.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Хич да не ти пука от хората, като са лоши, няма значение, ти нали не си един от тях? Приятели.. може би по - скоро познати.. Не им обръщай внимание, мисли за себе си, за това как би бил щастлив да живееш живота си, дори ако трябва да си останеш в "твоя" свят Остави ги хората, мисли за себе си, рано или късно щастието може да ти се усмихне. Може би когато най - малко го очакваш Погледни от хубавите страни Може повечето хора да са лоши, но все още са останали добри Ти заслужаваш да си щастлив - Пожелавам ти го от все сърце
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от lekuvam_samo_neq
    вно проблема е в теб ... за един луд всички са луди бягай при психиатър не искам да те дадат по някой телевизия че си убил някой или си изял котката си от омраза намери си приятели , но ги преценяй добре
    Винаги е имало и ще има по-затворени хора, които не разбират на сто процента другите.Чак луди, не бих казал.

Иначе , ако сериозно се стига до там , на психатър не се ходи под 18 годишна възраст (личен принцип). Има психолози за тая работа. Но ако може да не се стига до там, е най-добре (пак личен принцип).

Колкото до онова "мъж ли си , дръж се като такъв!" - то именно това е единия начин да не ти пука.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Стани масов убиец или иди да живееш в гората .... .
    и сега по въпроса .. просто почни да се занимаваш с нещо интересно за теб .. къквото и да е важното е да го правиш с удоволствие .. намери си приятел/ка някоя на която можеш да разчиташ ....
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Супер фен
    Преди доста време и аз имах някакъв подобен проблем, но в много по-лека форма.
    И знаеш ли какво осъзнах...че когато си мислиш, че всички около теб те мразят и когато ти ги мразиш...дори и да не им го показваш...то се разбира. Усеща се. Когато говориш с един човек съвсем спокойно и не се карате, а го мразиш, просто по лицето ти се излъчва омразата ти, напоносимостта към човека пред теб.
    Аз съм сигурна, че хората около теб не те мразят...но когато ти си мислиш такива неща и си настроен отрицателно, враждебно към тях...(дори и да не го показваш с действия), те също се озлобяват към теб.
    Но и да четеш това...ти не можеш да се промениш ей така...изведнъж...трябва да го изпиташ. И на мен най-близките хора ми говориха тези неща...и аз не ги разбирах...но като мина време...аз сама го осъзнах.
    Не можеш да живееш по този начин. Омразата е много болезнено нещо, както и отмъщението...хората, които отмъщават, са най-нещастните...повярвай ми...най-злобните хора са страдали много...за да станат такива....
    Трябва ти сам да се промениш...разбира се ако ти наистина го искаш...обичай хората...да, това е единственото нещо, което трябва да направиш, прави това, което те обичат, зарадвай ги, помагай им....НО ПАК ПОВТАРЯМ САМО АКО ТИ ГО ИСКАШ! и не с користни мисли и да чакаш после благодарностти от тях.
    Не може само да искаш...трябва и да даваш...и не да чакаш някой да дойде и да е добър с теб...бъди ти пръв...

ANTIHUMAN ти си в яма с лайна и искаш да излезеш на чист въздух, но не знаеш как да го направиш.И най-подходящото решение според теб е да копаеш още по-надълбоко в тия лайна и миризмата все повече те задушава.Това ти е проблема.
    На света колкото има лайна толкова има и чист въздух - ти избираш къде ще си - в ямата с лайната, където най-вероятно ще копаеш цял живот или горе - на чист въздух.Изборът е ТВОЙ!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от lekuvam_samo_neq
    вно проблема е в теб ... за един луд всички са луди бягай при психиатър не искам да те дадат по някой телевизия че си убил някой или си изял котката си от омраза намери си приятели , но ги преценяй добре да не ти извъртят някой кофти номер... Мъж ли си ? - Дръж се като такъв !
    Никога няма да си изям котката А пък чесно казано обичам много животните!
    А предимно това за хората еми съжелявам , но немога ! Моето мнение ,че вече всички са със некви маски и се правят на това което не са ,а това е ТЪПО!
    Защо си мислите ,че проблема е във мен!? Еми ако е от средата която ме заобикаля?
    lekuvam_samo_neq ходел съм при педагожката в училище и тя ми каза това: ,, Бъди оптимист''
    А аз отвърнах: ,, Да се правя ,че невиждам какво става ли това е тъпо? При условие ,че всеки се прави на нечул невидял. Това ви е проблема на оптимистите ,виждате всичко от красивата страна на нещата!''
    Тя като вика: ,, Настроен си песимистично ''
    А аз казах : ,,НЕ АЗ СЪМ РЕАЛИСТ!''
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Наистина си настроен малко свръхпесимистично.

Даже да мразиш хора , защото са оптимисти ,а не споделят твоя възглед ,бих казал е малко свръхегоистично.Най-малкото този проблем те са си го решили (макар и по тъп начин) , а ти-не.

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от KoKoScHe{F}
    Veche mi pisna!Opitvah kakvo li ne,no ne stana..Vseki si znae svoeto!Veche i az pochvam da sym gadna,zlobna,prismehliva (i t.n) !Kakto se otnasqt s men taka i az she se otnasqm kym tqh!Na toq jivot ne mojesh dori na sqnkata si da se doverish..Ne se iznenadvam ot mnenieto ti za obshtestvoto,zashtoto i az sym na syshtoto mnenie ..
    +1
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Хаха
    Ти кво искаш,да можеш да имаш доверие на всичко и всички,които да те изслушват и да не са задници...
    Е в грешка си,сички са задници...
    Ма не знам що се впрягаш толкоз,живота си е хубав въпреки тва.Писна ми от някви депресирани,тъжни,малоумни истории...Кво самоубииство,ти луда ли си?Ако толко ти се мре-скачай от нещо 20+ етажно и така (: Аз винаги съм искала да летя...и един ден като ми се домре,определено това ще е начина Хаха
    Намери някой/нещо в живота си,което да те прай щастлива просто...

Мдам ...
    Вярно че има мн такива хора, но аз немога така ... Нз дали е за добро или лошо ,но немога да се правя на такава каквано не съм. Просто съм по-сдържана ,когато става въпрос за някой ,който не ми е толкова близък ...
    Определено не всеки се опитва да те измами ...
    Опитай се да спечелиш доверието на хората
    KoKoScHe{F} написа:
    Veche mi pisna!Opitvah kakvo li ne,no ne stana..Vseki si znae svoeto!Veche i az pochvam da sym gadna,zlobna,prismehliva (i t.n) !Kakto se otnasqt s men taka i az she se otnasqm kym tqh!Na toq jivot ne mojesh dori na sqnkata si da se doverish..Ne se iznenadvam ot mnenieto ti za obshtestvoto,zashtoto i az sym na syshtoto mnenie ..
    Ако не искаш всички да се отнасят с теб лошо, не ставай като тях. Аз пък никога не съм мислила , че немога да вярвам на хората и наистина мога да имам дверие на повечето... може би съм твърде наивна... нз
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

Супер фен
    Град
    България
    ПФФ НЕЗНАМ! СТАВА ВСЕКИ ДЕН И ПО-ГАДНО И ПО-ГАДНО! НЕЗНАМ КВО ДА ПРАВЯ !
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен
    ми като начало те съветвам да не си слагаш такива никове, защото това още повече отблъсква хората...наистина бъди оптимист ако смяташ, че не можеш, поне се опитай да бъдеш такъв...и аз преди бях като теб, но една доза оптимизъм промени мирогледа ми...А най-големият ти проблем се състои в твоя мироглед

Голям фен
    Виж сега, светът е такъв, какъвто ние си го направим. И какво ще рече всички хора са позьори. Всеки сам избира как да живее. Ти гледай себе си а за приятелите -все някога ще срещнеш подходящите. Я по-добре излез някъде и стига си си измисляла проблеми.
    Don't worry, be happy!

Re: Имам сериозен проблем с ... Хората!?!

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Проблема ми може за вас да е тъп, но за мен е Голям. Имам проблем с хората като цяло. Мразя ги мразя всичко: училището ми там нямам приятели ,а и не ми трябват; мразя всяко едно публично място с Хора! Писна ми всеки да се крие с маски и никой не иска да си свали маската! Откакво толкова се страхувате немога да разбера? В училище всички ми са противни като почнем от моя клас до другите по големите класове + зайците! Незнам направо нито мога да имам доверие на някой нито нищо! Живея заради Животните и колкото тъпо да ви се струва опити за самоубийство един (неуспешен) просто мразя хората! Откъде идва тази омраза? Еми от детството ми имаше двама те са си бандити от малки цопваха ми сладолед в лицето! Представя те ли заради тази единствена случка сега нямам доверие на никой! Имам чуството ,че всеки се опитва да убие другия! Всеки чака да се обърнеш да ти забие нож в гърба! Просто незнам кво да правя! Хората вече станаха толкова жестоки и мислят само за материалното (парите) ,а къде останаха нраствените човешки ценостти
    Помогнете ми моля ви! Извинявайте за правописните грешки.

Модерирано от swords1010:
    Т.1 от правилника!
    Проблема никак не е малък и го голяма степен си прав/а. И аз горе-долу съм така, но аз харесвам определени хора, но ме е страх да не ме наранят и се държа на разтояние. Смисъл аз искам да общувам с тях, да си споделям, но просто подсъзнателно страха ми ме завладява и мълча като пън или нищо съдържателно не казвам. Като бях малка и съучениците ми ме тормозеха и може би това е проблема. Наистина има свестни личности, просто трябва да се разстърсиш - и ще ги намериш. Временно можеш да заместиш общуването с някакяо хоби - да влизаш да пишеш във форуми или да четеш книги, да пишеш нещо - за да не збравиш как става номера с общуването, но в един момент ще разбереш, че не можеш да продължаваш така цял живот и трябва да излезеш от черупката си и да потърсиш хора като теб. Не е нужно да си добра, мила и т.н. Просто се прави на такава - сложи и ти маската. Недей да бъдеш песимист, така много се прецакваш - дори нещо да е бяло, ти ще го виждаш черно по тоая начин.
    Memento moriendum esse!

Guest
    Честито антихуман.
    Ти , вече си 1/10 готова за величие. Стани по-силн/а и от теб може и да излезе нещо повече от поредното асоциално емо.
    И аз не харесвам местата с много хора, не се доверявам на почти никой, паранойчен съм. Но за разлика от теб, аз обичам да мачкам хората , успявам да ги манипулирам и контролирам, за разлика от теб. А ти седиш и си резеш вените... смешка....

Град
    Ямбол
    Хората са добри.
    Хората са лоши.
    Хората са различни.
    Хората са двулични.

Приятелю ако не си Маугли или Тарзан то имаш нужда от психолог. Не е срамно просто върви. Не обичаш ли родителите си? Не ти ли харесва абсолютно никой човек на целия свят около теб? А ако опреш до самоубийство то ми пише да ти кажа няколко успешни техники.

Град
    ВарНа, МоРеТо, СиНиТе ВъЛнИ... :) :) :)
    Ами чесно казано и аз имам подобен проблем, само че като че ли в по-слаба фаза както и да е ...не мога да ги разбера хората! Всеки се прави на такъв какъвто не е, мачка самочувствието ти, подиграва ти се ... ... и после защо мразим всички около нас ... имам си приятели, по принцип не обръщам на хорските глупости, но в училище не мога да спра да ми пука за мнението на останалите. няма как, постоянно има нещо за което се ще се лепнат и да почнат да ме обиждат (особенно като почнат да се базикат с косата мии ) ... когато повечето хора около нас са интриганти, как да имаме доверие в хората???
    ...ThIs Is 10% LuCk, 20%sKiLL, 15% c0nCeNtRaTeD p0wEr oF wILL, 5% pLeaSuRe, 5% PaIn aNd 100% ReAs0n t0 ReMeMbEr ThE NaMe...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си