.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какъв е подходящият грим за рожден ден!!!

Утре съм на рожден ден!Предложете ми как да се гримирам.Ще съм облечена в спортно елегантен стил.Предварително ви благодаря!!! {|=
    ZdRaVeItE nA vSiChKi! :* :* :*

Ненатрапчив.Щом ще си облечена в спортно-елегантни дрехи,значи такъв грим ще ти отива.

Цитирай Първоначално написано от Mariella
    Ненатрапчив.Щом ще си облечена в спортно-елегантни дрехи,значи такъв грим ще ти отива.
    +1

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    на РД спортно?...
    какво разбираш под това..
    колкото до грим...пусни снимка на това с което ще си облечена и ще ти дам съвет..

Хаха
    Винаги съм се чудела кво,аджеба,е спортно-елегантен стил?
    Анцунг?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Дънки,тениска,пуловерче някакво,това за мен е в спортно елегантен стил.Дрехите предполага,че са изчистени,без излишни щампи,пайети,украски.

Аз снощи бях на рожден ден.Бях със сини дънки и черен втален пуловер и черни бутушки.Сложих си черен молив спирала,безцветен гланц за устни,фон-дъо тен и съвсем малко руж за да подчертая скулите си.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен
    Грима се определя според дрехите(модела и цветовете).Не трябва да е много тежък щом няма да е официално.Не подчертавай много силно очите и не слагай ярко червило.Съобрази се с цветовете.Гледай да го съчетаеш и с лака на ноктите.И да не е много силен.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си