- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Влияе ли алкохола в/у сексуалността на момчетата?
Въпроса е ясен!
Моля за отговори \/
dokolkoto sum chela alkoxola vliq ne samo vyrxu seksualnostta na momchetata no i na momichetata...taka che ne e mnogo preporachitelno da piesh predi sex...e zavisi i v kakvi kolkichestva :P
opredeleno vliqe otricatelno zatova po poleka s alkohola
Никога няма да се предавам,
дори сама да оставам!
С момченца ще се заигравам,
после нагло ще ги заебавам!
Не ми трябват газари или идеали,
те са само за Не'кви П***и заспали.
Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!
Да точно това ми беше идеята - дали стават по сексуални,ако мога да кажа така или точно обратното - всяка една част от тях заспива![]()
opredeleno Ne stavat po sexualni...greshna predtsva imash...alkoxola vliqe v sqkakva smisal negativno na organizma osobeno ako e v prekaleni kolichestva![]()
Ами тогава " ПАДАТ ВС ЗАДРЪЖКИ" ? Тва как да го разбирам?
xexe kato se napiesh i neznaesh kvo varshish naistina togava padat vsichki zadrajki shoto ne si sas qsno saznanie...kato se zamotash pod deistvieto na alkoxola kak shte mojesh da kontrolirash neshtata...vaobshte nqma da moe da se spravish s neshtata kaktobi iskal/la
Според мен даМоя като пие,много трудно свършва..понякога дори не свършва...обаче тфа е при повечко алкохол..при 1 бира едва ли ше се забележи..дори и да влияе
![]()
suglasen sum s neqПървоначално написано от ra4ence
I az mislia 4e e hubavo po 4a6ka NO! kato kazvam 4a6ka nemam predvit da se napuka6 kat selianin ami prosto taka da te postopli![]()
Emi edin pyt s priqtelq mi bqhme na rojden den na negoviq nai-dobyr приятел и и двамата бяхме пили и мн. ни се правише секс ,само че даже той не успя да си го надърви като хората /к'во ли не се пробва/ . . . следователно изобщо не бях доволна![]()
доста лошо ми влияе веднъж неможах да свърша 2 часа и 40 мин.
За момчетата съм чувала че влияе отрицателно върху ерекцията, но аз съм попадала и на такива, които като пийнат две водки и ставата вълшебници в еглото. А иначе на мен лично алкохола ми влияе много добре в леглото. Почват да ми идват всякакви идейки.
Алкохолът си влияе и на двата пола-увеличава желанието и намалява възможностите..............
Ако съм пила, дори и малко ми е далеч по-трудно да свърша, отколкото, ако не съм пила алкохол. за мъжа въжи същото!
opredeleno alkohola vliqe ako e v normalno koli4estvo malko sled normata seksualnoto naprejenie narastva!!!!!!Ako oba4e alkoxola e v pove4eni6to nqma da se polu4i.,Malko alkohol vinagi pravi ne6tata po lesni i vinagi nadelqva jajdata za sex
![]()
бъди уникален ,а не комерсиален
най-обичам да се нАковем, да се Удървим и да притръпнем.... после докато не кажат "спри се малко бе" мое си се клатим и ми не дреме...
... мн зависи колко пиеш. ако не прекалиш до такава степен, че да не "рипне" сичко е наред... даже действително притръпваш и сичко свършва доста по-бавно