.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Моя приятел ме пренебрегва :(

Здравейте.Искам да споделя моя проблем...с моя приятел сме заедно от 2 години (както виждате в подписа ми) и много се обичаме.Преди няколко месеца той започна нова работа....в която е свързан с много момичета.Просто всеки ден минават през него...и то доста от тях му се натискат...От време на време той почна да ме пренебрегва...да не ми пише докато е на работа и после казва,че е бил с приятели или,че е имал работа,но аз имам малки съмнения...какво е вашето мнение?Попринцип е много сериозен към мен и не е женкар.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Sama kazvash ,4e se обичате много ,а в същото време не му вярваш.Ако си сигурна в любовта му не би трябвало да имаш съмнения ,че би ти изневерил.Няма какво да те посъветвам просто освен да ти кажа ,че Вие не сте малко време заедно и би трябвало да го познаваш достатъчно добре ,за да знаеш какво прави или поне да виждаш по държанието му.А щом имаш съмнения предполагам ,че вероятно са оправдани

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Има нещо гнило питай го

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Има нещо гнило питай го
    Питала съм го.Той казва,че се държи добре със всичките си клиенти защото от тях му идват парите.Също ми беше казал,че е имал много възможности да ми изневери,но съвеста му не го позволява и не го иска.

az sam malka i nqmam to4no mnenie za6toto gledam ot dr gledna to4ka...no 6tom se obi4ate tooolkova mn i toi ti kazva,4e ne moje da ti izneveri zaradi savstta si nz spored men naistina nqma6 pri4ina da se pritesnqva6 \/ dano da e taka

Ами виж не се впрягаи толкова!Попитаи го и тогава си прави изводи(може да се допиташ до негови фр)

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Има нещо гнило питай го
    Питала съм го.Той казва,че се държи добре със всичките си клиенти защото от тях му идват парите.Също ми беше казал,че е имал много възможности да ми изневери,но съвеста му не го позволява и не го иска.
    Абе поговорете пак,ненам работата не ми харесва или отиди при него без да му казваш,някой път и го виж кво прай.Надявам се да не е това,за което си мисля

Супер фен
    mislq 4e si malka a toi golqm i te vyrti na malkiq si pryst i ko drugo moje da o4akva6 kogato hodi6 s batkovci

Ами в смисъл, щом сте толкова време заедно, което за мен е направо чудо, не трябва да се съмняваш! Имали сте толкова общи неща и т.н., но няма смисъл, щом казваш, че е сериозен към теб, да се притесняваш. Може би просто като е на новата работа иска да поизлиза с някой друг, което не е задължително да е момиче и да се натискат. Предлагам ти да си намериш някой шпионин, който да работи при него и да ти докладва какво прави? =D>

Мега фен Аватара на koalka
    Вземи поговори с него.Все пак трябва да водите разговор за всичко, което притеснява и двама ви...

Мразя да се трият мненията ми.

Та...спри с параноите. ПЛАЩАТ МУ ДА РАБОТИ, А НЕ ДА СТОИ В ЧАТА.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Та...спри с параноите. ПЛАЩАТ МУ ДА РАБОТИ, А НЕ ДА СТОИ В ЧАТА.
    +1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Ето например...днес....видяхме се за половин час в чата....той дойде 2 часа след като свършва работа пак в чата....писахме си 10 минути и той каза отивам до един град..(не искам да уточнявам кой...)...после ще се видим Наистина незнам какво да мисля...дали го прави защото като си пишем по няколко часа и почваме да се караме от това,че нямаме какво да си кажем или наистина се отдалечава...или ми изневерява...къде е истината? Иначе докато си общуваме се разбираме супер,но ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си