.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Цитирай Първоначално написано от kotity
    Ето я въпросната http://www.impulse.bg/sexy

Няма да обръщам внимание на коментарите за завист, злоба и т.н.
    Не си мислете, че аз съм някаква супер грозница или нещо такова :P
    А тя няма нищо друго освен едни цици. пак ще кажете, че завиждам, но тя е наистина мнооого тъпа
    охх убавица
    и викаш тая е 6-7 клас.....малии и вече ми пуснала снимки по сутиен в интернет....ибало си раутата...що не си пускате и снимки по прашки бе, тей по-ефектно (голяма работа че сте на по 12 , нали тва му е гъзарията)
    ХаХ! Тая е много зле честно. И да вземе да си пооправи веждите. Както казаха що направо не си качат некфи ефектни снимки по прашки. Баси курволяка днешното общество, бате!
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Малеле колко е грозна...ау ау... лошо ми е....тая грозна отвратителна коса..тая мазна кожа....тия дебели крака олеееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее ееееее

Момичето е леко пълно и е нормално да има цици.Които цици,извинявай ама не са чак толкова 'огромни',като се има в предвид телосложението.. Сещам се за моя клас,докато бях още в училище.Повечето цицорести мощни мадами.Жива да не бях.Страдах от тежка форма на нарцисизъм тогава.
    И няма човек,харесван от всички.
    Страх ги било.
    (Заащо няма емотикона която се прекръства.)
    Ще пораснете и вие ,няма страшно.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Тук долавям малко завист и женска злоба....А да не гоовря ,че по думите ти, като се замсиля момчетата ще са толкова тъпи , че чак обли щом само заради едните цици я харесват... А за приятелктие ти ако гаджетата наистина ги харесват и са провързани към тях няма за аккво да ги крият от нея.

Град
    Под масата
    Ае не че нещо ама ебахти детската история... а и междодругото тая има много неоформено тяло... Тука келешите като видят малко разголена плът (независимо че е толкоз грозна) и "аууу убавица" хаххаха! Относно поколенията... след 91 нататъка са наистина много зле горките! Мъчат се да са някакви ама с идиотщина не става!
    dance

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    zavijdate vie eiii.... Ami kato ne vi kefi napravete q za smqh po nqkakuv nachin i gotovo.Dosta e gadno ako zasegnete higienata i ama ne ste go 4uli ot men :P

Пийте повече боза, за да имате и вие такива гърди.
    П.П Ще й се отмине времето, ще дойде моментът, в който на всички ще омръзне. Няма вечно всички да се снимат с гърдите й.

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Тук долавям малко завист и женска злоба....А да не гоовря ,че по думите ти, като се замсиля момчетата ще са толкова тъпи , че чак обли щом само заради едните цици я харесват... А за приятелктие ти ако гаджетата наистина ги харесват и са провързани към тях няма за аккво да ги крият от нея.
    От мен тая злоба може да я видиш примерно към Камелия в рекламата на винпром трг амаааа баш към това чучело на снимките да я изпитвам...

Град
    shumen
    Ето я въпросната http://www.impulse.bg/sexy

Няма да обръщам внимание на коментарите за завист, злоба и т.н.
    Не си мислете, че аз съм някаква супер грозница или нещо такова :P
    А тя няма нищо друго освен едни цици. пак ще кажете, че завиждам, но тя е наистина мнооого тъпа
    xqxAXaxQxaXAx taq p1k izob6to nito e qka v lice, nito ima tolkoz cici, nito izob6to e privlekatelna i dori e debela ko sa ma4i6 za takiva ve oleee... zaibaaaai honey taq e mnnn shit - qvno pi4ovete vav va6to daskalo izob6to ne sa pi4ove da eb*
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Дал Господ на едни цици,на втори ъкъл,а на трети по малко и от 2те

Мега фен Аватара на Blab
    Ако знае баща тииииииии,
    но не знае, налииии

хахах момичето не е виновно че е надарено детски му работи

Тури си силикон и всички пекани типове ще порат твоя гъз вместо нейния
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Мания тая грозница бе ти си 10 пъти по сладка
    http://punkd.info/vote.php?id=922 Влез и се забавлявай!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY

Ами завиждате и...
    Ама няма за какво... А и без това ти си само 6ти клас.... И не всичко се върти около училището ти... Другата година съм сиг, ч еще си намериш гадже, което не учи в училището ти..
    Не, не е само от завист, аз вече не съм толкова примряла за гадже, защото съм свикнала тя да ми отнема всички момчета.Гадно ми е дори като гледам моите фр как се страхуват да си покажат гаджетата пред нея
    Мноо завиждате мноо ме дразнят такива

Мега фен Аватара на sasha_90
    Голямата истина е,че й завиждате.Не мога да разбера защо всички момичета искате големи гърди,след като те не определят,това колко мозък имаш.
    Обръщат внимание на "момичето големите цици" може би защото е по лесна,не сте ли се замисляли?

oo kolko poznato i az sum 6ti klas i imam edno momi4e v klasa mi koeto paradira s cicite si koeto e hiper tupo snimat gi i az q nenavijdam 6toto tq si go pravi stqga si sutiena i nosi takiva da i gi povdigat i nosi drehi s ebati dikultetata drazna se oba4e znam 4e mom4etata 6e sprat skoro a i pove4eto sa mi edni ot nai-dobrite priqteli ili hora koito haresvam malko no prosto ve4e sum i sviknala i ne i obru6tam vnimanie ne me ebe moje da iska da trugne s mom4e s koeto iskam ne da hodime ami da sme mn dobri fr no ne iskam da trugvat ama toi q obi4a naprao i taka

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    вземи една игла и й спукай циците
    spoko mila ima vreme za gadjeta edin den 6e i spuka6 fasona

Град
    Търново.... Велико Търново
    цици....... не мерси аз гледам дупета (btw ко толкова им се кефите на големите цици много смешно седят някой път даже гнусно )

Писна ми да я гледам как всяко момче, което я срещне по коридора, залита от циците й

ХАххххАХха почакай да станеш в смяната на големите... малкия ще се чуди на къде да гледа :РР
    Клик ми (:

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от Phantom_91
    Ми ваще момчета явно не са много умни,щом толкоз много се впечатляват от едни ц*ц* (ама как се цензурирам).На мене повечето ми приятели ми се смеят,като си вървим некаде и аз кажа:"е вижте я оная мацка"(например),а те отговарят в един глас:"к`ва мацка бе,не виж че неа ц*ц*".Е,добре!Едно нещо не разбирам,тая мания за големи гърди бате...аз нема да излизам с ц*ц*те,а с момиче,което не представлява само съдържанието на сутиена си...е*а ли го в извратената логика,да не се завръщат пещерните култове към надарени жени(ще рече че ще народят много бебета за благото на племето).Това ли виждаме и в днешно време,подсъзнателни следи от древността?Търсим жена,чието тяло гарантира възможности за голямо потомство?Или просто искаме да се радваме на гледката от ВИП ложата,ако схващате какво искам да кажа...Не знам...или болшинството от мъжете сме все още пещерняци по душа и на акъл,или просто сме по-тъпи отколкото на жените им се иска...
    ee браво,браво намери се и едно свестно момче,което знае какво иска =D>

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY

Ами завиждате и...
    Ама няма за какво... А и без това ти си само 6ти клас.... И не всичко се върти около училището ти... Другата година съм сиг, ч еще си намериш гадже, което не учи в училището ти..
    Не, не е само от завист, аз вече не съм толкова примряла за гадже, защото съм свикнала тя да ми отнема всички момчета.Гадно ми е дори като гледам моите фр как се страхуват да си покажат гаджетата пред нея
    Мноо завиждате мноо ме дразнят такива
    Sry iskam da se popravq =D> Tva ne6ty na picovete e ujastno grozno hahahhahhahhahaha tuka neshty vashte momcheta ne sa u red !!! \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си