Цитирай Първоначално написано от 123456
Цитирай Първоначално написано от FreeRun-BoY
Цитирай Първоначално написано от 123456
Красивите момичета обикновено са егоистки. Няма да ти пусне, щом я класифицираш като най-красива сред красивите, шанса да ти върже и никакъв. Особено ако си и връсник и си на 15-16, а дума да не става ако даже си и по-малък. Гледай си живота, тая най-лесно ще те отреже, изчакай да мине време, да напълнее, да погрознее и тогава може и да е твоя. И пич, не го казвам, защото ми се сере по темата ти, ми просто защото такъв е живота!

ПП. Пий спрайт !
На 16 съм. Принципно е красива само за мен другите я приемат като някаква загубенячка и т.н.
Хаха, ами да. Типичния стереотип, хубаво момиче, но естествено много просто. Приятел, мерака ти е да си начешеш патката с това красиво създание. Признай си го, не е грях!
Ама работата е там, че не трябва да очакваш нищо сериозно. Освен това в смисъла, по който я определят твоите другари - като загубенячка т.е. тя е пълна смотла, сдухла или тъпа патка трябва да ти говори поне малко, че има и други неща освен секса. Та ти дори водил ли си с нея разговор някога? Всичко е нагон брато, само дето ако имаш малко самоуважение, все пак има неща като достойнство, по-добре не рискувай да те отреже, че ще се чувстваш адски глупаво после прителите ти като почнат да ти казват. "Ние ти казвахме, че тая е пълна смотла, ама и ти си тъп да се излагаш така...". Не знам, на мен това ми е идеята за нещата, пък ти кажи какво мислиш.
Те я мислят за такава не защото е супер красива и супер тъпа, а защото е затворена, не се прави на п***а и е умна... . И не я харесвам само за едното е*ане както се казва, а защото мисля, че може да излезе нещо сериозно....