.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Толкооова ли са важни годинитее ;(

Zdraveite! ..

Az sum na 16, a toi na 24 ..Toi se vlubu v men bezumno mn, a az go haresvah ..Stanahme gajeta ..S vremeto i az go obiknah..toi naistina mn me obicha kakto i az nego, NO ..dnes toi mi kaza, che nqma smisul da produljavame, zashtoto natataka moje da stane oshte po losho da se obvurjem mn poveche.. :S Toi iska da si ostanem nai dobri priqteli i mi kaza sushto, che i nishto nqma da se promeni .. niee i ot razlichni gradove i toi raboti, no tova nqma znachenie..Az iskam da sme neshto poveche ot priqteli, no ne i toi ;( Mnogo sum oburkana, toi mi kazvashe che nishto nqma da ni razdeli ;( Toi mi e 1vata lubov, kakto i az na nego.. TOva stana samo i edinstveno zaradi godinite ..ot tolkova golqmo znachenie li sa ;(

За теб може да нямат значение годините, но за закона имат...

Мега фен Аватара на Blab
    Пускала ли си му?Ако не - от значение са.

Град
    Sofia
    V LUBOVTA GODINITE NE SA OT ZNACHENIE,poznavam xora s pove4e ot 20 godini razlika i se obichat i tova ne im pre4i,e estestveno az mislia che razlikata e dobre da e maks do 8 -12 god vse pak no za Surceto godinite ne sa ot zna4enie,pri tova vashata razlika bix kazal 4e e normaLNA TA pove4eto macki dnes se xvashtat s dosta po golemiTa ne se predavai zaradi godinite!!!

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Пускала ли си му?Ако не - от значение са.
    \/

moeto momiche da me izviniavash ama si mnogo glupava patka... toa e bil s tebe samo za da te kleca i nishto poveche....

Мн се извинявам, но той не е бил с мене заради секса ..за него това е без значине както и за мен! Говорили сме си много на тази тема.. не е заради секса..

Град
    София
    Трудно е да се поддържа връзка,ако сте в различни градове. Годините не са толкова важни
    Smile!?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от sadLy-girL
    Мн се извинявам, но той не е бил с мене заради секса ..за него това е без значине както и за мен! Говорили сме си много на тази тема.. не е заради секса..
    Да, разбира се.

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от sadLy-girL

ДА, за теб може да е без значение, но за него - не е със сигурност. И не казвам, че не те обича, а за мъж на 24 години е нормално да води редвен полов живот. И все пак спали ли сте?

Мисля, че точно в тези години годините имат ОГРОМНО значение. Ти имаш още 3 години до завършване, тогава той ще е на 27, след това университет, а той ще е далеч от тези неща...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

bash zaradi sexa si e ama vervai si che ne e... mnogo si naivna........

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не са ви много разликите в годините,но много трудно може да съществува такава връзка,от опит го знам

Здравей, аз съм на 19, а приятелят ми е на 25 не е много голяма разликата, но се усеща, той мисли съвсем за едни неща, а пък аз за съвсем други. Не си представям едно момиче на 16 и един мъж на 24 каква връзка може да имат.Пример: В острова на изкучението Андрей и Кики тои е на 36 а тя на 20 и вижте какво унижение, болка и разочерования изпитва момичето. Това е така, защото той е минал през всички неща които тя в момента преживява и на които и предстоят.Поколенията са различни. Има и друго не всички родители приемат дъщеря им да има приятел който е с 10-12 години по-възрастен от нея.Пример: На сегашния ми приятел с бившата му приятелка разликата им е била 9 години и са били заедно 2 години и 4 месеца, но са се разделили, защото баща и на момичето не одобрявал това, а и с пълно право, защотото тя е била едва на 12 години а той на 21. Мога още много да пиша, но ще спра до тук. Дано да си ме разбрала какво иксам да ти кажа. \/ Успех

Тази връзка няма бъдеще 101%
    Годините са много голям определящ фактор.
    пък и не сте от 1 град.
    Имаш късмет, че е свестен тип и ти го е казал, а не те е доизползвал за те чука..
    Карай напред
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Over the hills and far away
    от значение са си... различни поколения - различни интереси

Във вашата ситуация са от значение.
    Ти си още непълнолетно и неузряло момиче,което е като играчка за този 24 годишен мъж.
    И като сте от различни градове,да не би да си мислиш,че той не ти изневярява с някоя оттам...Зряла...и на неговата възраст

Абе я го послушай по-добре..

Понякога имат значение,друг път не...Не искам да прозвуча грубо,обаче може просто чувствата му (ако изобщо е имал такива) да са изчезнали...в крайна сметка си млада (щях да кажа малка но и аз съм на 16 а се обиждам като ми кажат малка )..ии живота е пред теб..
    Другото което е-секса наистина си е фактор,особенно за 24 годишен МЪЖ...би трябвало да си го осъзнала..
    Спа ли с него?
    Ако да...дано не се окаже грешка...

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами от значение са... просто разликата ви определено е голяма. Замисли се на него след някоя друга година ще му дойде време да има семейство и деца.. смяташ ли че ще можеш да му осигориш това, от което той ще има нужда?! Казваш,че не е заради секса... еми може да не е главна причина, но и това има роля в решението му. Все пак мъж на 20 и няколко години си има нужди... Пък и още повече че сте от различни градове.
    Забрави го, просто връзката ви няма бъдеще.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Az sym na 16 sy6to i priqtelq mi e na 25 I ni6to ne ni spira.tova moje da mu e samo predlog pomisli si ako dyrji na teb ni6to ne moje da go nakara da te zareje

Град
    Монтана
    Аз пък винаги съм имала гаджета с известна разлика в годините, на 14 бях с един на 23 и който каже, че е било заради секса много се лъже, щото аз исках да си бъдеме само fuck friends, а той не... това с годините и секса за пълна простотия, защото от 16 до 16 си има голяма разлика... това си е до човека. Вече растоянието е нещо, което наистина може да попречи... просто трябва да искате едно и също иначе няма да стане

Мега фен Аватара на koalka
    Нали сте били заедно?Значи възрастта не е проблема, а нещо друго...
    Ако беше възрастта надали щяхте да сте заедно въобще, замисли се.

Ами вие сте на различен акъл най-малкото! Той е на 24 и е нормално не само да иска секс,любов ама вече и нешо много по-сериозно.Ти не можеш да му бъдеш сериозна приятелка, защото за 24годишните това значи семейство и съжителство заедно.Не можеш да го съдиш...Ти си на 15 и той вече е минал по пътя по който вървиш ти.На неговата въздраст някой вече имат деца, не се занимават с момичета, който не могат да им дават даже секс....Замисли се малко и ще разбереш....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си