.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Уж приятели,а предатели!

Хора,мн съм разтроена Днеска отивам на даскало и две мои "приятелки" почнаха да се държат мн странно.Първите два часа имахме СИП и решавахме задачи,а аз като кажех нещо и те ми суфлираха отзад.А м/у другото преди 1 седмица една от тези "приятелки" ми беше сърдита,така и не разбрах защо.Направи ми впечатление,че те ме използват само за да препишат от мен на контролни,а после ме оставят. Само ме използват!Този петък са ходили на кафе,а на мен не ми се обадиха.Защо ме използват така? Преди 2-3 дни аз споделих,че ще си изтънявам косата и ще си правя червени кичури и едната ме превари .Мн ме боли,защото точно от едната не съм го очаквала.Преди време ние бяхме мн добри фр и тя говореше за другото момиче пред мен,а сега говори с нея за мен.Не и прави чест,защото съм правила мн за нея и въобще не съм очаквала,че ще направи нещо толкова тъпо!Днеска те си се гавриха с мене,а аз понеже съм чувствителна се разревах и се обадих на мама и тя каза,че ще дойде да ме вземе.Не искам да ходя повече на училищ заради тия.Сигурно ако бях останала вече нямаше да са живи!Постоянно ме имитират и на мен не ми е приятно,никак даже Сега само най-добрия ми фр ми остана,никой друг. Може би няма да разберете нищо от това,което съм написала,но съм мн разстроена
    ...

Еми живота е радост и тъга.
    Прояви малко въображение и ги напсувай едно мощно и ще те гледат после така Аз лично не цепя басма на никой, как се вика, като някой се прави на тарикат, ти бъди още по-голям.

Ами това е напълно нормално.Постоянно се случват такива неща.Така че добре дошла в клуба на порасналите.А иначе опитай се да не им обръщаш внимание и че не ти пука и на тях ще им писне като видят че не им се хващат.Игнорирай ги и хубаво си разбрала,че приятели няма
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

явно не са ти истински приятели-това вече го знаеш,просто от сега нататък не мисли за тях (нали знаеш всичко се връща),не се разтройвай за такива к**ви А и погледни от хубавата страна-от сега си разбрала,що за хора са!
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

Голям фен Аватара на 50cent
    аре ве намен такива като ми се яват ще ги нацовам нещо от рода

ще ви ...мамата в.................и нещастни......мръсни..... копелета с малки......смръдливи ....... идр.
    така става и после те гледат се едно си им се изсрал на веждите и немогат да повярват и после само чакат да ти станат приятели

напълно те разбирам и аз съм в същтото положение просто трябва да не им обръщаш внимание остави ги те не те заслужават като приятелка имаш си добър фр това е чудесно някой хора и това нямат..спиятели се с нови хора ще видиш,че ще си намериш много нови фр и недей да плачеш,защото така им показваш,че са те наранили и ще продължават ....най-добре не им объщаи внимание или им кажи всичко в лицето ENJOY

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми и аз миналата седмица осъзнах нещо, което съм знаела, но просто не можех да приема! Отдавна бях казала на "една моя мого добра приятелка'' че съм си харесала един пръстен с розичка в един магазин, но по - късно са го купили и жената ми е казала че ще го получи същия скоро! казах на мойта приятелка че ще си взема да ми отива на висулката на верижката а пък и без това е много нежно и много ми хареса! незнам тя дали е разпитвала, но отивам аз в деня когато получаваха стока магазина и поглеждам през витрината как тя пробва същия пръстен и си го плаща! направих се че не я видях, но ми стана много гадно защото не е за 1 път!
    Просто скъпа човешката злоба е огромна! дали ще ти завиждат за оценки, за гаджето ти, за външният ти вид, за социалното ти положение и приятелите е все същото! Просто явно твойте така наречени приятелки ти завиждат и се опитват да се състезават с теб, ти не се конкуриряй с тях и не им показвай че ти гадно, прави се на доволна и щастлива и изобщо да не ти пука за тях! то се е видяло че не бива да сте приятелки!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на 50cent
    абе момиче да не ти пука каво мислят

прави купоооооооооооооооооооон и тва е
    правиш купони и проблемите ти свършват

SHAKE IIIIIITTTT

Кухнята...ножа...банята...вен те...крещи...плачи...РЕЖИ..УМР И.. това е решението ..

halino0r този проблем е често срещам при хората, не само при емотата. Това за приятелите е много често споменавана история. Намери си нови! Е моето решение.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Aз имах чувството,че ако остана ще ги пребия и двете.Толкова се бях ядосала....Аз въобще не съм го очаквала от едната.А снощи разбрах,че друга моя най-добра фр също е говорила.Момичетата в петък са били на кафе и са си говорили за мене.И аз са напрактика нямам никви приятели,само най-добрия ми фр.Той никога не ме е лъгал и т.н.А разбрах,че са ми се сурдили,защото съм се била прегръщала с момчетата ....Е те мойте чувства са били само приятелски и нищо повече.Според мене тва е само някакъв повод тъп,за да ми се сърдят и да ме копират
    ...

Ами просто е ще спреш да и подсказваш
    Ние в класа си имаме мноо зубарчета ам ние си ги оважаваме несамо като приатели но и като супер гений \/
    късмет зарежи ги тия неса ти истински приатели

Живота е гурав и курав, ама при тебе явно е само курав !

Остави ги.Намери си нови,по-надеждни приятелчета.И по-умни.

Ти пък хем си се разревала и си викнала мама да те вземе,хем,ако си останала е щяло да се случи с тях не знам си к'во
    еми смешно е...

И защо не искаш да ходиш на даскало?От толкова много хора от класа ти,точно пък на тия трябва да обръщаш внимание...(=
    а и плюс това ко толкова е станало?Нима досега никой не се е заяждал с теб?!

Цитирай Първоначално написано от 123456
    Живота е гурав и курав, ама при тебе явно е само курав !
    сурав и курав се казва

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Nqma vechni priqteli,ima vechni interesi. Kfo ti puka,q po-seriozno... ti pak ako ochakvash vseki da e chesten i dobrichak...qvno neshto ne si razbrala...Taka che gi ostavi da pravqt kfoto iskat!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Град
    у вас
    Абе хора разберете че на тоя свят се раждате сами и сами си отивате. ОСВЕН В СЛУЧАЙТЕ НА ТЕРОРИСТИЧНА АТАКА И МАСОВА КАТАСТРОФА.
    Както и да е не разчитайте на другите особено на приятелите си. Щото най-тежко боли като те предаде приятел така че не ги бройте сами сте всичко зависи от вас не ви трябва никой.

spoko pri vseki se sly4va tova ne 4e ne6ot oba4e tvoa e jivota ne vinagi vsi4ko e rozovo :P a i ma kolko si godini ako ne e taina

Мега фен Аватара на sasha_90
    От опит знам,че колкото повече им обръщаш внимание,повече ще те ядосват.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Am i az edin pyt kato bqhme 3 nai-dobri fr. tretata mi napravi страшно гадно и с мойта най-добра приятелка я за*бахме брутално да се оправя Само ,че си го заслужи ,а ти щом не си направила нищо нз що така ще правят тегли им майната и им покажи ,че можеш без тях

Цитирай Първоначално написано от m_15_plovdiv
    spoko pri vseki se sly4va tova ne 4e ne6ot oba4e tvoa e jivota ne vinagi vsi4ko e rozovo :P a i ma kolko si godini ako ne e taina
    Na 13 sym
    ...

Цитирай Първоначално написано от 50cent
    аре ве намен такива като ми се яват ще ги нацовам нещо от рода

ще ви ...мамата в.................и нещастни......мръсни..... копелета с малки......смръдливи ....... идр.
    така става и после те гледат се едно си им се изсрал на веждите и немогат да повярват и после само чакат да ти станат приятели
    ей това е коментара , евала! =D>

Да,бе.... като обидя и напсувам някой ще иска веднага да ми стане приятел..що за простотия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си