- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 1 Декември - ден на борба срещу СПИН-а !
Ами днеска в даскало раздаваха презарвативи и моя приятел ми предложи да правим секс и да се възползваме от тоя презерватив . И прайм ние и той се скъса ! Той не свърши в мен , пих Ескапел и всичко е наред , обаче как може такова нещо ?! Той си го сложи перфектно . Много съм смутена за първи път се къса .... Не ги използвайте тея презървативи, че нз за СПИН ама бебе ще си имате !
Иначе относно празника (ако може така да се нарече) .. Пазете се ! Правете си тестове да бъдете по-спокойни и много внимавайте хив-а да не ви догони ! Късмет на всички !
Първо, че тия презервативи са от най-ефтините и второ, че са от 2003-та година повечето...поне в моето даскало бяха от тогава..Е, как няма да се скъса...
+1
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Да бе, големи боклуци са..
Ама мисля, че ги радават просто заради деня на СПИН-а и един вид да се предпазваме.
Пък и ти кво очакваш, Дюрекс ли?Без пари толкоз
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
xaxa tiq prezervativi ko pi6e6e 4e en se se6tam dostavka ot koreq specialnoti si lyda 6to nesi kypihte tolkos li nemate 20-30 stotinki... kakty i da e vajnoto 4e ne e stanalo belata vnimavai kako :P
маса се прави на маса с месо
Тези кондоми не стават за нищо,само дето ги раздават ей така ... пък и при тебе не са помогнали ми са те довели до там да пиеш Ескапел ... както и да е,минало свършено.
А относно Дена за борба със СПИН,хубаво е че има такъв ден,но едва ли някой чете листовката към кондома.Миналата година моя съученичка си прочете листовката и коментара беше .. "Бреее то това било много опасно да се прави секс бе ..."![]()
пила си ескапел без смисъл...
иначе на всички им пука чак като им припари под опашките и бъдат заразени...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
да тези презервативи - по-скоро за помощ за СПИН а не за предпазване![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
миналата година пред ВУЗ-а раздаваха презервативи, ама не знам от неудобство, от какво ли-само на момчетата. Аз исках, ама не намазах. както и да е. Пробвали колеги казаха, че нищо не е станало.............Днес нямам лекции да му се невиди. Чакам истъра, ако намаже нщо да донесе, ама тя преподавател и едва ли ще й раздават!
Пила си ескапел за подобна глупост?Момиче, ще си преебеш организма заради невежество и неосведоменост.
![]()
Както и да е.. аз никога не съм правила секс с такива презервативи. Истината е в дюрекс, защото са скъпи и качествени - никога не са ме дънили.
Собственост на Canis_Dirus
Винаги съм казвала,че ако искаш бебе,тези презервативи са идеални...Наистина им нямам доверие...на тия които на нас ни раздадоха дори не пише годината на производство...кфо да си говорим...
А иначе...по повод днескашния ден да ви кажа за милионен път-правете безопасен секс
![]()
с тия презервативи можеш само да се замерваш (ако са пълни с вода) и все пак ще се скъсат и ще си целия мокър...мноо са зле аз моя го тествах още пред всички за здравина и се оказа....палчевно надух го леко и гръмна
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Te gi razdavat samo za pred obshtestvoto..Da vidqt vsichki kolko sa "zagrijeni" S teq prezervativi moga samo da naduvam baloni.Tfa e golqta istina![]()
Правила съм секс с уан тач и то не 1 път...............не ми се е късал, а единият беше сигурно на 2-3 години.......Първоначално написано от KimBerLy1912
Айде сега презервативите виновни. Дали е от 20 ст или от 1 лв бройката-все тая. Тази седмица мъжа взе Дюрекс и изобщо нямаше разлика за мен и ного в усещането или в сигурността да речем от Спортекс или Куул!
Кой знае...може и да е до късмет...може и да не еПървоначално написано от krem4et0
Като цяло просто не им вярвам на тия презервативи... А имам чуството че си ужасна късметлийка
Единствения път в който правих секс със One Touch...той се скъса...обаче фр са ми казвали че нямат проблеми с тях..Объркана е много историята..Но аз не бих правила секс с подобен презерватив повече
![]()
ще се научите вии че презервативите дет ги раздават еи тъи за нищо не стаат![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Dano sled toia den da niama ve4e bolni a we horica samo edno vi kazvam pazete se![]()
И двата пъти беше супер невероятен секс............не съм се притеснявала а и имаме само 1 скъсан за близо 2 години-Спортекс. Въпреки това имам доверие в марката и втори провал с тях нямамеПървоначално написано от KimBerLy1912
И не е до късмет-до поставяне си е и до срок на годност естествено!
аз съм доброволец в БМЧК и днес бях на акция във Факултета-оказа се много поучително,хората хем бяха дружелюбни, хем им обогатихме малко културата.а иначе-тези презервативи,които се раздават, естествено че не са качествени-те се осигуряват от фондацията по семейно планиране(така че наистина са за вид планиране) -освен това-замислете се-за една акция(а за един ден има около 50 акции-няма как да осигурят много и качествени презервативи) само заминават около 3000 презерватива за 1 час на оживено място в софия-тези презервативи не са за да се възползват хората от авантата,а да ти напомнят да си купиш такива и редовно да ги използваш.Иначе другото положително, което свърших днес е да се изследвам за ХИВ-става за минутки и въобще преживяването е вид облекчение.така че хора отидете да се изследвате-в софия има поне 5 центъра разположени из целия град,а из българия-още 15 места за изследване-търсете кабинетите на КАБКИС-човек трябва да направи и това-изследването е анонимно и безплатно,така че нищо не ви струва. и пазете се разбира се
![]()
there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you
Вчера раздавах такива презервативи. Не съм ги тествала, но не мисля и да го направя. Ментета ми се виждат и предпочитам да дам 3лв за истински презервативи. Иначе идеята като цяло е хубава. Нека всеки един човек се замисли преди да свърши някоя глупост в тоалетната на дискотеката или на някой купон, никой няма да обеднее от това да помисли разумно и да използва презерватив!
>>> House Music <<<
Nz za vas ne iskam da prozvo4i kato reklama makar 4e 6te prozvo4iama az doverie imam samo na DUREX :P
Значи куул, лайфстайлс или Спортекс не са истински презервативи, защото струват 2 лв кутйката ли? След като вече пробвах дюрекс ще кажа-рклама. отвратително овлажняване, някакви оребрени бяха, а изобщо не се усещаше това, а самият презерватив 1 Барбенски цвят. На всичко отгоре мирише и гадно. Не съм очарована!