.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Има ли нещо лошо в това?

Iskam da spodelq neshto sus vas. Imam si piqtel ot 1 godina i super mnogo go obicham toi e nai - hubavoto neshto koeto mi se e sluchvalo v jivota.No ima edno mom4e koeto idva na rabotata mi redovno koito e mn vesel 4ovek i priqten haresvam go malko i kato viziq, no nqmam nikakvo sexualno vle4enie kum nego. Prosto go haresvam kato 4ovek i smqtam 4e e sinpati4en.Te se poznavat s moq priqtel i malko si prili4at.Molq vi kajete mi kakvo mislite za tova koeto vi napisah. Tova momentno , nemoga da go nareka i vle4enie, 6te mina li i ima li neshto losho.

[/b]

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Re: Ima li neshto losho v tova?

Цитирай Първоначално написано от anna-maria17
    nqmam nikakvo sexualno vle4enie kum nego......Tova momentno , nemoga da go nareka i vle4enie, 6te mina li
    [/b]
    Последно?
    Няма лошо просто да ти допада като човек.. дори и като момче. Щом няма сексуално привличане, значи всичко е наред. Все пак внимавай езикът му да не се озове в устата ти... или другаде.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде

Re: Ima li neshto losho v tova?

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Цитирай Първоначално написано от anna-maria17
    nqmam nikakvo sexualno vle4enie kum nego......Tova momentno , nemoga da go nareka i vle4enie, 6te mina li
    [/b]
    Последно?
    Няма лошо просто да ти допада като човек.. дори и като момче. Щом няма сексуално привличане, значи всичко е наред. Все пак внимавай езикът му да не се озове в устата ти... или другаде.
    тъй ми
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен Аватара на koalka
    Възможно е да ти е просто симпатичен, да не изпитваш нищо по-специално към него и се опитай да си остане такова, щом казваш, че обичаш приятеля ти и искаш да сте заедно.Една година не е малко време, а и за този период си разбрала колко го обичаш.Щом не изпитваш привличане, нищо сериозно не е.

Град
    Плевен бе!
    predpolagam 4e obichash priqtelq si .. ne e losho 4e drugo mom4e te vle4e .. normalno e
    Do you see how mutch I need you right now ?

И тук може би става дума за влечение просто към интересен човек, а не нещо по-сериозно или дори по-"опасно"..просто бъди само приятелка с него..ти най-добре знаеш границите до къде са, тъй че не се притеснявай в това..успех..
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Ти сама каваш ,че го харесваш но не те превлича тогава какъв ти е проблема???

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Ти сама каваш ,че го харесваш но не те превлича тогава какъв ти е проблема???
    +1
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от unauthorized
    И тук може би става дума за влечение просто към интересен човек, а не нещо по-сериозно или дори по-"опасно"..просто бъди само приятелка с него..ти най-добре знаеш границите до къде са, тъй че не се притеснявай в това..успех..

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    az ne vijdam nishto losho.Prosto si vpe4etlena ot nqkakvo mom4e nqma nishto losho v tova i pri polojenie 4e kazvash 4e toi prili4a na priqtelq ti e napulno razbiraemo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си