.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 119 от общо 119
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Еми....фанете я в некой кенеф или я утрепайте или я смачкайте от бой...

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

О боже като и видях профила, ма тя не е нищо особено и няма толкова големи цици момчетата са ви мн зле щом се заглеждат по нея, а па ти що се комплексираш от това

Нямам думи...
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

ако тя не съществувала, всичко щяло да е различно......момиченце погледай какви неща стават по света, хората умират по улиците, а ти си тръгнала да мразиш някой, че има хубави цици и това да превръща живота ти в кошмар. И твоите ще пораснат, и момчетата ще се променят, как искаш от седмокласници да мислят по друг начин освен по този, по който мислят?
    SMILE FOR ME NOW

Град
    София
    Ама вие още продължавате..
    Няма защо да я мразиш.. Пак казвам...
    Първо не мисля , че има толкова Убави гърди...
    Второ, дори да имаше... Глупаво е да ги натрапваш така че другите да те мислят само за сутиен с пълнеж и уста...
    Вие на хероин ли сте бе?

xaxa MNogo qka tema prosoto ostanah bez dumi
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Мисля,че за 6-ти клас момиченце е нормално да изпитва такава завист към "надарената какичка". Просто трябва да и покажете, че не ви пука,че ви краде момчетата, пък и какво да се прави като Бог я е дарил с големи ц*ц*...Пък и след две годинки няма да сте в тва даскало тъй че...СПОКС :P

Ми кат има кво да се прави в нея откривам себе си и няма нищо лошо

Хаха, много сте се комплексирали от тая...

Аз к`во да ви кажа... има едно такова момиче в класа ми, което също има големи цоци.. На мен не ми пука изобщо, никога не съм й завиждала за нищо. За сметка на това обаче е тъпа като галош, също така краката й не са от най-дългите, дупето й не се вижда.. Без грим не излиза - преди две-три години не носеше, но сега винаги слага по тонове и, честно да ви кажа, когато съм я виждала случайно без грим, ми изглежда грозна. Всички момчета й правеха запалки по едно време, тя се държи като най-голямата кучка, а и се нарича такава.. Изкефи ме обаче оня ден като й каза едно момче (което по принцип е в захлас от нейните... форми): "Махай са мааа! К*чка е***а!"

Както казах, изобщо не й завиждам за нищо, напротив - харесвам се такава, каквато съм. Пък и има време на всеки гърдите му да му порастнат... На майка ми са й големи, има време и моите да пораснат... всичко е от хормоните. Пък и такива като тая ваш`та съученичка, които се изтъкват само с едни гърди като тумури , както беше казал Жоро от Сървайвър: Чук и бег! Айде сега... може да няма чукане, ама момичета с подобно държание (и имидж) са еднодневки.

Така че - споко! :р

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Хаха, много сте се комплексирали от тая...

Аз к`во да ви кажа... има едно такова момиче в класа ми, което също има големи цоци.. На мен не ми пука изобщо, никога не съм й завиждала за нищо. За сметка на това обаче е тъпа като галош, също така краката й не са от най-дългите, дупето й не се вижда.. Без грим не излиза - преди две-три години не носеше, но сега винаги слага по тонове и, честно да ви кажа, когато съм я виждала случайно без грим, ми изглежда грозна. Всички момчета й правеха запалки по едно време, тя се държи като най-голямата кучка, а и се нарича такава.. Изкефи ме обаче оня ден като й каза едно момче (което по принцип е в захлас от нейните... форми): "Махай са мааа! К*чка е***а!"

Както казах, изобщо не й завиждам за нищо, напротив - харесвам се такава, каквато съм. Пък и има време на всеки гърдите му да му порастнат... На майка ми са й големи, има време и моите да пораснат... всичко е от хормоните. Пък и такива като тая ваш`та съученичка, които се изтъкват само с едни гърди като тумури , както беше казал Жоро от Сървайвър: Чук и бег! Айде сега... може да няма чукане, ама момичета с подобно държание (и имидж) са еднодневки.

Така че - споко! :р
    Ти изобщо не и завиждаш...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Варна
    tva 4e ima golemi cici ne zna4i 4e e miss vselena .. xaxax... qvno si pada k*rva .. razbrala e 4e moje da ima vsqko mom4e zaradi cicite i .. i sled vreme 6te ima "a onaq s golemite cici deto cqloto daskalo e minalo prez neq" tva ne e za hvalba .. prosto q izuliraite i vyob6te ne i obry6taite vnimanie... i az ima golemi cici .. ama ne sym minala cqloto daskalo .. horata me haresvat takava kakvato sym po harakter i vyn6nost .. a ne zaradi cicite mi i mnogo pyti sa go dokazvali ..

tuzaro, не и завиждам. Всичко, к`вот ми трябва, си го имам, изтъквам колко зле е цялостното й поведение и умствен багаж, а не физиката й. И нямам за цел да нахваля себе си - не съм споменала нищо конкретно за мен.
    Ама зех да се отклонявам, аз ви го казах - само си създавате главоболие..

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    лелеееееееееееее
    майкоооооооооооо
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    вземи една игла и й спукай циците
    =D>

Тфа били големи цици...?Омг...
    Тая нищо си няма горката,не стига,че е грозна и дебела ами и явно парадира с "цици"...Оф...най-хубаво я заеби и изобщо да не ти пука...
    Въздух под налягане...
    Let the beats control your soul...

Spok i az imam edna takava priqtelka!znam gadno e .no 6te i doide momenta kogato 6te trqbva da se maxne ot tva daskalo.i ne se pritesnqvaite da si pokajete gadjetata.za6toto mom4etata taka mislqt 4e se sramuvate 4e ste si gadjeta s tqx. :P

абе те сички момичета с големи цици са курви ама баш път за такава не съм чувала ф моя клас имаше една такава ама мн грозна и зъбите и бяха наредени като турска ограда ама тя ходеше само с циганите иначе никой друг от даскалото не я поглеждаше.Абе явно момчетата в твойто даскало не са виждали цици пък то друго не остава земете им купете по едно списание за жени с големи цици па да видите тугаз ко ше стане иначе гадно е тка за тебе верно не мое си фанеш гадже зарад тая курва но не и се давай бъди по уверена в себе си пък и ти сигур си по красива от нея затова че хич да не ти пука

Xaxa

ее недей така да се ядосваш на тая мацка . Първо на първо искам да кажа, че момчетата са виновни за всичко по default ... ако не бяха толкова наточени да пипат цици, изобщо нямаше никакво внимание да й обръщат :P А и другото е, че тая мацка не е нищо особено, но може би умее да привлича и да се бута навсякъде. Има такива мадами, на които природата им е дала малко, но те го използват по най-добрия начин Но за обобщение мога да кажа, че като порастнеш ще разбереш

Още ли я въртите тази тема бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си