.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Влияе ли алкохола в/у сексуалността на момчетата?

Въпроса е ясен!
    Моля за отговори \/

Град
    София
    Негативно влияние 100% съм убедена
    Smile!?

dokolkoto sum chela alkoxola vliq ne samo vyrxu seksualnostta na momchetata no i na momichetata...taka che ne e mnogo preporachitelno da piesh predi sex...e zavisi i v kakvi kolkichestva :P

opredeleno vliqe otricatelno zatova po poleka s alkohola
    Никога няма да се предавам,
    дори сама да оставам!
    С момченца ще се заигравам,
    после нагло ще ги заебавам!
    Не ми трябват газари или идеали,
    те са само за Не'кви П***и заспали.
    Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!

Град
    Sofia
    Да

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    ми да надървят се повече и става опасно

Да точно това ми беше идеята - дали стават по сексуални,ако мога да кажа така или точно обратното - всяка една част от тях заспива

opredeleno Ne stavat po sexualni...greshna predtsva imash...alkoxola vliqe v sqkakva smisal negativno na organizma osobeno ako e v prekaleni kolichestva

Ами тогава " ПАДАТ ВС ЗАДРЪЖКИ" ? Тва как да го разбирам?

xexe kato se napiesh i neznaesh kvo varshish naistina togava padat vsichki zadrajki shoto ne si sas qsno saznanie...kato se zamotash pod deistvieto na alkoxola kak shte mojesh da kontrolirash neshtata...vaobshte nqma da moe da se spravish s neshtata kaktobi iskal/la

Според мен да Моя като пие,много трудно свършва..понякога дори не свършва...обаче тфа е при повечко алкохол..при 1 бира едва ли ше се забележи..дори и да влияе

x

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Негативно влияние 100% съм убедена
    suglasen sum s neq

...

I az mislia 4e e hubavo po 4a6ka NO! kato kazvam 4a6ka nemam predvit da se napuka6 kat selianin ami prosto taka da te postopli

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emi edin pyt s priqtelq mi bqhme na rojden den na negoviq nai-dobyr приятел и и двамата бяхме пили и мн. ни се правише секс ,само че даже той не успя да си го надърви като хората /к'во ли не се пробва/ . . . следователно изобщо не бях доволна

доста лошо ми влияе веднъж неможах да свърша 2 часа и 40 мин.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    mislq 4e da. No znam za mastikata 4e kato piesh nemojesh da svurshish posl.Taka sum chuvala

За момчетата съм чувала че влияе отрицателно върху ерекцията, но аз съм попадала и на такива, които като пийнат две водки и ставата вълшебници в еглото. А иначе на мен лично алкохола ми влияе много добре в леглото. Почват да ми идват всякакви идейки.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Алкохолът си влияе и на двата пола-увеличава желанието и намалява възможностите..............
    Ако съм пила, дори и малко ми е далеч по-трудно да свърша, отколкото, ако не съм пила алкохол. за мъжа въжи същото!

opredeleno alkohola vliqe ako e v normalno koli4estvo malko sled normata seksualnoto naprejenie narastva!!!!!!Ako oba4e alkoxola e v pove4e ni6to nqma da se polu4i.,Malko alkohol vinagi pravi ne6tata po lesni i vinagi nadelqva jajdata za sex
    бъди уникален ,а не комерсиален

най-обичам да се нАковем, да се Удървим и да притръпнем.... после докато не кажат "спри се малко бе" мое си се клатим и ми не дреме...

... мн зависи колко пиеш. ако не прекалиш до такава степен, че да не "рипне" сичко е наред... даже действително притръпваш и сичко свършва доста по-бавно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си