- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КАМЕЛОТ В БЪЛГАРИЯ!!!
Дее*ба, изпускам ги!![]()
![]()
![]()
18.04.2008г., Зала "Христо Ботев"
http://www.kamelot.com/tour.htm
http://www.abvpro.com/index.php?lang=bg
просто предчувствам как ще стане същата ситуация като с концерта на Kreator...
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
как пък винаги се намира някой който да предчувства някфи нещаПървоначално написано от ЕPu
![]()
И е супер яко, че ще има хора, които ще го изпуснат, особено ако са като бръмзьо. Те Камелот са от САЩ и без тфа, не ти ли е малко по-близко там?!?
Камелот не ме кефят почти и няма да ходя най-вероятно, но все пак ще си е събитие![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Нямам възможност да пътувам.Първоначално написано от Boot
П.П. Ще е много добро ако и ти пропуснеш концерт на група, на която се кефиш.![]()
xexexe!i az bqh tam,i az pih i se weselih!be6e warha!![]()
За метъла живея, хора!
Lake_bodom, spomnq6 li si edno ruso momi4e s me6ka na cradle of filth?s 1 mom4e s kamuflajni pantaloni?e,az bqh momi4eto,koeto na whoda razbi butilka bira pred ohranata i te po4naha da se zaqgdat...nakraq na koncerta se izblaskah w edin ot ohranata i samo kazah-SORi!xexexexe,kak si go warnah!
![]()
За метъла живея, хора!
И азПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
:Д
Чшшш, ама ти си велика бе. Не, наистина, възхищавам се на героини като теб!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
estestweno!
emi kwo tolkowa kuponqswah si nawolq,taka sam precenila,i?
За метъла живея, хора!
Жалко, тва май го пропуснах. Щях да ти се посмея на корем.![]()
ne dumai! a 6to ne po grab??pet pari ne davam za mnenieto ti,powqrwaI!
![]()
За метъла живея, хора!
Tochno kazano.Първоначално написано от Lake_bodom
Kak beshe koncerta inache? Kakvo sviriha? I az shtqh da sym tam ako ne bqh na mainata si... ama-kysmet.
Честно казано ми хареса повече отколкото очаквах. Свириха колко... към час и половина май и излизаха два пъти на бис.![]()
i koncerta zapo4na nawreme!da ne powqrwa6...be6e mn dobre,ama zwuka be6e otwrat!kakto i da e,w Zalata wiagi e taka...
За метъла живея, хора!
Звука беше отврат и чувах гласа на Рой съвсем слабо, а бях на 2 метра от сцената... май хората, които са били по-назад са чували по-добре![]()
Иначе беше яко, да... а и висяхме пред залата още от 3 и даже се снимахме с Кейси и си взехме автограф![]()