Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Цитирай Първоначално написано от foxy-to
spored men aborta ne e lo6o ne6to. ami ako me iznasilqt? ami ako m1ja mi me izostavi i nqmam finansovi sredstva da gledam dete!!! ima tolkova mn pri4ini da se pravqt aborti! tova 4e nqkoi ne gi priema za normalno ne mislq 4e trqbva da ubejdava i drugite da ne go pravqt. az s1m ZA abortite.
Razbira сe. vie vikate az sym protiv ama 6toto ne ви се е случило да надуете корема на 16 години и да знаете какво Ви чака в къщи
Съжелявам, но ако започнеш със секса, когато трябва да си играеш с куклите - твоя воля... После забременяла на 16 - АБОРТ . Виж ако си на 17-18 и разбереш че си бременна - КАКВО? Ще абортираш, защото си направила грешка? Защото приятеля ти ще каже "Аз няма да гледам дете - живее ми се" ? Защото няма да имаш пари? Ако наистина искаш да убиеш един човешки живот, животът който ти си създала, твоя воля... Изнасилване... Детето виновно ли е? Аз мисля,ако стане нещо (дано позачака още няколко месеца пък после да става к'вото ще...), ще си го гледам... Ебаси, да си убия детето, МОЕТО дете....?! Не,благодаря...