.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Прическа - помощ :р

Реших да си направя нещо с косата най сетне.. писна ми фризиорката да ми казва "както обикновенно ли??" ии.... мислех си за онези прически с нормално дълга коса, разпиляна в различни посоки и направена с пяна така че да изглежда "мръсна" (не знам точно как се казва, но е обратното на мокрия ефект ) Та значи искам да попитам първо каква пяна се използва за този "мръсен ефект" и второ понеже косата ми е малко чуплива, трябва ли да кажа на фризиорката да ми я филира?

Tva e topirane ..
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

а май се бъркаме нещо с тебе.. значи първо исках да попитам дали косата ми ще изглежда по-рядка и с по-малко обем когато фризиорката ми я филира?

иначе прочетох за това топиране и май говорим за 2 различни неща...

п.п. момче съм на 17, забравих да уточня! косата ми е къса в момента, смятам да я пусна до 4-5см и тогава да опитам с тая прическа.. ако някое момче тук всъщност ме е разбрал за каква прическа става въпрос да даде някой съвет

i na men mi e mn interesno za toq tip pri4eski... ako moje nqkoi da kaje kak se pravqt
    Impossible is Nothing...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Към Авотра ...
    От първия ти пост бях сигурна, че си момиче...а сега като разбрах жестоката истина , можеш сам да си направиш изводите....но така ил иначе не ти пука че си пълен идиот ...моя савет към теб е да не си праиш от ония гнусни причесчици ....!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Към Авотра ...
    От първия ти пост бях сигурна, че си момиче...а сега като разбрах жестоката истина , можеш сам да си направиш изводите....но така ил иначе не ти пука че си пълен идиот ...моя савет към теб е да не си праиш от ония гнусни причесчици ....!
    какво съвпадение и аз си помислих същото.

зааааааааааааеби

Чакайте сега защо почнахте с обидите
    като му харесва да си я прави
    и аз не ги харесвам но затова сме хора всеки си има различно мнение
    само не разбрах за коя точно прическа става въпрос т.е.мисля че се досещам ама не съвсем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си