- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За тези, които бяха на концерта на Rihanna
А емото е пълно със "сложни" песни, налиПървоначално написано от EmO_KiD_;(
Била от Барбадос... Ахах, виж се ти откъде си... Тия в Барбадос дали и те са чували за България, как мислиш?
Aбе човек,вс музикални стилове се ръководят от Щатите.Ми мн ясно,че не са чували за нас.Ние правиме толкова хубава музика,че просто сме за хвалене...В бг няма музикален бизнес!!!И няма да има скоро,ако хората не почнат да мислят по различен начин от този в момента.Нали знаеш....98% от населението на БГ слуша чалга...Е?Чалгата музика ли е?Няма хора,които да правят хубава музика тука.А и какво ги удволетворява като пеят на плейбек???Нали излизаш,за да се кефиш(поне при мен е така),да си праиш купона.Претендират,че са мн добри певци,а не могат да си изпеят на живо песните.Justin Timberlake.... от доста време песните на Justin оглавяват класациите.По това той бие Michel Jackson.Ima 7 ili 8 парчета от новия албум,които станаха хитове.ОбачеПървоначално написано от Orono
той пее на живо и танцува.Такам...никой не е забелязал,че това е планувано по-рано!
Неговите песни са направени мн лесни за пеене и понеже са мн простички стават хитове.За мене той не може да пее! Ето например тая песен Sexy Back.Go head be gone with it (x
..E тва и на челна стойка да застанеш пак ще го изпееш!И това са песни на 2 тона.Цялата песен е само с мн басове,китари и малко вокали.Може би 80% от песента е плейбек,а 20% са вокали.Изтегли си All saints-Rock steady и виж там как вокалите са разположени по цялата песен и там са 50% вокали,50% плейбек.Е как да ни забележат??Мария Илиева ли?Мене ме дразни адски мн,защото се прави на чернилка,а не е
![]()
![]()
![]()
.Знам,че мн труд полагат,ама според мене не правят нищо.На повечето хора има харесва,ама на истинските ценители на музиката-не.Графа знам,че също полага мн усилия.Обаче тези неща,които правят те не отстъпват на чалгата....Жалко.
...
Въобще не съм очарована от концерта й!Беше изключително лошо време,но поне тя можеше да направи нещо,за да се почувстваме като на истински концерт - като например да пее на живо!
С две думи:Пълна излагация!![]()
Абе Майкъл Джексън, ако продължава да се излага може и да го стигне. Защото Майкъл Джексън преди 20 години е бил бог в т.н. популярна музика (към която включвам и рок, и метъл и т.н.), но След Bad почва да се излага и в момента е една пародия на това, което е бил. Но е смешно да се сравняват сега популярни изпълнители с него. Ако след 30 години Джъстин Тимбърлейк е популярен колкото Майкъл Джексън сега, може да го сравняваш.
Tva 4e ne e anoreksi4ka ne zna4i 4e e debela.Първоначално написано от v!k!tYyY
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
EmO_KiD_;(, аз за какво ти говоря, ти за какво ми говориш?
Още 1 безмислен роман ще ми напишеш ли, моля!
Ти май само за хитове мислиш? От доста комерсиална страна гледаш на нещата.
Музиката е за да ми въздейства - понякога положително, понякога отрицателно, независимо какъв е изпълнителя, откъде идва или к'во е ял на закуска. Всеки си има музика за себе си, т'ва че на някои им харесва Риана или Джъстин тъпи ли ги прави, щото музиката им била "проста"?
Никой не е убидил хората, които слушат тази музика... Просто давам оценка на изпълнителя... Дори песните не са и толкова лоши... Не са мой стил , но наистина не са отвратителни... Не ми допада тя като глас,звучене и визия и това е... Мое мнение...
Вие на хероин ли сте бе?
Ok, с теб се изяснихме явноПървоначално написано от v!k!tYyY
![]()
А за обида говоря за това
Което каза EmO_KiD_;(Нали знаете,песен на повече от два тона е сложна и "умните" главици не могат да я запомнят.
![]()
Ами, явно си глупавичък...![]()
В изказването става дума за музика, композиция, която е доста по-сложна, се отдалечава леко от комерсиалността, защото е нужен някаква музикалност(няма да го нарека "слух"), за да запомниш мелодията, съответно - да я възпроизведеш.
А как печелят music-maker-ите? С натрапчиви мелодии, въртящи се, докато трайно се "забият" в хорските глави.
Дори и да съм "глупавичък", ти няма как да знаеш товаПървоначално написано от be_true
![]()
Пределно ясно ми е за какво става дума в изказването й, но на теб май не ти е ясно за какво става дума в мойто![]()
Т'ва не е обида!Първоначално написано от Orono
![]()
Orono,ти пък все се заяждаш с някого!
Не може ли Вики или аз,или емо_кид,или пък be_true да не харесваме Риана и организацията на концерта?
Заяждането си е забавна работа, ама трябва да се прави качествено![]()
Аз бях с покана и бях на 5 метра от Риана
Чакането си струваше определено
тя беше върха![]()
![]()
![]()
Разрешавам ви да не я харесвате, то и аз не съм й фен, де.
Ама вие едва ли не я изкарахте няк'ва дебела клошарка, която не може да пее, а тези, които я слушат - идиоти![]()
А всъщност те са по-приятни хора, отколкото повечето от ония, от "underground" обществото![]()
be_true, правилно - не е обида, а е жалък опит за обида![]()
Т'ва, че някой харесва "просто" изпята песничка, не го прави глупав, разбира се![]()
Първоначално написано от puakenikeni
I az bqh ot Vipovete i 6te vi kaja 4e tri chasovoto 4akane si struvashe opredeleno![]()
![]()
Rihanna e mnogo krasiva i vuob6te ne pq ne playback
Jalko 4e ne dadoha celiq koncert po BTV a tri pesni na krust
Съгласна! А и аз например като чуя БГ песен и веднага разбирам,че е Бг...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Абе искам да замина,да забрава за тая скапана страна...Няма нищо като хората и усещам,че скоро това ще стане!
...
Ами аз не съм била на концерта, но Rihanna има някой много яки песни![]()
Омг,тя не може да пее..Добре,че беше плейбека ама и той не помогна мн..Гледах я по Бтв аз ама..
Тъпо беше..Като й гледам движенията..Особено на "Good girl gone bad".. Без коментар
Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
![]()
![]()
![]()
Според мен това беше пълна обида за нас...седеше седнала през цялото време...а и пя на плеибек...това просто ме разби...след концерта по бтв даваха някви феове...горките щяха да умрът от радост...и за какво...че риянчето я домързя да пей на живо...пфФф![]()
![]()
![]()
OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd