.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Чувствам се тъжна..

Напоследък ме е обзела някаква отчайваща скука,може би някои хора и казват депресия,но мисля,че това е силна дума за моето състояние,защото то е нещо друго..И в момента едвам не заспивам,
    не мога да се развеселя,да имам желание за разговори,за всичко.И не искам на следващия ден да съм в същото положение,като днешното,опитвам се да не съм,но не става.Ах,трудно се разбирам аз,ами очаквам др да ме разберат..Е,пускам темата в любов,защото имам чувства към един човек,и щом си помисля,че ако се видя с този човек,ще съм отново същия ''чудесен'' събеседник,каквато съм напоследък,просто си мисля,че нищо няма да се получи.Ами да,намирайки се в това лошо състояние,не мога да очаквам да се получи нещо..Сякаш не принадлежа към нищо,не успявам да говоря нито със семейството си,нито с приятели.Поне аз не определям,че разговарям с тях,и имам чувството,че съм сама на света,хаха.Ох,и като се сетя че днес е първи декември,и че идват празници,като си спомня миналогодишните,и новата година,направо си умирам от желание да притежавам машина на времето и да превъртя тоя един месец.Е,почти отминалата 2007 година не ми е донесла някакви нещастия,или някакви лоши моменти,напротив тя си беше една прекрасна,супер година,като изключим скучното и посрещане. Страх ме е да не я посрещна отново така,страх ме е какво ще се случи с това момче..а както мисля сега,толкова отчайващо,имам още по-малки шансове да постигна нещата,които искам.И най-много ми е тъжно,зариди нещото,което още не се е случило,а тогава не е ли по-малка възможността то да се случи..Ами това е..като написах всичко това не ми стана по-добре,нито разбрах повече за чувствата си,но сигурно е имало смисъл,няма значение.Това е.Даже не знам какво заглавие да сложа на темата си,защото не знам за какво точно пиша..

Град
    ПрИ Теб
    Ohhh istoriqta mi e do bolka poznata.Az sam v po4ti sa6toto polojenie.Ako iska6 da si polafim pi6i LS
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Мега фен
    Град
    София
    Раэбирам те ,при това много добре.
    Проблемът ти е ,че мислиш негативно.Опитай да не обмисляш нещата мак толкова много,эащото в крайна сметка няма смисъл.Едно нещо или ще се случи,или не.Колкото и да мислиш,нищо няма да постигнеш,освен да се иэмъчиш.
    Оxxx мога да напиша още много неща,но не е тук мястото да се правя на философ Ако искаш да поговориш с някого,пиши ми ЛС
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    гр. Монтана
    IAmMe, не се притеснявай за състоянието си. Аз също изпадам в него. Неприятно е... Не знам какво да ти кажа... Създай си може би някакъв стимул, създавай си сама настроение, ако трябва. По начина, по който си писала, личи, че си интелигентно момиче. Това е нещо, което наистина трябва да те радва.

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    И аз много често изпадам в подобно състояние...не знам какво искам от хората около мен, не знам какво искам от живота, отчайвам се от всичко и се затварям в себе си....след ден-два всичко минава от само себе си. Предполагам, че и ти ще излезеш от "дупката" в която си....Просто имаш нужда от малко забавление...пък и сигурно след като си написала тази тема си се почувсвала малко по-добре...Гледай позитично на нещата, сложи си розовите очила и се радвай на света, бъди оптимистка и не се вживявай в разни глупости. Успехче и само напред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си