- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момиченцатата тук...смешки
Абе много ви се дразня когато пишете "аз такъв дето не е бръснат доли не го харесвам" или прочие.Не казвам,че трябва да се ходи като горила ама ващо вече прекалява!![]()
Въпросът ми е КЪМ МОМИЧЕТАТА или МОМИЧЕНЦА,не ва знам кви сте!
Ако Брад Пит,Киауни Рийвс или такива дето ги харесвате искат ,кво ще им кажете "сори ама не си бръснат и няма да го прайм" ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahah interesno ama spored men ako prat pit ne e brusnat i iska sex ot jena koqto ne haresva kosmati tq samata 6te go obrusne
ako nqkoi ot tiq dvamata mi predloji da pravim sex az 6te mu kaja xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не.. ще кажа на един от двамата (който дойде нали..) Сори, ама ти не си бръснат и ще трябва да те окастря аз..!
![]()
Не харесвам никой един от двамата![]()
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Ами, мисля, че няма лошо да си имат предпочитания... някои харесват окосмени, други - обезкосмени. Не виждам къде е проблема.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Няма да откажа по простата причина че не страдам от подобни предрасъдаци!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
+1Първоначално написано от nofi
Mi az nikoga nqma da otблъсна приятеля си ,защото не е обръснат примерноВсе пак ходя не с него само ,заради секса пък и + това никой друг не го гледа освен мен ,така че голяма раота
![]()
Mene pyk mi pisna vsqka vtora tema da e "Na 13/114/15 sym,nqmam cikyl" Abe horata zakvo sa gi slojili teq vajni temi?Za krasota li!?!?!?![]()
Абе ако нямам чувството, че си дъвча косата или правя секс със персийски килим е ОК...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
и мен не ме бърка дали е бръснат или не... пък и не ги харесвам ония двамата... :P
Първо да кажа, че аз не си лягам с всеки, и това че е известен( било Брад Пит, Вин Дизел или който и да е там) определено не означава че ще си легна на секундата с него! И освен това доста по-хигиенично и приятно е да нямаш косми! Вие момчетата, защо се отвращавате от момичета с косми по интимните части? Не е ли същото? Щом вие изисквате от нас да се епилираме там ами и вие ще го правите! Не е толкова трудно да се обръснеш нали?
Проблемът е, че когато обичаш 1 човек, когато си интимен с него, не бива да те вълнуват подобни неща! Направо си е смешно да твърдиш, че си обичаш "мечето","милотуу" или там каквото е, а да не може да го възприемеш с косми в леглото, при все, че това е нормалното, естественото и природосъобразно състояние на тялото и в частност на половите му органи. Никога не съм правила забележка за това-както дойде.............това изобщо не ми пречи да правя каквото и да било с мъжа!Първоначално написано от Sam90'
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.п.По темата...не ми пре4и да има косми,но е по-добре без тях.
Believe in yourself.
Аве къф ти е проблема?![]()
S kosmi ili bez,vyprosa e da si e moq!Vsqkak bih go priela,kakto i toi men.
A otnosno kolko po-higienichno e-to neka choveka da si ima nujdnata dobra higiena,kosmite ne biha imali nikakvo znachenie.Mojem da govorim maksimum za estetika i za nishto poveche,no vse pak vseki si pravi izbora.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
nerazbiram kade e problema s kosnite po tqloto a i v kraina smetka vse si mislq 4e e po-dobre persiiski kilim pregol ohliyv v legloto nezn stranno mi e da nqma nito kosum po tqloto si ....
p.s za6to izob6to spomenavate higiena tq nqma ob6to vuprosa e na estetika ....
Различни хора, различни предпочетания.
За бръсненето там долу, аз ще се изкажа така: "Косми?! Блякк! "![]()
Тука си много права.Първоначално написано от krem4et0
Но колкото и да обичаш някой едва ли ще е приятно да му правиш френска и в същото време да се чудиш - и аз на какво я правя, на него или на растителността, достойна за подстригване на краищата за да не цъфнат...
Но ако окосмяването е в нормите и най-важното НЕ ПРЕЧИ... тогава вече не мисля, че би представлявало проблем.
Вече ако е твърде много и е неприятно по време на секс (вагинален или орален), тогава би могло просто да се поговори за това и да се направи нещо по въпросът...
Все пак всичко тук опира до удоволствието и на двамата партньори.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Се тая, нали си е моето момче....
П.П Ама се пак без е по-добре
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD