- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли някой който знае латински ?
Някой може ли да микаже как на латински се пише "детето на дявола" ? мерси предварителну![]()
Дqwolа сегаа ме каRа паk i пак даа го напраwq .... ;]]]
таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
^мноо си тъп
Аз с моите твърде слаби познания по латински не знам как е дете, иначе мога да питам в понеделник... ако е сууууупер важно и никой не отговори.
Saatana vittu perkele hate crew!
точно за латински питам...на английски е Lucifer's Child...Първоначално написано от n1ght_shadow
таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]
с мъртви езици не се занимавам.. друго си е румънска филология и китаистика![]()
Ab! dA tэ ЗаЕбЪъ
УбИчЪъЪъм Фи
Хипер проста си!Първоначално написано от gery_berry
![]()
![]()
Те това е. Liber -дете. Satan - дявол, сатана.Първоначално написано от Canis_Dirus
Satan, pater meus. - дяволе, татко мой.
Grumpy old madman
и земи си послами малко тая картинка в подписа че дразни .....
Трудно ще минеш каквато и да е филология,без изпит по латински.Първоначално написано от bboy_bunker
Аз не мога да помогна,тъй като ще уча латински втория семестър чак..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower