- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е с ОГРОМНИ цици и всички са луди по нея :D ;(
ХаХ! Тая е много зле честно. И да вземе да си пооправи веждите. Както казаха що направо не си качат некфи ефектни снимки по прашки. Баси курволяка днешното общество, бате!Първоначално написано от N0_feAR
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Малеле колко е грозна...ау ау... лошо ми е....тая грозна отвратителна коса..тая мазна кожа....тия дебели крака олеееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее ееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момичето е леко пълно и е нормално да има цици.Които цици,извинявай ама не са чак толкова 'огромни',като се има в предвид телосложението..Сещам се за моя клас,докато бях още в училище.Повечето цицорести мощни мадами.Жива да не бях.Страдах от тежка форма на нарцисизъм тогава.
И няма човек,харесван от всички.
Страх ги било.
(Заащо няма емотикона която се прекръства.)
Ще пораснете и вие ,няма страшно.![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Тук долавям малко завист и женска злоба....А да не гоовря ,че по думите ти, като се замсиля момчетата ще са толкова тъпи , че чак обли щом само заради едните цици я харесват... А за приятелктие ти ако гаджетата наистина ги харесват и са провързани към тях няма за аккво да ги крият от нея.
Ае не че нещо ама ебахти детската история... а и междодругото тая има много неоформено тяло... Тука келешите като видят малко разголена плът (независимо че е толкоз грозна) и "аууу убавица" хаххаха! Относно поколенията... след 91 нататъка са наистина много зле горките! Мъчат се да са някакви ама с идиотщина не става!
dance
Пийте повече боза, за да имате и вие такива гърди.
П.П Ще й се отмине времето, ще дойде моментът, в който на всички ще омръзне. Няма вечно всички да се снимат с гърдите й.
От мен тая злоба може да я видиш примерно към Камелия в рекламата на винпром трг амаааа баш към това чучело на снимките да я изпитвам...Първоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
Първоначално написано от kotity
![]()
![]()
![]()
xqxAXaxQxaXAx taq p1k izob6to nito e qka v lice, nito ima tolkoz cici, nito izob6to e privlekatelna i dori e debela
![]()
ko sa ma4i6 za takiva ve oleee... zaibaaaai honey
taq e mnnn shit - qvno pi4ovete vav va6to daskalo izob6to ne sa pi4ove da eb*
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Кво има в циците ?![]()
Дал Господ на едни цици,на втори ъкъл,а на трети по малко и от 2те![]()
Ако знае баща тииииииии,
но не знае, налииии![]()
Тури си силикон и всички пекани типове ще порат твоя гъз вместо нейния
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Мания тая грозница бе
ти си 10 пъти по сладка
![]()
![]()
Мноо завиждатеПървоначално написано от kotity
мноо ме дразнят такива
![]()
Голямата истина е,че й завиждате.Не мога да разбера защо всички момичета искате големи гърди,след като те не определят,това колко мозък имаш.
Обръщат внимание на "момичето големите цици" може би защото е по лесна,не сте ли се замисляли?
oo kolko poznato i az sum 6ti klas i imam edno momi4e v klasa mi koeto paradira s cicite si koeto e hiper tupo snimat gi i az q nenavijdam 6toto tq si go pravi stqga si sutiena i nosi takiva da i gi povdigat i nosi drehi s ebati dikultetata drazna se oba4e znam 4e mom4etata 6e sprat skoro a i pove4eto sa mi edni ot nai-dobrite priqteli ili hora koito haresvam malko no prosto ve4e sum i sviknala i ne i obru6tam vnimanie ne me ebe moje da iska da trugne s mom4e s koeto iskam ne da hodime ami da sme mn dobri fr no ne iskam da trugvat ama toi q obi4a naprao i taka
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spoko mila ima vreme za gadjeta edin den 6e i spuka6 fasona
![]()
![]()
цици....... не мерси аз гледам дупета(btw ко толкова им се кефите на големите цици много смешно седят някой път даже гнусно )
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Писна ми да я гледам как всяко момче, което я срещне по коридора, залита от циците й![]()
![]()
Sry iskam da se popravq =D> Tva ne6ty na picovete e ujastno grozno hahahhahhahhahaha tuka neshty vashte momcheta ne sa u red !!! \Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
/