.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    na nashite nishto ne im podarqvam..samo na fr
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Нищо не им подарявам.Тази година ще направя изключение.На баща ми мисля да му купя хапчета,за да откаже цигарите,а на мама не знам още.

аМА ТИ СЕРИОЗНО ЛИ..........ХАПЧЕТА ХАХАХАХАХА ЛУДА РАБОТА ЕИИИИИИ

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Хм...аз се 4удя...Имам 1 приятел,който ще вземе на майка си кристална топка в,която има Аифеловата кула(не знам дали се пише така)...и аз се 4удя дали да не взема същото за мама,само дето тя струва 15 лв. ...а аз не знам дали ше събера толкова,щото напоследък много хар4а

Някои знае ли откъде мога да взема такава топка с Айфелова кула?

ми като дойде време за подаръцина наще най- често им купувам нещо за вкъщи - сервиз..комплект ваза и пепелник..и т.н.
    или някаква козметика

Град
    Nqk1DeE Ff NiShtyTy
    Аз на майка ми съм подарявала козметика, на ба6та ми също, прочетох сега един от първите коментари за шаха, това ми хареса, не бях се сетила, тои баща ми имаше, ама го затри някъде. Това с пантофките за майка ми също е хубаво. А също можете да подарите на баща си някакъв сувенир, в зависимост от нещата от които се интересува. Също и някакво златно колие за майките може да свърши хубава работа. А за малките деца - братчета, сестрички, някоя хубава блузка ще свърши хубава работа и ще влезе в употреба ;] а може и да се вземе възглавница във формата на плюшена играчка за спалнята или нощтна лампа за нощтното шкафче :P
    KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
    www.prize.bg/sweetSalt For mE :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си