- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е с ОГРОМНИ цици и всички са луди по нея :D ;(
Изобщо да не ти пука.Какво като има цици,а твоите са по-малки.Мисли си за това,че тя печели всичко с "красота" т.е. има малко мозък,мога да заложа,че ти си имаш повече мозъчно вещество.Първоначално написано от kotity
Абе деца,нямате ли си друга работа...![]()
pi4 tq ne te zaslujawa izob6to ne si prawi truda da q poglejda6 dori![]()
Ami na takiva prostakesi kakvo moje da im kaje6 osven 4e sa kurvi tova mislq 4e si go znaqt![]()
![]()
![]()
mi ne i obra6tai vnimanie ostavi sadbata da pokaje i v teb mom4etata mojebi 6te namerqt ne6to hubavo
![]()
![]()
-Icko-
както каза съдбата го изисква да пишаПървоначално написано от one_love
те дечицата верно кво ли разбират :P трябва да им покажеш за какво става въпрос
ама по добре недеи че ще почнат се бършат момченцата в пердетата вкъщи
![]()
Хoра пораснетеТова изобщо не е най-важното!Даже напротив!И аз съм с по-пищна гръдна обиколка ама никак не ми кеф като всяко 2-ро момче ме зяпа в деколтето... даже ме е срам...
Така че миличка няма от какво да се комплексираш или да се ядосваш, плюс това гърдите й никак не са големи... иииииии още нещо... колкото по-късно започнат да растат толкова поиче растат
![]()
Живей Така Че Като Умреш И Дявола Да Ти Запали Свещ!
Въх,малей!!!Колко ги обичам такива като нея:снимчица по прашки и сутиен,ник sexy,ЛиГлИчКъЪ или БеБчУу и налапала близалчица![]()
А момичето е супер грозно и в нея няма нищо привлекателно.
Като ти е чак такъв огромен проблема-сложи един сутиен и го наблъскай с подплънки и си готова.![]()
е така е понеже са още малки пикльовци.Като станат на по 20 години ще мислят по друг начин
hmmm...Az sashto sam 6ti klas (no pri men e drugo, momche sym) i ako bqh v tvoeto u4ili6te - kef. Svobodni momi4eta - BOL
//taq mn grozna wee sega q vidqh![]()
Si3m3nS Rlzz
ЛОЛ.. дори не се бях замисляла.. наш'те момчета не били толкова зле, бе!И ние си имаме едно момиче в 7-ми което с.. ГИГАНТСКИ
, ама според мен (поне аз така мисля) нито момичета и завиждат, нито момчетата и се кефят толкова.. даже не съм виждала изблици на "любов" към нея, ама както и да е...
И наш'те естествено все още не са дорасли и се мислят за "големи пичове" щом хванат гърдите на някое момиче, амаа ще им дойде акъла (ако пък не им дойде - значи не ни заслужават
)
Така, че няма смисъл да дерзаеш :P
П.П.Не съм някоя комплексирана плоска дъска.. нормални са ми.![]()
Въййй искам да се поправя , извинявай за предния ми пост . То какво и това животно бе ?само като го видях и щях да си върна чипса ... За какво се надува ? Няма тяло , няма цици , така като гледам нищо няма
![]()
Тая и пари да ми дават няма я пипна
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Omg e**ti lapetata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abe az sum 8 mi klas i moga ti kaja che izobshto ne opira do goleminata na C*c*te prosto vashtie momcheta gi perat qko hormonite ama te shte se osuznaqt nqkoi den
![]()
![]()
![]()
Смях на парцали... спокойно момчетата ще се осъзнаят скоро!![]()
Момчетата са много тъпи и се впечатляват от такива работи.Ще видиш,че тя ще им омръзне.Никой не би искал да има сериозна връзка с нея,защото е курва.
Тая от линка е мн грозна ве и кфи цици има пфф ни6ту няма![]()
50% AngeL Plus 50% EviL That's me ...
точно това мислех да напишаПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
видях и аз най-накрая хахаха.та..единственото което мога да кажа е че ваште момчета са многооооооо изключително много тъпи.а относно "циците" й-хахах много са големи няма що
![]()
Твойте да не са по-големи а? Дай да ги видим...Първоначално написано от princesa_viki
П.П. я кажи къде си виждала буквата "шт", не знае да пише ама за цици ше ми говори![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ти моите и да искаш -няма да ги видиш.Първоначално написано от tuzaro
за разлика от теб имам много достойнства.и не мисля че "големите цици"са определящ критерии за красота,сексапил или каквото и да е!
а и ако става дума за достойнства ти едва ли имаш такова.
и знам какъв ще е отговора-еми дай ние да го видим тогава,а?
Верно че нямам достойнство, такъв е живота кво да се прави, ама имам много други качества които ти не си и сънувалаПървоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
а и ще те разочаровам-ваште се пише така както съм го написала,защото идва от думата"вашите"и се изпуска ИПървоначално написано от tuzaro
да между другото много си прав.и се извинявам за всичко това.надявам се да го приематеПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
не се приема!Първоначално написано от princesa_viki
![]()
Еми....фанете я в некой кенеф или я утрепайте или я смачкайте от бой...![]()