.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Guest

1 Декември - ден на борба срещу СПИН-а !

Ами днеска в даскало раздаваха презарвативи и моя приятел ми предложи да правим секс и да се възползваме от тоя презерватив . И прайм ние и той се скъса ! Той не свърши в мен , пих Ескапел и всичко е наред , обаче как може такова нещо ?! Той си го сложи перфектно . Много съм смутена за първи път се къса .... Не ги използвайте тея презървативи, че нз за СПИН ама бебе ще си имате !

Иначе относно празника (ако може така да се нарече) .. Пазете се ! Правете си тестове да бъдете по-спокойни и много внимавайте хив-а да не ви догони ! Късмет на всички !

Мега фен Аватара на koalka
    Първо, че тия презервативи са от най-ефтините и второ, че са от 2003-та година повечето...поне в моето даскало бяха от тогава..Е, как няма да се скъса...

тцтцтц кофти
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

+1
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Град
    Dreamland Varna
    Да бе, големи боклуци са..
    Ама мисля, че ги радават просто заради деня на СПИН-а и един вид да се предпазваме.
    Пък и ти кво очакваш, Дюрекс ли? Без пари толкоз
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Gorna orahyvitza
    xaxa tiq prezervativi ko pi6e6e 4e en se se6tam dostavka ot koreq specialno ti si lyda 6to nesi kypihte tolkos li nemate 20-30 stotinki... kakty i da e vajnoto 4e ne e stanalo belata vnimavai kako :P
    маса се прави на маса с месо

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Тези кондоми не стават за нищо,само дето ги раздават ей така ... пък и при тебе не са помогнали ми са те довели до там да пиеш Ескапел ... както и да е,минало свършено.
    А относно Дена за борба със СПИН,хубаво е че има такъв ден,но едва ли някой чете листовката към кондома.Миналата година моя съученичка си прочете листовката и коментара беше .. "Бреее то това било много опасно да се прави секс бе ..."

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    пила си ескапел без смисъл...
    иначе на всички им пука чак като им припари под опашките и бъдат заразени...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Цитирай Първоначално написано от Quasar
    пила си ескапел без смисъл...
    иначе на всички им пука чак като им припари под опашките и бъдат заразени...
    , a за кондомите дето ги раздават е в нашето даскало не се раздават,но и да раздаваха никога не бих ползвала...

да тези презервативи - по-скоро за помощ за СПИН а не за предпазване
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    миналата година пред ВУЗ-а раздаваха презервативи, ама не знам от неудобство, от какво ли-само на момчетата. Аз исках, ама не намазах. както и да е. Пробвали колеги казаха, че нищо не е станало.............Днес нямам лекции да му се невиди. Чакам истъра, ако намаже нщо да донесе, ама тя преподавател и едва ли ще й раздават!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Пила си ескапел за подобна глупост? Момиче, ще си преебеш организма заради невежество и неосведоменост.

Както и да е.. аз никога не съм правила секс с такива презервативи. Истината е в дюрекс, защото са скъпи и качествени - никога не са ме дънили.
    Собственост на Canis_Dirus

Винаги съм казвала,че ако искаш бебе,тези презервативи са идеални ...Наистина им нямам доверие...на тия които на нас ни раздадоха дори не пише годината на производство...кфо да си говорим... А иначе...по повод днескашния ден да ви кажа за милионен път-правете безопасен секс

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    с тия презервативи можеш само да се замерваш (ако са пълни с вода) и все пак ще се скъсат и ще си целия мокър...мноо са зле аз моя го тествах още пред всички за здравина и се оказа....палчевно надух го леко и гръмна
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Te gi razdavat samo za pred obshtestvoto..Da vidqt vsichki kolko sa "zagrijeni" S teq prezervativi moga samo da naduvam baloni.Tfa e golqta istina

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Винаги съм казвала,че ако искаш бебе,тези презервативи са идеални ...Наистина им нямам доверие...на тия които на нас ни раздадоха дори не пише годината на производство...кфо да си говорим... А иначе...по повод днескашния ден да ви кажа за милионен път-правете безопасен секс
    Правила съм секс с уан тач и то не 1 път...............не ми се е късал, а единият беше сигурно на 2-3 години.......
    Айде сега презервативите виновни. Дали е от 20 ст или от 1 лв бройката-все тая. Тази седмица мъжа взе Дюрекс и изобщо нямаше разлика за мен и ного в усещането или в сигурността да речем от Спортекс или Куул!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Правила съм секс с уан тач и то не 1 път...............не ми се е късал, а единият беше сигурно на 2-3 години.......
    Айде сега презервативите виновни. Дали е от 20 ст или от 1 лв бройката-все тая. Тази седмица мъжа взе Дюрекс и изобщо нямаше разлика за мен и ного в усещането или в сигурността да речем от Спортекс или Куул!
    Кой знае...може и да е до късмет...може и да не е Като цяло просто не им вярвам на тия презервативи... А имам чуството че си ужасна късметлийка Единствения път в който правих секс със One Touch...той се скъса...обаче фр са ми казвали че нямат проблеми с тях..Объркана е много историята..Но аз не бих правила секс с подобен презерватив повече

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    ще се научите вии че презервативите дет ги раздават еи тъи за нищо не стаат
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Аз мисля когато реша да си имам бебе, тогава да ползвам такива презервативи
    I see the world as a candy store

...

Dano sled toia den da niama ve4e bolni a we horica samo edno vi kazvam pazete se

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Кой знае...може и да е до късмет...може и да не е Като цяло просто не им вярвам на тия презервативи... А имам чуството че си ужасна късметлийка Единствения път в който правих секс със One Touch...той се скъса...обаче фр са ми казвали че нямат проблеми с тях..Объркана е много историята..Но аз не бих правила секс с подобен презерватив повече
    И двата пъти беше супер невероятен секс............не съм се притеснявала а и имаме само 1 скъсан за близо 2 години-Спортекс. Въпреки това имам доверие в марката и втори провал с тях нямаме И не е до късмет-до поставяне си е и до срок на годност естествено!

аз съм доброволец в БМЧК и днес бях на акция във Факултета-оказа се много поучително,хората хем бяха дружелюбни, хем им обогатихме малко културата.а иначе-тези презервативи,които се раздават, естествено че не са качествени-те се осигуряват от фондацията по семейно планиране(така че наистина са за вид планиране ) -освен това-замислете се-за една акция(а за един ден има около 50 акции-няма как да осигурят много и качествени презервативи) само заминават около 3000 презерватива за 1 час на оживено място в софия-тези презервативи не са за да се възползват хората от авантата,а да ти напомнят да си купиш такива и редовно да ги използваш.Иначе другото положително, което свърших днес е да се изследвам за ХИВ-става за минутки и въобще преживяването е вид облекчение.така че хора отидете да се изследвате-в софия има поне 5 центъра разположени из целия град,а из българия-още 15 места за изследване-търсете кабинетите на КАБКИС-човек трябва да направи и това-изследването е анонимно и безплатно,така че нищо не ви струва. и пазете се разбира се
    there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Вчера раздавах такива презервативи. Не съм ги тествала, но не мисля и да го направя. Ментета ми се виждат и предпочитам да дам 3лв за истински презервативи. Иначе идеята като цяло е хубава. Нека всеки един човек се замисли преди да свърши някоя глупост в тоалетната на дискотеката или на някой купон, никой няма да обеднее от това да помисли разумно и да използва презерватив!
    >>> House Music <<<

...

Nz za vas ne iskam da prozvo4i kato reklama makar 4e 6te prozvo4i ama az doverie imam samo na DUREX :P

Град
    Свищов
    Значи куул, лайфстайлс или Спортекс не са истински презервативи, защото струват 2 лв кутйката ли? След като вече пробвах дюрекс ще кажа-рклама. отвратително овлажняване, някакви оребрени бяха, а изобщо не се усещаше това, а самият презерватив 1 Барбенски цвят. На всичко отгоре мирише и гадно. Не съм очарована!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си