che maika im ne im pozvolqva da izlizat sled 10 chasa navunka ?
loshoto e che ako se otnasqsh losho s kakvito i da e hora posle sushtite ili razlichni hora shte se otnasqt losho s tebe zaradi tova spiram da pisha do tuka.
leka nosht .

P.S. az sum na 15 godini.
qko a ? ^^