- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се като в тунел без изход 2
zdraveite otnovopi6a otnosno 1 mi tema v koqto bqh kazala za mom4eto deto haresvam....taka kakto kazah predi se zabivahme s nego,pisahme si posle ni6to-do sno6ti.Bqh na diskoteka v negoviq grad i cqa ve4er si zasi4ahme pogledite,sled koeto az otidoh na negovata masa pri 1 fr i toi zapo4na da tancuva s men,posle me pokani na negovata masa i taka pokani me na baven tanc gu6ka6e me i nakraq se celunahme
.No ima6e 2 mom4eta deto me svalqha neprekasnato i az se se darpah za da ne me pomisli za ..... ku4va ,a toi samo se smee6e i taka.TA takmo bqh go zabravila i se bqh otkazala s misalta 4e stavam nahalna i dosajdam i 4e ni6to nqma da stane i toi vze 4e doide
MolqvI daite mi savet kakvo da pravq ot tuk natatak..da pi6a li ili ne da se otkaja li ili ne?kak mislite vie
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Според мен няма смисъл да не продължаваш, все пак толкова време си го желала...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ami spored men shtom momcheto poddava znachi ne si mu bezrazlichna...taka che ne se pravi na nedostapna ami se otpusni i deistvite...pak kakvoto izleze![]()
prodaljavaite da si pishete ako imate vazmojnost i da se vijdate ta i nali ste se gyshkali i tzelyvali znachi kakto drygite kazvat nesi my bezrazlichna . prodaljavai nese pritesnqvai\
/
![]()
Даваи ако се окажеж.....![]()
i pri men e ne6to podobno no az vse o6te o4akvam da napravi kato tvoq taka 4e prodaljavai s nego ne se otkazvai![]()
Толкова дълго си се стремила към него, ако в последния момент се откажеш ще е мнооого тъпо![]()
MI NZ I AZ ZA6TOTO TOI BE6E PODPINAL,A KOGATO NE PIE NI6TO NE PRAVI ZATOVA SE 4UDQ MOJE DA E ZARADI ALKOHOLAPAK I MOJEBI TRQBVA DA IZ4AKAM AKO TOI MI PI6E ZNA4I IMAM 6ANS AKO NE
.... ILI PAK TRQBVA AZ DA PI6A NO ME E STRAH D ANE SI KAJE TAQ PA,IMA6E I 1 MOMI4E DETO MU SE NATISKA6E MA TOI KAZA 4E NE HODI S NEQ MOJE I TQ DA GO HARESVA PLSS NZ I AZ KO DA PRAVQ A AKO E BILO SAMO ZARADI ALKOHOLA
![]()
![]()
EI HORA PRESTRA6IH SE DA MU PI6A SMS I TOI MI VARNA DAJE ME POPITA ZA6TO SAM SI TRAGNALA TOLKOVA RANO,I POSLE MU VARNAH 4E SA ME 4AKALI I AKO ISKA MOJE DA SE VIDIM NQKOI DEN NO TAKA I NE MI VARNA NA 2 SMSMISLITE LI 4 ETRABVA D AMU PI6A OTNOVO TEZI DNI ILI DA OSTAVQ NE6TATA TAKA,NO MISLQ 4E TOI NQMA D AMI PI6E PRAV VIE KAK MISLITE PLSS DAITE MI SAVET 4E VE4E NZ KAKVO DA PRAVQ
Еми, момчето най-вероятно те харесва.Поговори с него, но не точно сега.Още е рано...
ne se zanimavai 6tom ne ti pi6e
bydi ku4va
+1Първоначално написано от Pavlito
![]()