- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Squirt - какво точно представлява ?
Кое от всички клипчета е, че на мен ми се отварят много?![]()
Случвало ми се е с 3 момичета... със сегашната ми приятелка става, но поне отделя малко. За първи път като ми се случи, помислих, че ще пълним басейн! Но с пръсти е по-слабо. Пробвайте на маса секс, от хуя по-добро няма!!!
попринцип знам че фърчи само ако момичето получи оргазъм само на Г точката..и че не става при всяко момиче ама не съм сигурен
Така като гледам от 2 страници мнения не повече от 5 човека знаят какво същност представлява "squirt-a".Това доколкото аз знам е вид женски оргазъм по-точно най-силния на жените от който оргазам понякогаа треперат по 20 минути след това.Как се придизвиква "squirt" ,чрез стимулиране на G-точката на момичето.Как се стимулира?За целта първо трябва да я намерите.Тя е разположена от вътрешната горна част на вагината не е много далече от вагиналния отвор(с пръсти се достига) и се различава с това че мястото е по грапаво тоест тъкънтта там е по-грапава.А относно оргазма понякога може точно за една минута момичето да свърши по начин по който никога не е свършвала до сега достатачно е само преди това да се възбуди.И след такъв оргазам дори някой момичета немогат да говорят сами преценете колко силен е огразма и какво количество хормони се отделят при него щом се подтиска дори говора и тн..Аз веднъж бях започнал да го правя и точно за 10 секунди момичето чак не се сдържашее и спряхме защото рискувахме да направим мазало иначе :Д
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Така като гледам от 2 страници мнения не повече от 5 човека знаят какво същност представлява "squirt-a".Това доколкото аз знам е вид женски оргазъм по-точно най-силния на жените от който оргазам понякогаа треперат по 20 минути след това.Как се придизвиква "squirt" ,чрез стимулиране на G-точката на момичето.Как се стимулира?За целта първо трябва да я намерите.Тя е разположена от вътрешната горна част на вагината не е много далече от вагиналния отвор(с пръсти се достига) и се различава с това че мястото е по грапаво тоест тъкънтта там е по-грапава.А относно оргазма понякога може точно за една минута момичето да свърши по начин по който никога не е свършвала до сега достатачно е само преди това да се възбуди.И след такъв оргазам дори някой момичета немогат да говорят сами преценете колко силен е огразма и какво количество хормони се отделят при него щом се подтиска дори говора и тн..Аз веднъж бях започнал да го правя и точно за 10 секунди момичето чак не се сдържашее и спряхме защото рискувахме да направим мазало иначе :Д
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Наистина чувството е, че ще се напишкаш всеки момент. Тук идва момента в който трябва да прецениш до колко вярваш на тялото си. Хем ти е кеф, хем ти се пишка. Аз като знам, че в момента в който спре лъжливото чувство ще изчезне, си пердаша и не ми пука.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Инъче няма как. Лошото е, че при това усещане ние момичетата започваме да се стискаме и на момчето му става по-трудно да проникне. Аз лично много се кефя като чуя "Пиле, отпусни се" с един нежен глас..
![]()
ти маи повече по форумите са възбуждаш от колкото с негоПървоначално написано от BePoHuKa
Първоначално написано от zobdog
Най-вече...
![]()