- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правите ли секс без желание?
Правите ли секс без да имате желание?
Seksut e ne6to sve6teno i trqbva da se pravi s lubov..![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
nali znae6 4e tova do nqkakva stepen e iznasilvane!
Vinagi e s jelanie![]()
Ili pone pri men de
![]()
Това при мен няма как да стане 1рво, защото съм момчеи 2ро - само като се сетя за приятелката ми гола...то нещата излизат извън контрол..
![]()
Stultum est timere quod vitare non potes...
не![]()
Винаги го правя със желание ! ! ! Без желание просто не се получава..
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Ужас... И за момчето, и за момичето не е препоръчително. Какъв е смисълът тогава, ако не искаш?
Мажко сам винаги имам желание, но и да съм нямал приятеля ми ще проима като види нещо пикантно.![]()
ne
Да бе...преди малко....тамън почнахме...скъса се презерватива...и айде...умря ми сякво желание...ама праих де...след смяната на презерватива..![]()
НИКОГА!Първоначално написано от zsp
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Никога
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ами веднъж. Уж много исках, ама като почнахме ми мине малко мерака...![]()
I pri men.V smisyl to vinagi si imam jelanie ,oбаче някой път се е случвало да не са ме предразполагали достатъчно.Първоначално написано от slun4ice
Ако не се чувствам много на кеф или нямам желание-не правя секс и толкова...трябва да го желая иначе няма нищо да се получи!
Дори и в началото да го правя без особено желание, уж само заради него, след малко ми идва желанието, и нещата се подреждат.
Еми ... Няколко пъти ми се е случвало без желание но пак ми е харесвало...Мисля че е нормално да има такива случаи.... не винаги може да си в такова време че да го искаш ... е нищо че познавам момче което навсякъде и по всяко време може да го направи ... но това е друг въпрос
... мисля че не е яко да го правиш без желание но ... като става така никой не може да промени нещо
![]()