.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Имам проблем с лицето ;(

.. доста 4есто сре6тан проблем . Акнето .
    ако мога да пита . 4рез лесни на4ини да го поддържам .. 4исто лицето ми понеже е мазно . кожета ми е мазна и се замърсява лесно и бързо се ОМазнява пак> проблема . е да предотвратя тези не6та . затова се запитвам до вас така 4е ако може да ми помогнете ...

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!
    Mess with the best , Die like the Rest
    http://picbg.net/img.php?file=c50b26389a3a1698.jpg

Град
    Nqkude tam...
    Моята кожа не е мазна и затова немога да ти помогна,но специално за акнето в момента се сещам само за Скинорен (може и да го знаеш).Майка ми имаше проблем с лицето,но откакто го използва вече е по-различно... Или пък козметик... Незнам точно

Град
    blg
    ami idi na kozmetik kato ti iz4isti liceto 6te ti kaje kakvo e nai dobre za tvoqta koja

ами , имам предвид съвети като .. ексфолиант или еди кво си

Град
    Sofia
    Lepten !

освен това като екфолиант например .. или не6то друго , тоник или кво ли препоръ4аите ми

Супер фен
    Град
    в килера
    Garnier 3 in 1
    ползва се за ексфолиант, маска и за миене на лицето... попринцип е за черни точки, но изчиства лицето и дори след едно ползване кожата изглежда видимо по-чиста...

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Clean and Clear..

Цитирай Първоначално написано от KoKoScHe{F}
    Clean and Clear..
    да, аз го ползвам, но много изсушава кожата.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от Iria
    Цитирай Първоначално написано от KoKoScHe{F}
    Clean and Clear..
    да, аз го ползвам, но много изсушава кожата.
    Mhm Mi 2-3 minuti sled tova se maji s nqkakyf krem Az taka pravq.Imam 1 krem na Natural fruits s cheresha;] Mn e hubav i pravi kojata meka mato kadife,no markata ne e ot znachenie vajnoto e da e hubaf:} I za predpochitane krema da e bylgarski

Град
    Dreamland Varna
    Използай матиращ крем за лице, за да не ти се омазнява много лицето. Гарниер 3в1 не съм го ползвала, но всички много го хвалят, тъй че може да ти помогне и също Акне Аут, наистина е много добро за пъпките!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

консултирай се с дерматолог ..... аз тей направих и не сгреших там сичко щи обяснят как да се грижиш за кожата си такам...

И на мен акнето ми създава проблеми и ще ти споделя туи онуй.. козметиката която ползвам се казва TeenDerm (френска е, около 50лв струваше). Наистина си струват парите тия неща, от както ги ползвам проблеми с пъпките съм нямал!

И второ, когато отидеш на козметик НЕ И ДАВАЙ ДА ТИ ИЗСТИСКА ПЪПКИТЕ!!!! Аз като отидох да ми махнат черните точки и ми "махна" и 2-3 пъпки сега имам едни червени петна на тяхно място, а са минали 3 месеца че и повече. Така че в никакъв случай не ги стискай тия пъпки..

А и още нещо - НЕ СИ ПИПАЙ ЛИЦЕТО С РЪЦЕ!!!
    Impossible is Nothing...

Град
    гр. Монтана
    Продуктите на Гарниер са хубави. Например антибактериалният гел за измиване е много хубав.

благодаря , 6те се престра6а да пробвам гарниер . или не6то такова . данке

Супер фен Аватара на Exothermic
    Clean and Clear и царевично брашно
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

начини да направиш козата си по-суха има много, но иска постоянна поддръжка : често измиване с хладка кожа и сапун за лице, можеш да го почистваш всяка вечер със ментолов спирт, можеш да си правиш маска със белтък, малко лимонов сок, сода за хляб и кисело мляко(всичко това добре разбито)... а за акнето не слагай фон дьо тен, по-добре пудра, една моя съученичка имаше много акне, купи си някаква пудра (маркова беше и беше 10 лв) и сега лицето и е чисто. също така съм чула за едно кремче MAXI за акне, има го по аптеките, ако си в провинцията можеш да го поръчаш защото се произвжда само в София, не е скъпо. Дано съм помогнала, Успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си