.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не

Въпрос към момиченцатата тук...смешки

Абе много ви се дразня когато пишете "аз такъв дето не е бръснат доли не го харесвам" или прочие.Не казвам,че трябва да се ходи като горила ама ващо вече прекалява!

Въпросът ми е КЪМ МОМИЧЕТАТА или МОМИЧЕНЦА,не ва знам кви сте!

Ако Брад Пит,Киауни Рийвс или такива дето ги харесвате искат ,кво ще им кажете "сори ама не си бръснат и няма да го прайм" ?

Голям фен Аватара на 50cent
    hahah interesno ama spored men ako prat pit ne e brusnat i iska sex ot jena koqto ne haresva kosmati tq samata 6te go obrusne

ako nqkoi ot tiq dvamata mi predloji da pravim sex az 6te mu kaja xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Не.. ще кажа на един от двамата (който дойде нали.. ) Сори, ама ти не си бръснат и ще трябва да те окастря аз..!

Не харесвам никой един от двамата
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Ами, мисля, че няма лошо да си имат предпочитания... някои харесват окосмени, други - обезкосмени. Не виждам къде е проблема.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Няма да откажа по простата причина че не страдам от подобни предрасъдаци!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Цитирай Първоначално написано от nofi
    Няма да откажа по простата причина че не страдам от подобни предрасъдаци!
    +1

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mi az nikoga nqma da otблъсна приятеля си ,защото не е обръснат примерно Все пак ходя не с него само ,заради секса пък и + това никой друг не го гледа освен мен ,така че голяма раота

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Mene pyk mi pisna vsqka vtora tema da e "Na 13/114/15 sym,nqmam cikyl" Abe horata zakvo sa gi slojili teq vajni temi?Za krasota li!?!?!?

Еми като те мързи да се обръснеш няма да прайш секс =)

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    не е толкова фатално ако не е бръснат .... но не е и мн приятно

Абе ако нямам чувството, че си дъвча косата или правя секс със персийски килим е ОК...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

На мене пък никога не ми е пукало бръснат ли е или не

Град
    Плевен
    и мен не ме бърка дали е бръснат или не... пък и не ги харесвам ония двамата... :P

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    predpochitam brusnat, no ako ne e, ne e problem

Първо да кажа, че аз не си лягам с всеки, и това че е известен( било Брад Пит, Вин Дизел или който и да е там) определено не означава че ще си легна на секундата с него! И освен това доста по-хигиенично и приятно е да нямаш косми! Вие момчетата, защо се отвращавате от момичета с косми по интимните части? Не е ли същото? Щом вие изисквате от нас да се епилираме там ами и вие ще го правите! Не е толкова трудно да се обръснеш нали?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Ами, мисля, че няма лошо да си имат предпочитания... някои харесват окосмени, други - обезкосмени. Не виждам къде е проблема.
    Проблемът е, че когато обичаш 1 човек, когато си интимен с него, не бива да те вълнуват подобни неща! Направо си е смешно да твърдиш, че си обичаш "мечето","милотуу" или там каквото е, а да не може да го възприемеш с косми в леглото, при все, че това е нормалното, естественото и природосъобразно състояние на тялото и в частност на половите му органи. Никога не съм правила забележка за това-както дойде.............това изобщо не ми пречи да правя каквото и да било с мъжа!

Голям фен Аватара на dami666
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Абе ако нямам чувството, че си дъвча косата или правя секс със персийски килим е ОК...

п.п.По темата...не ми пре4и да има косми,но е по-добре без тях.
    Believe in yourself.

Аве къф ти е проблема?

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    S kosmi ili bez,vyprosa e da si e moq!Vsqkak bih go priela,kakto i toi men.
    A otnosno kolko po-higienichno e-to neka choveka da si ima nujdnata dobra higiena,kosmite ne biha imali nikakvo znachenie.Mojem da govorim maksimum za estetika i za nishto poveche,no vse pak vseki si pravi izbora.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

nerazbiram kade e problema s kosnite po tqloto a i v kraina smetka vse si mislq 4e e po-dobre persiiski kilim pregol ohliyv v legloto nezn stranno mi e da nqma nito kosum po tqloto si ....
    p.s za6to izob6to spomenavate higiena tq nqma ob6to vuprosa e na estetika ....

Различни хора, различни предпочетания.
    За бръсненето там долу, аз ще се изкажа така: "Косми?! Блякк! "

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Проблемът е, че когато обичаш 1 човек, когато си интимен с него, не бива да те вълнуват подобни неща! Направо си е смешно да твърдиш, че си обичаш "мечето","милотуу" или там каквото е, а да не може да го възприемеш с косми в леглото, при все, че това е нормалното, естественото и природосъобразно състояние на тялото и в частност на половите му органи. Никога не съм правила забележка за това-както дойде.............това изобщо не ми пречи да правя каквото и да било с мъжа!
    Тука си много права.
    Но колкото и да обичаш някой едва ли ще е приятно да му правиш френска и в същото време да се чудиш - и аз на какво я правя, на него или на растителността, достойна за подстригване на краищата за да не цъфнат...
    Но ако окосмяването е в нормите и най-важното НЕ ПРЕЧИ... тогава вече не мисля, че би представлявало проблем.
    Вече ако е твърде много и е неприятно по време на секс (вагинален или орален), тогава би могло просто да се поговори за това и да се направи нещо по въпросът...
    Все пак всичко тук опира до удоволствието и на двамата партньори.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Се тая, нали си е моето момче....
    П.П Ама се пак без е по-добре
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си