- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му привлека вниманието?
Здравейте!Ето ме пак мен с моя проблем!Помолих един мой приятел да ме запознае с две момчета от които едното го харесвам.Той се съгласи и на другия ден трябваше да ни запознае,ама работата не стана.Те нямаха желание да се запознаят.Тов много ме разстрои!
Дори си помислих че причината е в мен!
![]()
От извесно време имам чувството,че най-добрата ми приятелка(която знае какво изпитвам към даденото момче)го харесва и тя!Това доста ме дразни!Имам и подозрения,че и той я харесва,защото като ни види някъде все се усмихваили нещо такова!Дори веднъж като я видял и казал:здравей!
Та въпросът ми е:Как да му привлека вниманието?Как да гонакарам дса ме хареса?
Моля ви помогнете ми!Много съм ви задължена!!!
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Mnogo lo6o razsujdava6Ne moje6 da nakara6 nqkoi nasila da te obi4a.Qvno nqma 4ustva kum teb.Prosto mu dai svobodata da izbira.Ne se navirai,taka samo 6te mu stane6 protivna..Jelaq ti Uspeh.. \
/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Ехххх де да имаше рецепта.Намирам се в подобна ситуация.Може би малко по-раэлично,но все пак и аэ се боря эа вниманието на едно момче..
Не се мъчи да го накараш да те харесва, явно си грозна...щом приятелката ти го харесва остави го на нея, толкова е просто
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
\Първоначално написано от tuzaro
/
Просто отиди и сама се эапоэнай с него,а не чреэ посредници.Покажи му,че найстина имаш интерес.Няма някакъв определен начин,който да ти гарантира ,че ще му привлечеш вниманието.Но като эа начало се эапоэнай с него.Пойнтересувай се от него,поговорете и ако си паснете ,нещата ще станат неусетноГоворя доста клиширано,но е вярно.Айде давай смело и не се ядосвай эаради приятелката си,не элобей.
[size=7][b][u]fosse cos