.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    ..във един измислен свят..

Интересни занимания в час..

Дайте някакви идеи за игри в час..вече всичко ни писна : Нервички,Думи,Асоциации,Гр дове и села... , Карти,Истината Проценти или Усмелявам се..

Нещо ново..интересно..?

Град
    Sofia
    Momiche li si mom4e li si?
    Eto ti edna ako imash gadge ot klassa ti ili mnogo blizuk priatel /ka brukni i v kashtite i mu nabii edna chikia a toi da ti poturka znaesh koe tova e super i trupkata e ogromna!!!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    В час се учи, момиче!
    Де да знам, когато ми е скучно в час си драскам по тетрадките, пиша си бележки с приятелките, гримирвам се, пиша смс-и ама странното е, че не съм се сещала за игри може би щото не са ми интересни
    >>> House Music <<<

Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    В час се учи, момиче!
    Де да знам, когато ми е скучно в час си драскам по тетрадките, пиша си бележки с приятелките, гримирвам се, пиша смс-и ама странното е, че не съм се сещала за игри може би щото не са ми интересни
    +1
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Една игра има числа се казва значи 2-ма човека си правят таблица 10х10 да станат 100 квадратчета и пишите от 1 до 100 числата в разбъркан ред както ти си решиш.Като го направите си криете листа да не го види другия и започвате да казвате числа примерно 45,23,46,89 и т.н. и ги задрасквате .Целта е да се направят 7 колонки независимо на къде дължина,диагонал и т.н.Другият вариант който е по як си качваш филм на телефона и си гледаш през часа с хендс фрийто идеално не усещаш как минава времето
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

в час спя, слушам музика, рисувам си, играем белот и така...

В час се играе Dota,prevartam Hitman Slient of Assazin 2ta, igraq CURNIK varzano s nqkolko kura (za ko ne mi izpisva k*ra) toest Counter Streak 1.5 stiga da imame InfoMatematika i taka.

Рисувай аз се късам от рисунки \/ и се прави че пишеш или учиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си